Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:23 pm

maky je napisal/-a:no da malo razčistimo pojme!!
VSAK SI LAHKO DODA ALI ODSTRANI PODPIS! to lahko naredi pri vsakem odgovoru! ampak!! nekateri podpisi so zares preveliki! recimo tvoj hugo: 800 x 79 ?? to je zate malo? probaj to na kaki 800x600 resoluciji ali pa 1024x768. boš videl kako lepo zgleda tvoj podpis ko je potem cel forum raztegnjen..

v petek oz soboto pridi na drag, bom prinesu svoj prenosnik sabo, pa ti bom pokazu,
mam 15" monitor in 1024x768 resolucijo, kar je danes minimalka, za tiste k majo
manjše se pa ne mislm podrejat, kot sem že napisu, najbolje da za merila vzamemo WAP :roll:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 6:26 pm

Aha, še nekakšno subjektivno pojasnilo glede neaktivnosti admina - torej kako jaz vidim to zadevo:

Kot rečeno imam že ves čas odkar sem na tem forumu občutek, da ga je Ice postavil kot nekakšno "igrišče", ki se bo samo razvijalo - on predvsem skrbi za tehnično izvedbo, podobo ipd. Verjetno je tudi precej zaposlen in se enostavno ne more 100% posvečat vsebini foruma. Seveda je težko tudi pojasnjevat zakaj posameznim željam ne more ustreči. Tega mi pač ne vemo. Gotovo je pa, da se admin ne požvižga na vaše želje, zato ker se mu ne da s tem ukvarjat in je njemu pač všeč kakor je.

Lepo je, da hoče vsak po svoje izboljšat forum ampak to vedno žal ne gre - včasih je treba bit zadovoljen s tem kar imamo.

Aja Hugo, reči moraš: Jaz bi bil pa full rad moderator zato, ker bom potem lahko izboljšal to in to. Ne pa: jaz sem lahko moderator kjer hočete. Razlika je v pristopu.
Slika Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:28 pm

maky je napisal/-a:VSAK uporabnik ima lahko ikonico z svojim web naslovom! ampak tega 90% ni imelo! je bilo bolj simpl napisat v podpis!

ja in? v podpisu se vsaj vidi za kaj se gre...
kaj misliš da bom vsakemu uporabniku kliku www da vidm kam ma povezavo,
dej.. mal premisl...

maky je napisal/-a:glavni problem so bile prodaje prek podpisov: prodam to pa to,to pa to se prodaja,...
podpis ni namenjen temu!!

zopet in znova se sprašujem zakaj so moderatorji...
ali vas je premalo?
vam je pod čast povišati v moderatorja še koga drugega?
a ni dovolj uporabnikov?
najlažje je ukinit vse...
WAY TO GO!! (ploskam)

maky je napisal/-a:moderatorji se trudimo po svojih močeh! seveda je najlažje se pizditi in valiti krivdo na nekoga drugega kot pa upoštevati nekatera pravila! in potem jaz izpadem k****n in pa nevem kaj ko nočem zbrisati oz. popraviti objave od nekoga drugega ker vsebuje sliko ki jo nekdo pozna in ta oseba noče videti svoje slike na internetu....

heh... a moje poste pa lahko brišeš, pilotkine si pa pustu da me podjebava, a?
pa boš spet reku da ni res?
za razlog si mi pa napisu da si jih "spregledu", ja itaq... my ass spregledu...
ne deli se nedolžnega...
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:30 pm

Sale je napisal/-a:Aja Hugo, reči moraš: Jaz bi bil pa full rad moderator zato, ker bom potem lahko izboljšal to in to. Ne pa: jaz sem lahko moderator kjer hočete. Razlika je v pristopu.

ne ne...
če mate kako krizo, lahko priskočim na pomoč,
takega pristopa pa kot si ti napisu pa ne bom imel, da ne bo spet kdo reku da sem admin wannabe :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 6:34 pm

Če bi bil omelo moderator bi pisalo, Zaklenjeno in pa komentar: otroci, nehejte se kregat :D

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 6:34 pm

Mi v moderatorja ne "povišujemo" nikogar - vsak se sam zmeni z adminom, ravno zato pa pravim, da imate vsi to možnost. To da te bo kdo imel za moderator wannabe-ja je pa še najmanj kar te lahko doleti, ker boš potem kot moderator poslušal še marsikaj hujšega :P .

P.S. sicer je pa tale debata zame osebno kar dobrodošla, da sem lahko napisal par zadev, ki mi ležijo na duši in tudi zato, da se mal sprostijo določene napetosti
Zadnjič spremenil Sale, dne To mar 23, 2004 6:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To mar 23, 2004 6:36 pm

1024x768 je standard za 15" monitor (14" pri prenosnikih) Če kdo živi v kameni dobi in odstopa od povprečja (17" CRT, 15" LCD) je pač njegov problem. Kar se velikosti tiče pa se da narest 800 x 79 slikco manšo od 400x100 slikce če se malenkost potrudiš.

Zanima me pa, ali je glavni razlog za odstranitev podpisov prevelika velikost ali oglaševanje drugih (konkurenčnih :roll: ) strani? Se bojite da bodo vaši serverji manj obremenjeni? :lol:

Pa hugotova 800 x 79 slikca me čisto nič ne moti, od koga 400x300 slikca me pa zelo!

A bom moral adminu PM poslat?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.vw-audi.tk
Za vse Ljubitelje VW in Audi avtov.
Zadnjič spremenil TITan, dne To mar 23, 2004 10:15 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:37 pm

Sale je napisal/-a:Mi v moderatorja ne "povišujemo" nikogar - vsak se sam zmeni z adminom, ravno zato pa pravim, da imate vsi to možnost. To da te bo kdo imel za moderator wannabe-ja je pa še najmanj kar te lahko doleti, ker boš potem kot moderator poslušal še marsikaj hujšega :P .

ja vem in sem že doživel to, samo mene to ne moti kaj komu ni všeč,
prilagajat se je treba večini, itd.
no kokr kol že, kakor sem zgoraj napisal, jst nam nobenega prosil, če
pa rabte pomoč pa se lohk name obrnete 8)
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 6:37 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
maky je napisal/-a:VSAK uporabnik ima lahko ikonico z svojim web naslovom! ampak tega 90% ni imelo! je bilo bolj simpl napisat v podpis!

ja in? v podpisu se vsaj vidi za kaj se gre...
kaj misliš da bom vsakemu uporabniku kliku www da vidm kam ma povezavo,
dej.. mal premisl...

maky je napisal/-a:glavni problem so bile prodaje prek podpisov: prodam to pa to,to pa to se prodaja,...
podpis ni namenjen temu!!

zopet in znova se sprašujem zakaj so moderatorji...
ali vas je premalo?
vam je pod čast povišati v moderatorja še koga drugega?
a ni dovolj uporabnikov?
najlažje je ukinit vse...
WAY TO GO!! (ploskam)

maky je napisal/-a:moderatorji se trudimo po svojih močeh! seveda je najlažje se pizditi in valiti krivdo na nekoga drugega kot pa upoštevati nekatera pravila! in potem jaz izpadem k****n in pa nevem kaj ko nočem zbrisati oz. popraviti objave od nekoga drugega ker vsebuje sliko ki jo nekdo pozna in ta oseba noče videti svoje slike na internetu....

heh... a moje poste pa lahko brišeš, pilotkine si pa pustu da me podjebava, a?
pa boš spet reku da ni res?
za razlog si mi pa napisu da si jih "spregledu", ja itaq... my ass spregledu...
ne deli se nedolžnega...

*ikonca: DA temu je namenjena! namenjena je povezavi na avtorjevo stran!če si ti preveč len je to tvoj problem! ikonca je pa namenjena tistimeu kar sem napisal!

*zakaj so moderatorji sem ti napisal!sem jih že dosti opozoril na velikost podpisov. vsebine podpisov pa do sedaj nisem opozarjal ker mene osebno NI motila. očitno je motila admina in če njega moti je potem prav da se popravi! konec koncov je to le njegov forum in njegova dobra volja da sploh obstaja iz dneva v dan ter da se ne sesuva vsake 15min!

*ne se delat večne žrtve! takrat sem zbrisal cca. 50 postov! probaj to na svojem forumu in boš videl kako veselo je to opravilo! tako za 1 celo uro si dober! in potem sem jaz spet vsega kriv ker sta mi 2 posta ušla skozi sito in ne vidva ki sta ZAVEDNO ircala in se kregala na forumu!! rajši ne bomo o temu kdo ima največ opozoril o ircu na forumu in kdo se največ pritožuje. seveda ti nisi nikoli kriv.vedno so krivi ali moderatorji ali pa kdo drug. malo razmisli....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 6:41 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:ja vem in sem že doživel to, samo mene to ne moti kaj komu ni všeč,
prilagajat se je treba večini, itd.

Potem si pa rojen moderator :lol: :P :wink:

Jah včasih je lepo tudi ponudit pomoč, če veš da lahko pomagaš in ne samo čakat, da te kdo prosi zanjo. Sicer pa kot rečeno, jaz ne odločam o tem če rabimo pomoč pri moderiranju ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:42 pm

maky je napisal/-a:*ikonca: DA temu je namenjena! namenjena je povezavi na avtorjevo stran!če si ti preveč len je to tvoj problem! ikonca je pa namenjena tistimeu kar sem napisal!

ja, spet jst tebe napadam a ne?
hotu sem povedat to, da živ bog ne ve, niti se mu ne sanja kam pelje ta povezava.

maky je napisal/-a:*zakaj so moderatorji sem ti napisal!sem jih že dosti opozoril na velikost podpisov. vsebine podpisov pa do sedaj nisem opozarjal ker mene osebno NI motila. očitno je motila admina in če njega moti je potem prav da se popravi! konec koncov je to le njegov forum in njegova dobra volja da sploh obstaja iz dneva v dan ter da se ne sesuva vsake 15min!

totalno neumno razmišljanje in dejanje, sori, tko je....
zdej pa v jok pa na drevo in vse igrače sabo...

maky je napisal/-a:*ne se delat večne žrtve! takrat sem zbrisal cca. 50 postov! probaj to na svojem forumu in boš videl kako veselo je to opravilo! tako za 1 celo uro si dober! in potem sem jaz spet vsega kriv ker sta mi 2 posta ušla skozi sito in ne vidva ki sta ZAVEDNO ircala in se kregala na forumu!! rajši ne bomo o temu kdo ima največ opozoril o ircu na forumu in kdo se največ pritožuje. seveda ti nisi nikoli kriv.vedno so krivi ali moderatorji ali pa kdo drug. malo razmisli....

žrtev sem zato, ker mam j***a povedat vsakmu vse in kar mu gre!

začela je pa pilotka in ne jst... al te je strah njej kej rečt?
sej če boš reku ja, te bom razumu :)
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 6:42 pm

Maky: še od tebe. Komenter o malih oglasih.

Težiu bom dokler me ne boste banal. Kr vidm da večina to hoče, in dost je blo govora, pol pa kr naekrat ukinejo podpise, o malih oglasih pa ne duha ne sluha... Why?

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:45 pm

Sale je napisal/-a:[
Potem si pa rojen moderator :lol: :P :wink:

Jah včasih je lepo tudi ponudit pomoč, če veš da lahko pomagaš in ne samo čakat, da te kdo prosi zanjo. Sicer pa kot rečeno, jaz ne odločam o tem če rabimo pomoč pri moderiranju ;).

:lol: sej sem jo ponudu
sicer pa kokr pravš, ni odvisno od nas, ampak od ice-a...

mislm, če ne more sam spremljat vsega, naj si vzame pomočnika...
sale, javi se mu :lol: :P
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:46 pm

Omelo je napisal/-a:Maky: še od tebe. Komenter o malih oglasih.

Težiu bom dokler me ne boste banal. Kr vidm da večina to hoče, in dost je blo govora, pol pa kr naekrat ukinejo podpise, o malih oglasih pa ne duha ne sluha... Why?

ker majo preveč dela z vsem :roll:
in potem pač dajo stran podpise, kaj bo pa jutri pa samo vprašanje...

niti ankete niso dal niti nič, boli jih za uporabnike...
napačen odnos mate... resno...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 6:47 pm

No še ena ideja/ugibanje glede oglasov - oglasi so se ukinili takrat, ko je bil uveden portal. Mogoče so si kreatorji portala zamislili, da bi radi imeli oglase tam, da bi npr. povečali obiskanost portala (tam je tudi več reklam) in ne samo foruma, ter s tem zagotovili sredstva za vzdrževanje portala+foruma.

Kot rečeno, morda je tudi v tem stvar teh oglasov. Ena od teorij.

Grem stavit, da na mobisuxu nihče ne bi nikogar vprašal glede odstranitve podpisov in skoraj 100% sem da tega ob takem ukrepu niso spraševali na Jokerjevem mnenjalniku.
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 6:51 pm

hugo vidim da si vešč winsov...
če greš nad www ikono se ti v opravilni ikonici NAPIŠE kam gre povezava!

me zanima kako bi ti razmišljal če bi jaz prišel na tvoj forum in imel v podpisu SEAT SUX,SEAT=VW-AUDI WANNABE velikosti recmo takih user friendly 550x500 pikslov...
me zanima koliko časa bi bil na forumu...

"žrtev" si zato ker imaš stalno prepričanje da ti vsi vseskozi škodijo in da so vsi proti tebi.

ja začela je res pilotka ti si pa namesto da bi reševala preko pm-ov oz. irca naredil (z njeno pomočjo) temo iz 4 strani v 3 urah dolgo 7 strani! in potem si se začel name pizditi ko sem ob 7. zjutraj začel brisati in do 8. niti nisem končal!ampak ne... zarota je bila in je proti tebi!

pilotko nimam nič za govorit ker se od takrat drži pravil in ne pogreva starih stvari (res je da je nisem niti veliko videl na forumu ampak to je že druga stvar)

aja pa btw: pri 1024x768 se zaradi tvojega podpisa vidi drsnik... če pa imaš še priljubljene vključene je pa sploh raztegnjeno....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To mar 23, 2004 6:51 pm

LOL še avatarje so nam uzel :) vsaj une hostana na avtomobilizmu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.vw-audi.tk
Za vse Ljubitelje VW in Audi avtov.
Zadnjič spremenil TITan, dne To mar 23, 2004 10:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 6:52 pm

jaz sem za in sem to tudi povedal...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To mar 23, 2004 6:55 pm

Jaz pač ni podpisov, pa naj se zdaj ne krega pol foruma zaradi tega, raje mal razmislite, če mate prevelik podpis, če je moj prevelik mi prosim sporočite, pa bom drugega najdu. Sicer pa da nebi mislili da smo prvi forum ki je ukinil podpise, to je blo že na pc formatu, .... Pa ne se zdaj nad moderatorji znašat, ker pač nimajo nobene veze s tem, če mate kako pritožbo kontaktirajte administratorja. Sej navsezadnje ste si uporabniki sami krivi, če ste oglaševal, pa mel prevelike podpise. Mene pa najbolj zanima zakaj nebi mogli spet odpret malih oglasov, pa neki red notri naredit????

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 7:00 pm

Sportivo je napisal/-a:Mene pa najbolj zanima zakaj nebi mogli spet odpret malih oglasov, pa neki red notri naredit????

:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow

ICE SLIŠŠ?
Si prou fajn, ampk to da ne mormo met oglasov na forumu pa sucks. Portal ne bo zarad tega nč manj obiskovan!
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov