Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne jan 04, 2004 1:23 am

Desmodromika je napisal/-a:Po mojem pa ZW najbolj tare, ker ne more biti Regyjev prijatelj...veš ZW prijateljev je malo kolegov pa veliko.

WTF? Kwa pa teb ni jasn?
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne jan 04, 2004 1:37 am

:lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika. :noro
The MAN

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jan 04, 2004 2:59 am

HUGO_BOSS je napisal/-a:ZW kdo pa tebe sploh ima za frenda ?!?!
po mojih izkušnjah (vsak drugi dan en PM več), te nihče ne prenaša!!!!!
RegY je prow model... in če dela svoj posel na forumu, ga moreš pluvat?!
sicer pa koga pa ti ne pluvaš?! vsakega ki ti ni všeč in je boljši kot ti!!!

ZW problem je v tebi ne v RegY-u :wink:

Hja Hugo ves... A bo slo sedaj cisto en kulturen pogovor brez zaljivk in podobno.

V nobenem ni problem. ZW je samo podal svoje mnjenje in pomoje je resnicno brezveze da je zaklenil temo. A mogoce zato ker je bil naslednji post objavljen prej preden je minila 1 ura. Sam je podal da zato ker se kregamo :roll: . KJE ZE???? Jaz nisem videl nobenega kreganja v tem postu. Hugo pa kje je ZW koga pluval, mogoce zato ker je podal svoje mnenje. :roll: Sicer pa sem pricakoval tak tvoj odgovor, ker vemo kaksen ogenj v strehi je bil predkratkim.

A sedaj ko sem podal jaz mnenje, sam pluvam po tebi regy-u in ZW :?

Se pa strinjam da red mora biti, vendar ne da se kar nekaj v brezveze zaklepa z enim cudnim vzrokom da se nekaj kregamo. HAAALOOO.

Regy se mogoce pa vem kje tici zajec :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne jan 04, 2004 4:01 am

Desmodromika je napisal/-a:Po mojem pa ZW najbolj tare, ker ne more biti Regyjev prijatelj...veš ZW prijateljev je malo kolegov pa veliko.

...hehehe...točno to me jezi...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 04, 2004 4:43 am

Tud js mislm, da se zadnje cajte mal preveč zaklepa teme. Že res, da je "Ircanje" prepovedano, ampak brez tega včasih ne gre... Sploh pa v nekaterih temah sploh ni blo ircanja, pa so ble zaklenjene... Pa tisto objasnilo v zvezi s fuckers tud ni blo ravno primerno... Sej vem, da je blo mišlen na smešn način, ampak v vsaki šali je nekej resnice.. Regy, zakaj nam ne pustiš, da mal podebatiramo o dragu? Pa tud če je po en stavk v postu.

ZoranDabljuagn, vidim, da se si ful potrudu s slogom pisanja, da nebi kaj narobe napisal, a ti spet ni popolnoma uspelo...

Hugek, daj no ne drezaj v osje gnezdo. Mal premisl pred vsako objavo, pa boš vidu, da so kšni stavki res odveč. Res ni treba spet netit prepira, ker veš da so ljudje suho listje... Sam iskrco rabš.

Regy&Zoran W. Agen - vidva pa če sta bila prijatelja oz. kolega, ne se mi zdej zarad ene takele malenkosti zgarbat... Pejta na en pir, pa še enga, pa napijta se do nezavesti... Takrat se da poj vse rešit.

Desmodromika je kar prav napisal: Prijateljev v življenju nimaš veliko, sploh pa jih spoznaš šele v kriznih situacijah ali skozi čas... Kolegi oziroma znanci na drugi strani so pa nekaj drugega...

Nauk: cenzura mora bit, vendar v pravem času na pravem mestu in ne povsem samovoljna...

...Hehe, če bi bil Regy krof, bi bil un kranjčan (priimka ne bom omenjal, ker mislim še živet...)
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Ne jan 04, 2004 9:45 pm

Nu-NRG je napisal/-a:

WTF? Kwa pa teb ni jasn?
Si mislil: "kaj meni ni jasno", da takšne neumnosti sprašujem in delam idiota iz sebe :P
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Ne jan 04, 2004 9:49 pm

salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika. :noro
Da en začne, mora koj še tadrug nekaj pristaviti...to je pa že skrajno otročje.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po jan 05, 2004 12:11 am

Desmodromika je napisal/-a:
salesky je napisal/-a::lol: pusti ga no, vš da ima še zmeri neke izpade naš Desmodromika. :noro

A se ti ne zdi da je bila tvoja izjava glede ZW in regija nekoliko totalno izven kontekstna ce pa ne to, pa cist brezpredmetna in neutemeljena ker ne poznas ne enega ne drugega. Skratka cist bedno .. :)
Tako izjavo lahko napise vsak izmed nas .. samo se mi zdi da mal bolj razmislamo pa nismo otrocji.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Po jan 05, 2004 12:19 am

Se opravičujem Desmodromika ker sem izpadel otročji. Se bom potrudu in nebom več tako odgovarjal.
The MAN

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika Po jan 05, 2004 9:31 pm

Nu-NRG je napisal/-a:

A se ti ne zdi da je bila tvoja izjava glede ZW in regija nekoliko totalno izven kontekstna ce pa ne to, pa cist brezpredmetna in neutemeljena ker ne poznas ne enega ne drugega. Skratka cist bedno .. :)
Tako izjavo lahko napise vsak izmed nas .. samo se mi zdi da mal bolj razmislamo pa nismo otrocji.
Če tvoja vrla pamet ni dojela...sem se samo malo pohecal...
Neutemeljena? Če se ti tako zdi jo utemelji.
Ja saj sem videl kako razmišljaš...od vsakega nekaj pobereš in potem skupaj sestaviš, kar pa sodi čisto izven konteksta.

in kar naenkrat si začel uporabljati neke hude tujke, ki jih niti sam ne razumeš in sploh ne pašejo v določeni kontekst in podajaš neka mnenja, ki so... boljše da sploh ne pišem naprej... sicer pa če nisi opazil, saj se nihče sploh ne ukvarja s tabo tu, le jaz občasno, pa še to iz dolgčasa, ker nikogar drugega ni, ki bi aktivno sodeloval.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To jan 06, 2004 5:12 pm

:D kere hude kontre padajo...
resnici na ljubo so nekatere utemeljene :D :P
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jan 06, 2004 9:58 pm

Nu-NRG je napisal/-a:

Ja saj sem videl kako razmišljaš...od vsakega nekaj pobereš in potem skupaj sestaviš, kar pa sodi čisto izven konteksta.

in kar naenkrat si začel uporabljati neke hude tujke, ki jih niti sam ne razumeš in sploh ne pašejo v določeni kontekst in podajaš neka mnenja, ki so... boljše da sploh ne pišem naprej... sicer pa če nisi opazil, saj se nihče sploh ne ukvarja s tabo tu, le jaz občasno, pa še to iz dolgčasa, ker nikogar drugega ni, ki bi aktivno sodeloval.

Zmagas! Kwa je to dobr da me folk lahko spozna in spozna kako jaz razmislam ... kar preko foruma :) to mi deli :) Zmagu si! :)

Gost

Napisal/-a Gost To jan 06, 2004 10:02 pm

nisem vse bral in tudi ne mislim, ker se mi n eda.

mislim pa a če se je postavil regy z amoderatorja ve svoje funkcije in jih je tudi pooblaščen izpolnjevat.

seveda to nekaterim nebo pasalo ampak tako pač je! zdi se mi neumno nekomu grozit da se g abo odstavilo če bo to in to delal. saj verjetno so neka pravila za moderatorja ki se jih more držat.

REGY nič bat ti sam delaj tako kot si do sedaj (po prvilih ki so pač določena za moderatorje )

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jan 06, 2004 10:03 pm

to zadnje sem bil jaz :D
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika To jan 06, 2004 11:37 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:

Zmagas! Kwa je to dobr da me folk lahko spozna in spozna kako jaz razmislam ... kar preko foruma :) to mi deli :) Zmagu si! :)
Odgovor čisto po pričakovanjih...

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To jan 06, 2004 11:45 pm

men je cist vse ql tle gorih, tko da zarad mene zaklepite teme pa se prepirite, jst se nisem nobenu nc zameru in noben meni tko da ........

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr jan 07, 2004 4:43 pm

Desmodromika
zdi se mi da si zgrešil bistvo te teme!
Naj te opomnim, tem je uporabniki foruma - RegY
in NE Desmodromika - Nu-NRG
ko smo že ravno tako zagreti....
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr jan 07, 2004 7:16 pm

Anonymous je napisal/-a:nisem vse bral in tudi ne mislim, ker se mi n eda.

mislim pa a če se je postavil regy z amoderatorja ve svoje funkcije in jih je tudi pooblaščen izpolnjevat.

seveda to nekaterim nebo pasalo ampak tako pač je! zdi se mi neumno nekomu grozit da se g abo odstavilo če bo to in to delal. saj verjetno so neka pravila za moderatorja ki se jih more držat.

REGY nič bat ti sam delaj tako kot si do sedaj (po prvilih ki so pač določena za moderatorje )

včasih me pravzaprav čudi zakaj ostali moderatorji ne izvršujejo tako "močno" pravil, kot jaz... potem pa JAZ padem v slabo luč...

ah, naj bo kakor je... vidim, da je večina na moji strani, tako, da.... sorry, delo je delo ;)
Slika

Gost

Napisal/-a Gost Sr jan 07, 2004 8:02 pm

REGY POWER !!! :D

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jan 07, 2004 9:33 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov