Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 14, 2006 2:12 pm

kolikor je meni jasno je napisal post 1.1.2006, danes pa je odpru temo zakaj je dobil opozorilo.
Če bi vedeli še kdaj je nazadnje odposlal kakšem pm, v katerem je spraševal za pojasnilo, bi bilo verjetno jasno tudi koliko časa je čakal na pojasnilo. Če je bilo to kmalu po tem ko je napisal post, je od tega že 14 dni...po tem času bi pa verjetno marsikdo javno vprašal, če mu ne bi 14 dni odpisali po pm...
Če je pa karton prejel danes ali pa včeraj, oziroma prosil za pojasnilo po pm danes ali včeraj, potem bi pa tudi lahko še malo počakal, živa resnica!
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 14, 2006 2:12 pm

Ja bil bi miren,če te to zanima.Pač moj ego se zna tud spustiti in zadevi bi sigurno prišel do dna: ker kot sem že rekel nekje: Lepa beseda vedno lepo mesto najde. In tudi tu bi se!

Še en pregovor bolje enkrat kot nikoli :P

Zdaj se pa umikam iz te teme,ker nimam več kaj razglabljati.Sem že vse povedal ;)
Slika

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr So jan 14, 2006 2:12 pm

... jaz pa mislim, da je vse skupaj začel užaljen prejšni lastnik VAG-a iz MB...
Zadnjič spremenil DrMr, dne So jan 14, 2006 2:30 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
R-M
Novinec

Napisal/-a R-M So jan 14, 2006 2:14 pm

killah bee je napisal/-a:Čakte sam mal :?

A se bo morala za vsak podeljen karton odpreti tema zakaj jaz :?

Za to obstajajo ZS,pa tud če traja teden dni preden se uredi, so what, treba je takoj isti dan vprašat zakaj to :?

Ne bit tolk razvajeni no :roll:

yurchek je post za katerga je dobil karton napisal 1. januarja, temo zakaj je dobil karton pa 13 januarja.
Zdej a je on čaku več kot en teden na odgovor, al so pa moderatorji tok počasni da so mu dal karton po več kot enem tednu :?

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 So jan 14, 2006 2:15 pm

Slide je napisal/-a:kolikor je meni jasno je napisal post 1.1.2006, danes pa je odpru temo zakaj je dobil opozorilo.
Če bi vedeli še kdaj je nazadnje odposlal kakšem pm, v katerem je spraševal za pojasnilo, bi bilo verjetno jasno tudi koliko časa je čakal na pojasnilo. Če je bilo to kmalu po tem ko je napisal post, je od tega že 14 dni...po tem času bi pa verjetno marsikdo javno vprašal, če mu ne bi 14 dni odpisali po pm...
Če je pa karton prejel danes ali pa včeraj, oziroma prosil za pojasnilo po pm danes ali včeraj, potem bi pa tudi lahko še malo počakal, živa resnica!

Glej Slide, v prvi vrsti je ze to fora, da njegov post sploh ni bil sporen, sploh ni bil post provociranja oz post, ki bi krsil člen pravilnika 1.3. Ampak ker se je Regyu tko zdel mu je podelil rdeci kraton. Za brezveze. In se enega, ker ga je zanimalo zakaj?!

Meni nelogicno :roll:

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So jan 14, 2006 2:18 pm

jaz sem še vedno mnenja, da bi morali moderatorji bolj ostro in hitro odločat o kaznih in podobnih zadevah.

eno je pravgotovo res, zda se bodo uporabniki potegnili za uporabnike, moderatorji pa za moderatorje. hvala bogu, da s(m)o nekateri še nevtralni. :evil:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So jan 14, 2006 2:19 pm

v pravilniku dodejte rok, v katerem morajo modi odgovoriti na vprasanje uporabnika. Tako kot imajo drzavni organi dolocene roke za odgovore, naj bodo tudi tu. Tako bi lahko Yurchek vedel, aha, en teden imajo, da bodo odgovorili in bi tako pocakal na odgovor. Tako pa je vse delovalo, kot da se ga enostavno ignorira, zato je sprozil polemiko. Mislim, da s takimi potezami skodujete avtomobilizmu, glede na to, da ste tu, da skusate drzati avtomobilizrm na nivoju. Seveda je najvec odvisno od samih uporabnikov, da spostujemo pravila in opozorila, vendar vcasih zaradi kaksne take poteze ne bi bilo odvec skleniti kompromis, ker konec koncev, vsi smo krvavi pod kozo, in ce nekdo pokaze dobro voljo, se opravici, in se v nadalje trudi in drzi pravil, se mi zdi prav, da se mu da se eno priloznost, pa naj gre za uporabnika ali pa moda...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 14, 2006 2:23 pm

Fiat007 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:kolikor je meni jasno je napisal post 1.1.2006, danes pa je odpru temo zakaj je dobil opozorilo.

Glej Slide, v prvi vrsti je ze to fora, da njegov post sploh ni bil sporen, sploh ni bil post provociranja oz post, ki bi krsil člen pravilnika 1.3. Ampak ker se je Regyu tko zdel mu je podelil rdeci kraton. Za brezveze. In se enega, ker ga je zanimalo zakaj?!

Meni nelogicno :roll:

tukaj sem odgovarjal le glede časovnega problema...nima veze ta post s tem kaj je bil dejansko vzrok. Gre se za čakanje, še vedno ne vemo kdaj je poslal kakšen pm in komu! Admini???
Kolikor vem je Regy podelil drugi karton, prvega pa ne.
Niti pa nisem tukaj na nobeni strani.
Po eni strani se namreč s kartonom ne strinjam, po drugi pa je bila reakcija yurchek-a v temi o njegovi škodi potem totalno mimo in pod nivojem... :!:
Zadnjič spremenil Slide, dne So jan 14, 2006 2:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So jan 14, 2006 2:25 pm

jst res ne vem kam ta forum pelje :roll: sama kregarija je tuki gor,če se kdo s kom ne strinja je prec p*zdarija,nekateri pa tko,s takim veseljem podeljujejo te rumene in rdeče kartone :roll: đizs ej...pa koji vam je k*rac? morte svoje frustracije nad drugimi zlivat,pa tko dokazovat moč? sicr pa kaj se sploh sekerate,sej usak ve da ta forum iz dneva v dan ratuje bol gnil ( perdona me ) zarad določenih tipou kle gor...eh škoda besed

pa lep dan še naprej ( kaka hinavščina )

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So jan 14, 2006 2:27 pm

rok46 je napisal/-a:pa lep dan še naprej ( kaka hinavščina )

Lp

najbolje, da se naredi seznam najmanj zaželenih uporabnikov in se jih odstrani! :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So jan 14, 2006 2:33 pm

fabrizio enkega mnenja sva....
to bi bilo se najbolje za to stran....
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So jan 14, 2006 2:35 pm

se javim kot 1. ;)

sam ena ideja, če lahk modi nas nadzirajo, bi morali imet neko orodje da bi lahko tudi mi njih nadzirali, k popolna moč v rokah ene ( ali parih ) oseb vleče na tiranijo ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 14, 2006 2:35 pm

BTW:
prijazen nasvet za uporabnike foruma, ki jih zanimajo kartončki...
Naj na svojem postu klikne modro kartico, da kao prijavi svoj post. Tam potem lahko napiše zraven še komentar, ko se mu odpre okno in bo v moderatorskem kotičku vse skupaj lepo vidno in ziher bo nekdo odgovoru potem po pm. "Pritožba" pa javno ne bo vidna.
Volk sit, koza cela...skoraj :)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So jan 14, 2006 2:40 pm

Slide je napisal/-a:BTW:
Naj na svojem postu klikne modro kartico, da kao prijavi svoj post. Tam potem lahko napiše zraven še komentar, ko se mu odpre okno in bo v moderatorskem kotičku vse skupaj lepo vidno in ziher bo nekdo odgovoru potem po pm. "Pritožba" pa javno ne bo vidna.

zakaj pa to? :roll:
če bi bilo to z kartončki lepo porihtano, ne bi bilo večjih težav na forumu z uporabniki seveda. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So jan 14, 2006 2:41 pm

torej... kot je že nekaj uporabnikov povedalo

prvega opozorila nisem dal jaz, ampak en drug moderator.
drugega pa sem dal iz napisanih razlogov, kar me pravilnik čisto podpira

na forumu ne izražam moje ali moderatorske moči... stavek "to moderatorji lahko", se je navezoval samo na zadevo, da moderatorji lahko piševmo v zaklenjene teme in se bo tisti moderator verjetno oglasil, če mu seveda bo se izpostavit.

če vam je tolko proti meni kot moderatorju, povejte, rade volje odstopim moje mesto komu drugemu, ki bo dolžnost opravljal namesto mene.

dosti raje bi namreč prebiral forum brez skrbi, komu moram dat opozorilo, ali pa pobrisat ali prestavit kako debato

če želite tako, naj pokaže anketa...
mi je pa tudi všeč, da ste tako odkriti, tako sem vsaj spoznal kaj si kdo misli o meni ali o ostalih forumih. me veseli, da smo se spoznali v pravi luči, pa čeprav jo je na vas usmerilo nerazumevanje ene zveze besed.

LP, RegY
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 14, 2006 2:45 pm

Fabrizio je napisal/-a:

če bi bilo to z kartončki lepo porihtano, ne bi bilo večjih težav na forumu z uporabniki seveda. ;)

teb tole ni jasno kaj?
Jaz ti pravim da če kdo dobi karton in ne ve zakaj, naj pošlje na tak način sporočilo direktno v moderatorski kotiček in mu bo odgovorjeno...to je to :)
pa bodo vsi moderatorji videli kaj ga zanima, pa še javno ne bo...
Zadnjič spremenil Slide, dne So jan 14, 2006 2:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So jan 14, 2006 2:47 pm

Slide je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:

teb tole ni jasno kaj?
Jaz ti pravim da če kdo dobi karton in ne ve zakaj, naj pošlje na tak način sporočilo direktno v moderatorski kotiček in mu bo odgovorjeno...to je to :)

ok, zdaj razumem. :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So jan 14, 2006 3:11 pm

@Regy, eno je kar si nekdo oziroma konkretno js mislim o tebi osebno, drugo pa kaj si mislim o tvoji potezi pri yurcku. Kolikor te poznam, si zelo strikten pri pravilih ( za moje pojme veliko preveč strikten ampak tako je samo moje mnenje), kot oseba sama si mi pa cist ok in nimam cisto nič proti tebi osebno.
Začni ločevat forum od osebnega življenja, ker življenje je prekratko da bi ga jemali resno.
Tko da brez zamere ( če hočeš mi lahko tudi zameriš, men je vseen), sam mal premisl če res kdaj ne narediš kaj narobe oziroma se bom izrazil drugače, če nisi preveč nepopustljiv.

off topic..enkrat sem se menil z enim carinikom, pa je rekel da če bi se oni držal vseh pravil kot pijanec plota bi ble kolone več 10 kilometrske. Upam da vam je jasno kaj sem s tem hotel povedati.

Če si slučajno zaslužim opozorilo me raje kr banajte, ker se mi ne da več ubadat z vami.

@Killah a yurcka si predlagal za ban ker je vprašal javno kako pa kaj?...no comment :roll:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko So jan 14, 2006 3:41 pm

SAMO EN KOMENTAR!

nedolgo nazaj je bilo že govora, kako dvigniti forum na tako raven , kot je že bila!
V3??? očitno to ni to!

admin in moderatorji....na takle način sigurno ne!!!

v zadnjih mesecih (letu) smo:
- pridobili veliko število mulčkov, mladeničev, ki želijo zrihtat svojga yugota v raketo (seveda s stajlanjem iz Interšp...)
-izgubili kar nekaj prvotnih oz starejših članov, ki se spoznajo na avto kot stayling, tuning, popravila, okvare.......nebom našteval, jih je pa dosti! (veliko jih je šlo na ZUP ..)
-ta forum si očitno želi le še čim večje število članov (ma magari 12 letnikov), za kvaliteto in znanje mu je očitno vseeno!
-vsake tolki prileti kak malo starejšiu član, ki dosti pomaga, a ga slej ko prej vse mine, ko vidi kako je stanje in odide, ali pa ga izločite....
.........
........
vglavnem še bi lahko našteval, vendar je očitno to brezvezno dejanje !

@:kilah be.....kaj je narobe opozoriti javno??..kot da smo še vedno v časih, ko si kaj rekel proti oblasti in te ni bilo več! (sicer ni dost drugače :twisted: )
kaj, če naredi moderator napako (nalašč ali po pomoti) se o tem ne sme govorit??? ja valda vsakega takega, ki govori proti "vodilnim" je treba vtišat, tako ali drugače :?
to je le še eden izmed ukrepov, ki ste jih sprejeli in ima bol negativen kot pozitiven učinek!

Sam sodelujem na več forumih....včasih je bil A.com eden izmed boljših in sem ga redno prebiral.......trenutno je med manj branimi pri meni....in s takim odnosom, kot ga imate ("vodilni") , ga kmalu tudi sam ne bom več bral! (zgledujte se malo po sestrskem AA.com kvaliteta je sicer malo padla, a ostaja dosti visoka in stari člani še vedno veliko sodelujejo in pomagajo)
slej ko prej bo forum poln otrok z takimi in drugačnimi brezveznimi vprašanji , kar pa po mojem ni bil prvotni namen tega foruma! :idea: ali pač :?:

Lep dan še naprej in malo se zamislite!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 14, 2006 3:58 pm

@Gricko: preberi malo višje,sem napisal zakaj ;)

Kak odnos pa imamo vodilni? Nekaj časa smo tiho,se malo folk razpusti, udariš in spet je jok in negodovanje čez moderatorje :?

Prvo pred svojim pragom pomedite,potem se lotite drugega ;)
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost