GT_Turbo17 je napisal/-a:adis je napisal/-a:v primeru odgovora slickerja težko sodim kaj je mislil a verjamem, da ni provociral in je malo prehitro prebral post in prehitro odgovoril nanj.
razumljivo zagovarjanje...
ampak meni se zdi post popolnoma premišljeno napisan.

zdaj pa naj si vsak razlaga po svoje!
da post je bil napisan povsem premišljeno, tako da se tle ne mislm nč zgovarjat. če ne razumete sarkazma to ni moj problem. sem šenkrat preletel temo in bi še enkrat isto napisal. če bi jz al pa bilokdo drug napisal ali slikal vsakič ko sem olje menjal, vsakič ko sem podvozje menjal, ko sem prednje, zadnje bremze menal, pucal avto vsak teden zunj, znotrj, očedil motorni prostor, pa ne vem kaj še vse bi mela tema 300+ strani. pa to niso malenkosti kot nove žarnice, opran motor, novozapadli sneg, trava v prtljažniku, lepljenje raztrgane folije pod tapeto na vratih ipd...
Dany nič nimam proti tebi, samo malo se pohecam pa je takoj uzbuna. Ti kar pridno nadaljuj in objavljaj napredek.
GT_Turbo: ti si lahko tiho glede na to kako kurcaš "unclebensove poslance" na CST forumu. ne rečem da se ne strinjam s tabo, samo tle pa tut mi ne moreš govorit da s polno ritjo je lahko srat... hvala bogu mi ata in mama dajeta 500€ žepnine vsak mesec in mi plačujeta kredit za avto

, drugače nebi sfolgal.
Pa zarad mene človek lahko vozi accenta, swifta, yugota, maruti ipd jajčke, zato ni nič manj vreden. ljudi sodim po karakterju, ne po avtomobilu.
Glede naziva moderator... že dolgo nazaj sem predal moderatorsko palico v photoshop kotičku, drugje tak nisem bil, Hamdiji, kateri pa se mi zdi da tu gor ni več aktiven. Jaz pa tudi ne moderiram več photoshop kotička, ker sem izrazil željo po prenehanju. naziv pa je ostal, da me lahko tu drugi uporabniki jebete kako moderatorji prcamo druge uporabnike.