Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne jan 06, 2008 10:38 am

fičfirič je napisal/-a:Sam vem da ko iščem temo, napišem raje v najdi.si kjer dobim direkt link na avtomobilizem oziroma sorodne forume.

Hja, ampak to je še vedno tako kot, da bi mehanik k sosedu hodu po šraufnciger, ker ga pri sebi ne najde ko ima preveč razmetano!

Stvari se morjo poštimat. Prej sm v iskalnik napisal "rja" (ko me je neki zanimalo) pa sem zastonj upal, da bo kej našlo.
Slika

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Ne jan 06, 2008 10:52 am

Hm,
Js sm biv pa kr tiho pa sm mislu da neznam uporabljat iskalika. Kljub več urnemu učenju in iskanju nisem našel nič.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne jan 06, 2008 11:13 am

res nebi blo slabo če bi iskalnik malo spremenili...ker najde vse drugo samo to kaj iščeš ne.....kar nekaj najde kar sploh nisi vpisal

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne jan 06, 2008 11:54 am

ja odvisno kak si tam nastaviš da ti išče.. če napišeš "rja" ti bo pač med vsemi temami kjer je bla ta beseda uporablena pokazalo, pa moreš malo preiskat. je pa pomoje tak lažje kot, da bi iskal to temah oz. topicih. ker pol pa res nič nebi najdli. meni je iskalnik preprost in če ti na eno besedo ne najde pač napišeš podobno pa se vedno najde več kot dovol. 8)

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne jan 06, 2008 12:08 pm

Doche je napisal/-a:ja odvisno kak si tam nastaviš da ti išče.. če napišeš "rja" ti bo pač med vsemi temami kjer je bla ta beseda uporablena pokazalo, pa moreš malo preiskat. je pa pomoje tak lažje kot, da bi iskal to temah oz. topicih. ker pol pa res nič nebi najdli. meni je iskalnik preprost in če ti na eno besedo ne najde pač napišeš podobno pa se vedno najde več kot dovol. 8)

Ma fora je v tem, da bi mogu met opcijo ko ti išče "samo in izključno" med naslovi tem, ne pa da je to združeno z vsebino objave, ta naj bo sama posebej.

In, če napišem notri "rja" in ne spreminjam nastavitev, ti ne najde nič, pa je blo takih tem malo morje.
Slika

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Ne jan 06, 2008 12:50 pm

ni 1/2 tiča vredn

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne jan 06, 2008 3:36 pm

najbol na jetra mi gre pa to ko kaj isces odpres novo temo ker pac zadeve ne najdes prvo te naderejo kva odpiras nove teme pol ti pa zatezijo da mors uporablat search.. isces pa recimo ajde primer odprava rje al pa povezano z rjo.. najdes ene 2 strani odprtih tem ki vsebujejo besedo rja po moznosti se ksna tema z 300 stranmi pol pa isces ko budala po straneh. marsktermu se ne da to delat.. je zamudno in izcrpno.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne jan 06, 2008 3:38 pm

res je :!: :!: :!:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jan 06, 2008 4:55 pm

@bam88: ne vem ampak mislim da sem ti celo enkrat pred kratkim sam pokazal
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ht=#947786

vredu oki... ostali ki ste tako proti in ki ocitno "znate" iskat pa nic ne najdete
nekateri tu ne samo jaz pa ...si te teme kar narisemo. Ok tisti ki zelite slisat
od TooOldVehicle in W_Golf ..ja iskalnik je totalno zanic :idea: evo zelja izpolnjena

in se nekaj tisti ki iscete non stop te sp. filtre in xenon zal sta to izpostavljeni temi
vam ni treba uporabit iskalnika pac pa ...se postavit v pravi koticek in pregledat
1 stran ...je marsikaj vidno ze v "ospredju" kolikokrat sam recem da novinci preletite
malo komplet forum da se boste v prihodnje bolj znasli za pravilne objave v pravih kotickih
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jan 06, 2008 5:00 pm

MacTron je napisal/-a:in se nekaj tisti ki iscete non stop te sp. filtre in xenon zal sta to izpostavljeni temi
vam ni treba uporabit iskalnika pac pa ...se postavit v pravi koticek in pregledat
1 stran ...je marsikaj vidno ze v "ospredju" kolikokrat sam recem da novinci preletite
malo komplet forum da se boste v prihodnje bolj znasli za pravilne objave v pravih kotickih

x2

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Ne jan 06, 2008 5:08 pm

MacTron je napisal/-a:@bam88: ne vem ampak mislim da sem ti celo enkrat pred kratkim sam pokazal
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ht=#947786

vem.. ti si nam zmerej v pomoc.. nimam cez tebe nic za rect.. ampak navadni uporabniki so tanajbol glasni. se tud potrudjo ne da bi dal recimo link do prvotne teme.. moderatorji pa za to zmeri poskrbite.

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne jan 06, 2008 5:19 pm

MacTron je napisal/-a:vredu oki... ostali ki ste tako proti in ki ocitno "znate" iskat pa nic ne najdete
nekateri tu ne samo jaz pa ...si te teme kar narisemo. Ok tisti ki zelite slisat
od TooOldVehicle in W_Golf ..ja iskalnik je totalno zanic :idea: evo zelja izpolnjena

želja bo izpolnjena ko bo iskalnik izboljšan oz. zamenjan.
Slika

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Ne jan 06, 2008 5:21 pm

Lahko bi se vsaj dodala možnost, da se išče samo po naslovu teme. Ponavadi ko kaj iščem mi najde vse mogoče samo tistega ne kaj bi rad...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Ne jan 06, 2008 5:22 pm

@TooOldVehicle: off: ves kaj opazam da pobiras iz mojih kompletnih postov samo tiste
stavke ki so lahko izreceni v - in to ze cez celo temo... :idea:

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne jan 06, 2008 5:27 pm

Ja u prejšnem postu si "SPET" krivdo valil samo na nas nesposobne uporabnike ter novince, medtem ko si ti čarovnik, popravte ta iskalnik pa bo mir. Če pa že tko dobro opažaš se pa čudim da nisi opazil da se je veliko uporabnikov pritožilo, tudi takih z nazivom "Mojster foruma".
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jan 06, 2008 6:59 pm

Lignage je napisal/-a:.... Na koncu sem vpisal samo besedo Audi:

In ven vrže teh 18 zadetkov:

Slika

....

Evo dokaza, da je iskalnik čudežno oživel in daje ven tisto, kar se mu zazdi. Kje je Q7, A4 in še cel kup drugih Audijev? Išče, kot mu pride. In kako je s tem, da se iskalnega pojma drži še kaj (npr vejica)? Je kje vse to obrazloženo?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron Ne jan 06, 2008 7:13 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:Če pa že tko dobro opažaš se pa čudim da nisi opazil da se je veliko uporabnikov pritožilo, tudi takih z nazivom "Mojster foruma".

ja tudi to sem opazil ampak zal je to zalostno... v dveh pogledih

prvi: da verjetno mesas mojstre foruma z moderatorji ...no naj ti objasnim
mojster foruma dobis naziv ko dosezes 1000 "konstruktivnih" postov.

drugi: da se ti mojstri foruma ki so ze dlje casa tu obracajo na novince
ki vidijo samo probleme in nic kar je historicnega v DOBREM

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne jan 06, 2008 7:25 pm

MacTron je napisal/-a:
TooOldVehicle je napisal/-a:Če pa že tko dobro opažaš se pa čudim da nisi opazil da se je veliko uporabnikov pritožilo, tudi takih z nazivom "Mojster foruma".

ja tudi to sem opazil ampak zal je to zalostno... v dveh pogledih

prvi: da verjetno mesas mojstre foruma z moderatorji ...no naj ti objasnim
mojster foruma dobis naziv ko dosezes 1000 "konstruktivnih" postov.

Spet se nekej sprenevedaš in obračaš kar sem rekel, in ne, nikakor ne mešam mojstrov in moderatorjev, kurcam čez iskalnik kot mnogo drugih uporabnikov in kot sm že omenil je med njimi tudi veliko starih uporabnikov z veliko objavami in nazivom Mojster foruma, ne vem kaj ti tle ni jasno, ljudje pričakujejo spremembe na iskalniku.
In tud verjetno mislš da sm jest še čist opleničkan novinc, ker mam pač malo objav, motiš se.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jan 06, 2008 7:35 pm

MacTron je napisal/-a:....

Tega enostavno ne razumem. Če pa slučajno leti tudi name, naj bo v vednost, da je moj izključni namen zgolj dvig kvalitete foruma (mdr manj podvajanja), kot tudi manjša poraba časa za iskanje. Pri tem sklicevanje na historično dobro samo megli kritiko sedanjosti in s tem ovira napredek v prihodnosti. Lahko bi jo pa tudi jasnilo, to je res.

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Ne jan 06, 2008 7:43 pm

Predvsem dvig kvalitete foruma je bil tud moj namen, da ne bo kdo hud k sm včasih mal osoren, forum mi je zelo ušeč samo ob ta iskalnik se skoz spotikam in me zelo moti.
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost