killah bee je napisal/-a:Čakte sam mal![]()
A se bo morala za vsak podeljen karton odpreti tema zakaj jaz![]()
Za to obstajajo ZS,pa tud če traja teden dni preden se uredi, so what, treba je takoj isti dan vprašat zakaj to![]()
Ne bit tolk razvajeni no
Slide je napisal/-a:kolikor je meni jasno je napisal post 1.1.2006, danes pa je odpru temo zakaj je dobil opozorilo.
Če bi vedeli še kdaj je nazadnje odposlal kakšem pm, v katerem je spraševal za pojasnilo, bi bilo verjetno jasno tudi koliko časa je čakal na pojasnilo. Če je bilo to kmalu po tem ko je napisal post, je od tega že 14 dni...po tem času bi pa verjetno marsikdo javno vprašal, če mu ne bi 14 dni odpisali po pm...
Če je pa karton prejel danes ali pa včeraj, oziroma prosil za pojasnilo po pm danes ali včeraj, potem bi pa tudi lahko še malo počakal, živa resnica!
Fiat007 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:kolikor je meni jasno je napisal post 1.1.2006, danes pa je odpru temo zakaj je dobil opozorilo.
Če bi vedeli še kdaj je nazadnje odposlal kakšem pm, v katerem je spraševal za pojasnilo, bi bilo verjetno jasno tudi koliko časa je čakal na pojasnilo. Če je bilo to kmalu po tem ko je napisal post, je od tega že 14 dni...po tem času bi pa verjetno marsikdo javno vprašal, če mu ne bi 14 dni odpisali po pm...
Če je pa karton prejel danes ali pa včeraj, oziroma prosil za pojasnilo po pm danes ali včeraj, potem bi pa tudi lahko še malo počakal, živa resnica!
Glej Slide, v prvi vrsti je ze to fora, da njegov post sploh ni bil sporen, sploh ni bil post provociranja oz post, ki bi krsil člen pravilnika 1.3. Ampak ker se je Regyu tko zdel mu je podelil rdeci kraton. Za brezveze. In se enega, ker ga je zanimalo zakaj?!
Meni nelogicno
Slide je napisal/-a:BTW:
prijazen nasvet za uporabnike foruma, ki jih zanimajo kartončki...
Naj na svojem postu klikne modro kartico, da kao prijavi svoj post. Tam potem lahko napiše zraven še komentar, ko se mu odpre okno in bo v moderatorskem kotičku vse skupaj lepo vidno in ziher bo nekdo odgovoru potem po pm. "Pritožba" pa javno ne bo vidna.
Volk sit, koza cela...skoraj
Fabrizio je napisal/-a:Slide je napisal/-a:BTW:
Naj na svojem postu klikne modro kartico, da kao prijavi svoj post. Tam potem lahko napiše zraven še komentar, ko se mu odpre okno in bo v moderatorskem kotičku vse skupaj lepo vidno in ziher bo nekdo odgovoru potem po pm. "Pritožba" pa javno ne bo vidna.
zakaj pa to?![]()
če bi bilo to z kartončki lepo porihtano, ne bi bilo večjih težav na forumu z uporabniki seveda.
Slide je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:Slide je napisal/-a:BTW:
zakaj pa to?![]()
če bi bilo to z kartončki lepo porihtano, ne bi bilo večjih težav na forumu z uporabniki seveda.
teb tole ni jasno kaj?
Jaz ti pravim da če kdo dobi karton in ne ve zakaj, naj pošlje na tak način sporočilo direktno v moderatorski kotiček in mu bo odgovorjeno...to je to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost