maky je napisal/-a:*ikonca: DA temu je namenjena! namenjena je povezavi na avtorjevo stran!če si ti preveč len je to tvoj problem! ikonca je pa namenjena tistimeu kar sem napisal!
ja, spet jst tebe napadam a ne?
hotu sem povedat to, da živ bog ne ve, niti se mu ne sanja kam pelje ta povezava.
maky je napisal/-a:*zakaj so moderatorji sem ti napisal!sem jih že dosti opozoril na velikost podpisov. vsebine podpisov pa do sedaj nisem opozarjal ker mene osebno NI motila. očitno je motila admina in če njega moti je potem prav da se popravi! konec koncov je to le njegov forum in njegova dobra volja da sploh obstaja iz dneva v dan ter da se ne sesuva vsake 15min!
totalno neumno razmišljanje in dejanje, sori, tko je....
zdej pa v jok pa na drevo in vse igrače sabo...
maky je napisal/-a:*ne se delat večne žrtve! takrat sem zbrisal cca. 50 postov! probaj to na svojem forumu in boš videl kako veselo je to opravilo! tako za 1 celo uro si dober! in potem sem jaz spet vsega kriv ker sta mi 2 posta ušla skozi sito in ne vidva ki sta ZAVEDNO ircala in se kregala na forumu!! rajši ne bomo o temu kdo ima največ opozoril o ircu na forumu in kdo se največ pritožuje. seveda ti nisi nikoli kriv.vedno so krivi ali moderatorji ali pa kdo drug. malo razmisli....
žrtev sem zato, ker mam j***a povedat vsakmu vse in kar mu gre!
začela je pa pilotka in ne jst... al te je strah njej kej rečt?
sej če boš reku ja, te bom razumu