Desmodromika je napisal/-a:Po mojem pa ZW najbolj tare, ker ne more biti Regyjev prijatelj...veš ZW prijateljev je malo kolegov pa veliko.
WTF? Kwa pa teb ni jasn?
HUGO_BOSS je napisal/-a:ZW kdo pa tebe sploh ima za frenda ?!?!
po mojih izkušnjah (vsak drugi dan en PM več), te nihče ne prenaša!!!!!
RegY je prow model... in če dela svoj posel na forumu, ga moreš pluvat?!
sicer pa koga pa ti ne pluvaš?! vsakega ki ti ni všeč in je boljši kot ti!!!
ZW problem je v tebi ne v RegY-u
Si mislil: "kaj meni ni jasno", da takšne neumnosti sprašujem in delam idiota iz sebe :PNu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Po mojem pa ZW najbolj tare, ker ne more biti Regyjev prijatelj...veš ZW prijateljev je malo kolegov pa veliko.
WTF? Kwa pa teb ni jasn?
Desmodromika je napisal/-a:Da en začne, mora koj še tadrug nekaj pristaviti...to je pa že skrajno otročje.salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika.
Desmodromika je napisal/-a:Da en začne, mora koj še tadrug nekaj pristaviti...to je pa že skrajno otročje.salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika.
Če tvoja vrla pamet ni dojela...sem se samo malo pohecal...Nu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Da en začne, mora koj še tadrug nekaj pristaviti...to je pa že skrajno otročje.salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika.
A se ti ne zdi da je bila tvoja izjava glede ZW in regija nekoliko totalno izven kontekstna ce pa ne to, pa cist brezpredmetna in neutemeljena ker ne poznas ne enega ne drugega. Skratka cist bedno ..
Tako izjavo lahko napise vsak izmed nas .. samo se mi zdi da mal bolj razmislamo pa nismo otrocji.
Desmodromika je napisal/-a:Če tvoja vrla pamet ni dojela...sem se samo malo pohecal...Nu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Da en začne, mora koj še tadrug nekaj pristaviti...to je pa že skrajno otročje.salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika.
A se ti ne zdi da je bila tvoja izjava glede ZW in regija nekoliko totalno izven kontekstna ce pa ne to, pa cist brezpredmetna in neutemeljena ker ne poznas ne enega ne drugega. Skratka cist bedno ..
Tako izjavo lahko napise vsak izmed nas .. samo se mi zdi da mal bolj razmislamo pa nismo otrocji.
Neutemeljena? Če se ti tako zdi jo utemelji.
Ja saj sem videl kako razmišljaš...od vsakega nekaj pobereš in potem skupaj sestaviš, kar pa sodi čisto izven konteksta.
in kar naenkrat si začel uporabljati neke hude tujke, ki jih niti sam ne razumeš in sploh ne pašejo v določeni kontekst in podajaš neka mnenja, ki so... boljše da sploh ne pišem naprej... sicer pa če nisi opazil, saj se nihče sploh ne ukvarja s tabo tu, le jaz občasno, pa še to iz dolgčasa, ker nikogar drugega ni, ki bi aktivno sodeloval.
Odgovor čisto po pričakovanjih...Nu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Če tvoja vrla pamet ni dojela...sem se samo malo pohecal...Nu-NRG je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Da en začne, mora koj še tadrug nekaj pristaviti...to je pa že skrajno otročje.salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika.
Neutemeljena? Če se ti tako zdi jo utemelji.
Ja saj sem videl kako razmišljaš...od vsakega nekaj pobereš in potem skupaj sestaviš, kar pa sodi čisto izven konteksta.
in kar naenkrat si začel uporabljati neke hude tujke, ki jih niti sam ne razumeš in sploh ne pašejo v določeni kontekst in podajaš neka mnenja, ki so... boljše da sploh ne pišem naprej... sicer pa če nisi opazil, saj se nihče sploh ne ukvarja s tabo tu, le jaz občasno, pa še to iz dolgčasa, ker nikogar drugega ni, ki bi aktivno sodeloval.
Zmagas! Kwa je to dobr da me folk lahko spozna in spozna kako jaz razmislam ... kar preko forumato mi deli
Zmagu si!
Anonymous je napisal/-a:nisem vse bral in tudi ne mislim, ker se mi n eda.
mislim pa a če se je postavil regy z amoderatorja ve svoje funkcije in jih je tudi pooblaščen izpolnjevat.
seveda to nekaterim nebo pasalo ampak tako pač je! zdi se mi neumno nekomu grozit da se g abo odstavilo če bo to in to delal. saj verjetno so neka pravila za moderatorja ki se jih more držat.
REGY nič bat ti sam delaj tako kot si do sedaj (po prvilih ki so pač določena za moderatorje )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov