pa še kakšna prednost skrivanja se najde, ampaj je ne bom razkrila

pozdravljam pa vse skrite!

MGsax je napisal/-a:mene so samo zanimali razlogi da ste skriti. ker mislim da že nick naredi osebo anonimno,..
MGsax je napisal/-a:hugo jaz sem ti povedal svoje kar sem ti mislil. več ti ne mislim, ker se tak nisi sposoben dostojne komunikacije
meni se zdi nelogično saj si tudi pod nickom skrit če ne izdajaš vsem naokoli kakšen nick imaš, in kaj potem č ekdo vidi da si na forumu??
Qwerty je napisal/-a:MG: ja, sej sem ti ze v enem prejsnjih postov to napisala. in ce sem gor, in mi posljes PM, dokler ga ne bom odprla, bo pri tebi viden v Outboxu. cim ga odprem (ce sem gor, ga verjetno bom, ane), ga ne bos vec videl v svojem Outboxu. pac, se ena od for, kako se testira skritega clana.
HUGO_BOSS je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:hugo jaz sem ti povedal svoje kar sem ti mislil. več ti ne mislim, ker se tak nisi sposoben dostojne komunikacije
meni se zdi nelogično saj si tudi pod nickom skrit če ne izdajaš vsem naokoli kakšen nick imaš, in kaj potem č ekdo vidi da si na forumu??
očitno tvoja inteligenca ne doseže našega nivoja in enostavne ne moreš
razumeti.... moje sožalje, mogoče če bi prebral še kako strokovno
literaturo bi ti mogoče uspelo....![]()
škoda... pa tako si bil poln sam sebe...
HUGO_BOSS je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:MG: ja, sej sem ti ze v enem prejsnjih postov to napisala. in ce sem gor, in mi posljes PM, dokler ga ne bom odprla, bo pri tebi viden v Outboxu. cim ga odprem (ce sem gor, ga verjetno bom, ane), ga ne bos vec videl v svojem Outboxu. pac, se ena od for, kako se testira skritega clana.
ti si pa že cel mojster foruma :P
predlagam da rataš administratorka, očitno imaš forum pogruntan v nulo:P
HUGO_BOSS je napisal/-a:drugače te pa vabim da pokukaš pod havbo mojega Seata, kjer boš našla polno
znakov audi in vw, pa samo enega Seat![]()
Qwerty je napisal/-a:glede poznavanja foruma: mah brez veze...HUGO_BOSS je napisal/-a:drugače te pa vabim da pokukaš pod havbo mojega Seata, kjer boš našla polno
znakov audi in vw, pa samo enega Seat![]()
notebook ti je zih hitrejsi od mojga, to sva ugotovila. glede mojga in tvojga avta pa: tvoj avto mi ni v interesni sferihihi, pa brez zamere.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost