chevy je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Aha sem prehitro prebral - dobil si karton ker si nekoga drugega žalil. Pa vidim ti podpis - tudi to raje spremeni ker je tudi žalitev, ki izziva druge uporabnike
Jaz naj si spremenim podpis...žalitev. Evo spet tiste fore o VAG-u. OK zbrisal bom. Drgač to sem iz čistega firbca dal in sem samo čakal, da kdo kaj napiše glede slikice.
Pa ene par osebkov na forumu ima isto slikico z razliko, da fantek lula po VTEC-u. A njim ne boste nič rekliGrem stavit, da niso bili opozorjeni. Tako, naj si tudi oni spremenijo oz. zbrišejo to. Pa tudi pri dveh sem zasledil, ki imajo na*istične simbole v slikici - a njim ne boste nič rekli
Če je žalitev moja slikica v podpisu je tudi zame in nekatere člane žalitev tista druga slikica, ki sem jo navedel - naj bo enakopravno za vse.
LP
Ne glede na vse je včasih tukaj dosti dvojnih meril s tem se strinjam...
po drugi strani pa je v življenju toliko drugih stvari, da se je neumno sekirat zaradi folka na nekem forumu. Pišemo, izmenjujem mnenja in razmišljanja, z enimi se strinjam z drugimi ne, včasih preberem kako zanimivo in poučno stvar, ki mi pride prav, včasih pa tudi zelo neumno, včasih sam kaj napišem in mislim da je pravilno in da komu pomaga tako je kdaj kaj meni... sekirat pa nabirat čire na želodcih zaradi tega pa nima smisla...
edino kar je, dajte se nekako obnašat kot se spodobi terna osnovnem nivoju poskusite spoštovat drug drugega in mejte neko mero, ker tale debata NI v čast tako moderatorjem kot tistim, ki se tu pritožujete ker so vam stisnli kartone ali terme.