Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če dec 06, 2007 12:37 am

Jest pa mislim da je problem tudi v tem da so nekateri bolj priljubljeni moderatorjem in administratorjem in tudi če jim daš karton oni to spregledajo.Ko je pa meni enkrat malo prekipelo sem pa v eni temi dobil dva kartona.Zdej če je to fer ne vem,pomojem ne. :idea:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če dec 06, 2007 1:03 am

Polooo je napisal/-a:res ne dojamem kako lahko udrihate po Mactronu...se grem stavit,da bi brez njega biu tale forum v celmu razsulu...če si kršu pravila pa dubu kazn, požri pa bod tih...če ti kej ni prou ne hod na forum ker te noben ne sil!res ne dojamem :!:

Lumpy_ je napisal/-a:Se prav čudim, kak mu uspeva bit v vseh temah naenkrat pa pazit na incidente, zraven pa še brskat po netu in davat informacije, ko kdo kaj rabi/išče. :)

:tomidelej:
MacTron je car, pomen in namen te teme je tudi super. Če se začne delat v to smer, bi bilo super, predvsem za forum, morda za nekatere uporabnike malo manj. Vsem je znano po čem slovi a.com. Otročje debate o šp. filtrih, tuningu 1.4 motorja, oftopicih in kreganju. Na splošno nekako, pa brez zamere. Če bi se 100% upoštevalo pravilnik bi bilo pomoje dosti boljše. Torej vsako kreganje sankcionirano itd. Potem bi se tudi uporabniki malo zamislili preden bi se spustili v to. Problem je, ker se je, sploh v navalu f&f scene, forum nekako dost razpustil in debate so bile vedno na nižjem nivoju. Res se še komaj najde tema, kjer bi nekdo dobil koristen odgovor na zastavljeno vprašanje brez oftopicov in da bi se tema zaključila brez provociranja. V takšnem stanju je pa potem težko nek red nazaj vzpostavit. Enim bi blo to sicer všeč, enim pa pač ne, kot sem že omenil, ker je nekaterim forum bolj zabava, kot iskanje koristnih informacij & nasvetov. Je pa res nemogoče 500+ uporabnikov na dan kontrolirat, sploh če so le 3je aktivni modi. : )

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 06, 2007 1:07 am

se strinjam da je nekaterim prevec popusceno nekaterim pa ne.

Adis govoril sem o nekaterih kartonoriziranih uporabnikov da so vredu in ne o vseh.

Kar se pa tice soncka pa nisem se zasledil njegovega posta da bi bil kar koli zaljiv in provokacijski. Sem pa velik postov zaslediv ki so dejansko zaljivi in ponizevalni do njega.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če dec 06, 2007 1:17 am

bam88 je napisal/-a:se strinjam da je nekaterim prevec popusceno nekaterim pa ne.

Adis govoril sem o nekaterih kartonoriziranih uporabnikov da so vredu in ne o vseh.

Kar se pa tice soncka pa nisem se zasledil njegovega posta da bi bil kar koli zaljiv in provokacijski. Sem pa velik postov zaslediv ki so dejansko zaljivi in ponizevalni do njega.

Ja sončka popljuva vsak ki ima pet minut cajta ne vem pa zakaj. :jao:
primer:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=58314&highlight=

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe Če dec 06, 2007 1:26 am

Pri sončku vse moti, ker kar naprej išče nasvete za kupovanje avtomobilov. Jaz osebno ne vidim problema v tem, saj je forum namenjen tudi takim nasvetom. Res je edino to, da bi lahko kakšno temo manj odprl :)

Se pa tudi meni ne zdi lepo, da vsi pljuvajo po njem.

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 06, 2007 2:15 am

ja jermeija sm hotel dat primer na to temo.. sm pa bral se eno temo ko je spraseval tako cisto vsakdanje vprasanje k je ubistvu tud mene zanimalo so ga spljuvali totalno pa raj nisem spraseval da nebi se jaz ispadel zabit.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če dec 06, 2007 8:07 am

meni gre toti PiLLLe že pošteno na k*urac !
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če dec 06, 2007 9:06 am

no ja, tale odnos do Sončka se tud men mal žaljiv zdi od nekaterih. OK, mogoče res mal prevečkrat odpre temo o nakupu avtov in pa v Zabavni kotiček al Nima veze z avtomobilizmom.

Mi gre pa zlo na živce tud to, ko nekdo o neki zadevi sprašuje, potem pa ta dobi odgovore, kot so: "Ne kupuj totega sranja", "Skret od skreta" in podobno. A je uporabnik s takim odgovorom kj pomagu tistemu, ki sprašuje? Prov velik ne.
Slika

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če dec 06, 2007 9:15 am

Polooo je napisal/-a:res ne dojamem kako lahko udrihate po Mactronu...se grem stavit,da bi brez njega biu tale forum v celmu razsulu...če si kršu pravila pa dubu kazn, požri pa bod tih...če ti kej ni prou ne hod na forum ker te noben ne sil!res ne dojamem :!:

To leti mogoče name? Ne udriham in ne napadam MacTron-a. Povem svoje mnenje in opažanja. Je tudi to prepovedano?
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če dec 06, 2007 2:35 pm

No danes je bilo razvidno kako tolerantni so naši moderatorji in administratorji,v rubriki nima veze z avtomobilizmom je polno breveznih tem ki so še odklenjene mojo so zaklenili po parih urah kljub temu da me je odgovor zares zanimal.To me spominja na našo "pravno državo". :roll:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če dec 06, 2007 2:47 pm

Da se še jaz oglasim v tej temi.
Nadzorovat takšno množico ljudi je nemogoče. Moderatorji smo ljudje, ki mamo tudi privatno življenje in nimamo cajta bit skoz za PC-jem. Vsekakor pa imamo včasih slab dan in zato morda reagiramo prenagljeno, osebno pa mislim da smo do vseh pravični. Glede Pilleta pa bom sam osebno naredu izjemo. Ne bom čakal da dobi prej kartone da se ga bana. Ob prvi bedastoči ga bom banal, ker to kaj on dela je ne normalno.

Ob tej priložnosti pa vas bom prosu da uporabite modri karton in nam moderatorjem pustite sporočilo, kaj se dogaja. Če samo stisnete karton in nič ne napišete, mi težje vidimo kje se dogajajo glupusti.

LP
.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Če dec 06, 2007 2:56 pm

JEREMIJA79 je napisal/-a:No danes je bilo razvidno kako tolerantni so naši moderatorji in administratorji,v rubriki nima veze z avtomobilizmom je polno breveznih tem ki so še odklenjene mojo so zaklenili po parih urah kljub temu da me je odgovor zares zanimal.To me spominja na našo "pravno državo". :roll:

Najbrž se večina uporabnikov še ne brije, zato takšne vrste tema ni primerna. :twisted:

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če dec 06, 2007 2:58 pm

f.taunus je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:No danes je bilo razvidno kako tolerantni so naši moderatorji in administratorji,v rubriki nima veze z avtomobilizmom je polno breveznih tem ki so še odklenjene mojo so zaklenili po parih urah kljub temu da me je odgovor zares zanimal.To me spominja na našo "pravno državo". :roll:

Najbrž se večina uporabnikov še ne brije, zato takšne vrste tema ni primerna. :twisted:

Najbrž.Prepih pa je,pa odnese še tiste tri kocine. :EE

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 06, 2007 5:17 pm

Se moj odgovor za moderatorje. Prosim ne me vzet kot provokacijo ker nic slabega ne mislim s tem. No torej pravite da moderatorji ne morete viset za PCji 24/7 to razumem sem tudi sam bil administrator/moderator tudi sistemski administrator, moj point je ko ste ustvarjali forum ali sprejemali ponudbo administratorja ste bli dobro seznanjeni kaksne obveznosti prinasa mesto moderatorja. Se pravi kdaj pa kdaj si je treba cas uzet tud ob prostem casu da se zadeve postimajo. Razumem da niste placani za to (ali pac nevem) ampak ste pa sprejeli "delo" in se od vas tudi pricakuje da ga vestno upravljate in se zadrzite svojih slabih dnevov in zaljivih komentarjev in dajete dobr zgled drugim uporabnikom. S tem vas ne obsojam ker se nisem naletel na nesramnega admina/moda in svoje delo upravljate kar se da v vasih moceh. S tem sm samo hotel povedat da ne "jamrat" ker kot sm ze omenil ste sprejeli to "delo" prostovolno in s seznanjem naloge.

Se enkrat ponavljam svoje delo upravljate odlicno (vsaj v mojih oceh) in s tem vas ne provociram samo izrazam svoje mislenje.

Kar se pa tice PiLLeta mu bom pa zaradi zalitve soncka pritisnil modri karton, ker je sel cez vse meje spostovanja do so-cloveka.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če dec 06, 2007 5:25 pm

drugače pa niso aministratorji krivi da smo/so uporabniki taki kakršni so ;) (nesramni,živčni,žaljivi in podobno)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 06, 2007 5:27 pm

noben jih ne dela krive. krivi smo uporabniki sami. samo moderatorji so tukej zato da nas (no, jih) mirijo in izvajajo kazenske ukrepe.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če dec 06, 2007 5:29 pm

s tem se strinjam...pač naj bo fer odnos do vsazga in nobenih privilegij ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Če dec 06, 2007 5:34 pm

e tako je. vsi naj bodo enakopravni ali pa noben.

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Če dec 06, 2007 5:37 pm

problem foruma so bili in bodo uporabniki(nekateri), kateri enostavno nemorejo mimo teme, da ne bi odgovorili na njo, pa če tudi niti približno nima veze z temo, samo da nekaj napiše in je srečen, ker ma 1 post več.

V nekaterih primerih opažam, da ste moderatorji še preveč popustljivi, zato prej kaznovat oz. saj opozorit, ker nekaterim druge pomoči ni

Broz
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Broz Če dec 06, 2007 6:43 pm

Morem rečt da se včasih prav nasmejim ko berem kake teme,npr jaz osebno spremljam ta forum že nekaj časa(prej tudi pod drugim nickom),tako sem dolgo spremljal tudi motosvet forum in bistvo je da si širim splošno znanje in zvem kaj novega,koristnega

ponavadi pogledam zjutraj in zvečer( se niti ne prijavljam kr na hitrco preberem) in glej ga zlomka vidim vseh 10 vročih tem je nekdo obdelal pa si nabijal poste
dokler se bo to dogajalo gre kvaliteta foruma samo navzdol...

off:se mi zdi da sm zadnjič vidu tomo-ta v IV sdi?
Zamenjam Opel Astro GTC Black & White za Laguno II grandtour Dynamique :)
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost