Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Ne jun 01, 2008 11:36 pm

nebivedu je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:Zato bi bilo pa fino da bi se izcimilo kej iz tistega dogovarjanja zadnjič za bolj strog forum. Pravila bi se pač poostrila in ne bi bilo treba nič razlagat. Seveda pa da bi vsi modi delovali enotno. Če ne pa pilleta za moda pa da vidmo ko se bo povprečna starost na a.com zvišala za 10.... na 25 :mrgreen:

Moraš računat, da ima tukaj zraven tudi veliko domenca, ki si želi veliko uporabnikov, sej veš, več uporabnikov, več klikov na reklame, več zaslužka. Jaz jih v tem čisto razumem in vem kako zadeve gredo v takem primeru.
Pa tut moderatorji smo zelo enotni, tako da tukaj ne vidim problema.

Hja, res je, denar je denar :)
glede enostnosti.... mislil sem potem, če bi se dosti bolj strogo brisalo in moderiralo. Ko si napisal da so se nate spravli.... takrat bi rabli enotnost, da se vsi modi skupaj postavljajo in zagovarjajo in če bi vsi delali enako kot ti, se ne bi spravli samo nate, ampak bi se moral na vse, na vse mode pa logično da se ne bodo, ker se s tem spravljajo in upirajo celemu forumu, to pa nima učinka :)

lp

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Po jun 02, 2008 7:43 am

Tule bi pa tudi jaz pristavil lonček in opozoril na poste ki meni dobesedno parajo živce! Čemu in kaj ti gre po glavi, da pri vsakemu v galeriji daš post npr." lep je, čuvaj ga"! Ja verjetno če avto kupil in ga predstavi da ga ne bo ravno zanemarjal in podobno... Dam predlog da se taki posti brišejo, da ne bo potrebno čez vsa ta "čreva" lesti, da kaj vidiš...

Ps: Posti leti na pisatelje teh postov in ga lahko vzamejo kot žaljenje njihove inteligence!!!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 02, 2008 7:53 am

nebivedu je napisal/-a:Sicer je pa tako. Tudi uporabniki ste lahko delno moderatorji.
V vsaki debati, ki je pod nivojem, imate uporabniki možnost kliknit na gumb in obvestit moderatorje. Zraven komot napišete še vaš komentar, zakaj se vam zdi tema pod nivojem in jo bomo zaklenili. Tako bo vedno manj slabih tem in vedno več boljših.

Meni bi bilo to še bolj všeč, ker je težko prebrat vse teme in se odločat, ali je dobra ali ni, kot moderator moram pa brati tudi teme, ki so mi čisto nezanimive, da preverim, če je ker smeti v teh temah.

Se nikakor nem orem strinjat. Tale modri gumbek je ziva bedarija, do zdaj sem nanj pritisnil in "javil" zaljivke moderatorjem ze enih 20 krat, vse do danes si niti ena tema ni zaklenla, niti noben od uporabnikov ni dobil opozorila, tak da sem scasoma nehal uporabljal "karton".
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 02, 2008 8:53 am

Courage™ je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Sicer je pa tako. Tudi uporabniki ste lahko delno moderatorji.
V vsaki debati, ki je pod nivojem, imate uporabniki možnost kliknit na gumb in obvestit moderatorje. Zraven komot napišete še vaš komentar, zakaj se vam zdi tema pod nivojem in jo bomo zaklenili. Tako bo vedno manj slabih tem in vedno več boljših.

Meni bi bilo to še bolj všeč, ker je težko prebrat vse teme in se odločat, ali je dobra ali ni, kot moderator moram pa brati tudi teme, ki so mi čisto nezanimive, da preverim, če je ker smeti v teh temah.

Se nikakor nem orem strinjat. Tale modri gumbek je ziva bedarija, do zdaj sem nanj pritisnil in "javil" zaljivke moderatorjem ze enih 20 krat, vse do danes si niti ena tema ni zaklenla, niti noben od uporabnikov ni dobil opozorila, tak da sem scasoma nehal uporabljal "karton".

Hmm, ko gledam temo, kamor se vpišejo vsi vaši pritiski na gumb si samo parkrat zapisan.

Predlagam, da več uporabljaš ta gumb, če ti kaj ni všeč..
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Po jun 02, 2008 8:59 am

mogoče pa nebi blo slabo uvest ročnega aktiviranja uporabnikov, in pa blokadov zastonjskih email naslovov pri registraciji(hotmail, gmail, yahoo..), ker vrjamem da vsak ima siol ala t-2, siol, amis, triera....in tako nebi blo vsakih 5min 15novih uporabnikov gor...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jun 02, 2008 9:12 am

Osebno me najbolj motijo naslovi tem. Tričetrt naslovov je napačno napisanih, tako da dokler ne pogledaš teme, sploh ne veš za kaj se gre.

Polovica vseh zastavljenih vprašanj je nelogično zastavljenih - po možnosti brez pik, vejic in s prižganim caps lockom ter v nekem čudnem narečju.

Drugače pa kolikor spremljam in pišem po forumu, ugotavljam, da je premalo aktivnih moderatorjev. Najbolj aktivni so Mac, nebivedu, Joie. Če sem slučajno koga izpustil se mu opravičujem.

Čisto za info: kje so vsi ostali modi? So sploh kaj aktivni ali čisto nič?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P Po jun 02, 2008 2:16 pm

nebivedu je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Hmm, ko gledam temo, kamor se vpišejo vsi vaši pritiski na gumb si samo parkrat zapisan.

Hm, tudi jaz sem prakrat že pritisnil tisti gumb in to ko je šlo za resno žaljenje, morda celo grožnje, pa se ni čisto nič ukrenilo (morda ste poslali kakšen PM, da bi kdo kej javno rekel ali pa da bi ta osebek dobil opozorilo pa ne), tako da če se v takih resnih primerih ne ukrepa, kaj bo šele potem, ko bom pritisnil tist gumb, ko bo debata na tem "nižjem nivoju" brez kakšnega žaljenja in podobnega....

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po jun 02, 2008 2:21 pm

zadnej čase me moti, da se govori samo še o porabi..
predvsem vidim da radi provocirate in ste radi sprovocirani na to temo..
nevem, sej nebi reku če bi se pogovarjali o spolnih organih, ampak res si ni treba nabijati egov s to prokleto porabo.. še bolj žalostno je pa to, da pri prvem vsaj veš da bi vsi lagali v pozitivo, pri porabi pa lažejo kar vse povprek..

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jun 02, 2008 3:53 pm

@mactron, vem kaj si po poklicu, tisto je bilo napisano v smislu žarnic.

Mene tudi zanima kje so vsi modi? Zakaj ne bi nekateri uporabniki postali vsaj modi z delno " močjo"?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po jun 02, 2008 4:09 pm

nebivedu je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Tukaj se moram strinjat z uporabnikom Courage,ker imam sam enake izkušnje...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jun 02, 2008 6:08 pm

js pa sem do zdej sam 1x stisno modrega in vrjeli ali ne, je tisti osebek pri mojem naslednjem obisku že mel karton, tak da sem bil celo js presenečen :o
LP Rok

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 03, 2008 9:40 am

Javim se za moderatora!

:P :idea:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Napisal/-a Pavel_P To jun 03, 2008 10:17 am

Pa ne moreš tkole ob tamalem zdej začet še dodatni čas na forumu zabijat :(

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jun 03, 2008 11:23 am

Courage™ je napisal/-a:Javim se za moderatora!

:P :idea:

:har :har :har :har :idea:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jun 03, 2008 2:37 pm

jst bi tuuuuud :P

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 To jun 03, 2008 2:50 pm

adis je napisal/-a:jst bi tuuuuud :P

Ti pa tiho!

:)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jun 03, 2008 2:54 pm

RENO911 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:jst bi tuuuuud :P

Ti pa tiho!

:)

:o :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To jun 03, 2008 3:47 pm

Čisto simple.

Tem je čedalje več in s tem čedalje več ološa... logika.
(če bi search malo bolj logično deloval ne bi bilo škode)

Kar ti ne paše oz. nimaš pojma o stvari stisni tipko "skip" in ne beri dalje.

Če kaj veš in bi rad komu kaj pomagal stisni tipko "odgovori".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čedalje bolj vidim, da so moderatorji res premalo strogi. Pa to ne pomeni da brišeš temo, ki je v zabavnem kotičku in ti ne odgovarja. Ampak da brišeš res bedarije in jasno podvojene teme.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jun 03, 2008 4:03 pm

Moderatorji, ki delamo vsak dan smo trije, pa mogoče še kakšen, večina jih dela kadar lahko, uporabnikov je pa 22111 trenutno in kmalu bo odprtih miljonta tema. Se vam ne zdi, da je težko delat v takih pogojih.

Poleg tega nismo plačani za delo, ampak je delo prostovoljno, torej delaš, kadar imaš čas in voljo. Ni pa vsak dan tvoj, tako da kdaj pa kdaj imaš slab dan pa ...
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 03, 2008 4:08 pm

pomoje bi blo pametno tud mal bolj logične naslove tem uporabljat (pa ne vse, da ne bo pomote), da bi blo tud lažje uporabljat iskalnik. Ker nek "utrjen" uporabnik bo našel neko temo z mal hecnim naslovom (ker jo je mogoče že pogledu), nov uporabnik pa skor gotov ne.
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov