Napisal/-a ice Po apr 12, 2004 2:32 pm
Da razložim par stvari:
1. forum je res postal ena velika zadeva in na vaše prošnje ga bomo pospravili in uredili v "predale", torej kategorije. Hvala za anketo in vaša posredovanja.
2. firma me ne plačuje za delo na portalu in forumu, tako da to delam v prostem času, ki mi ga pa na ljubo včasih popolnoma ZMANJKA. Obstaja še par upravnikov, vendar imajo še krepko manj časa od mene. Pač, tako je, da eni nimamo časa 24 ur bedet nad forumom, prav tako ne moderatorji. Tudi nihče od nas ni plačan za to ampak delamo to vse iz ljubiteljstva do avtomobilizma.
3. prav zaradi teh razlogov imamo to področje, da se lahko slišimo, uredniki imajo tudi mojo cifro, tko da je najbolje da se slišimo kar preko telefona, če je res kaj nujnega. Npr. od Regya nisem dobil PMov, pozorni bodite da napišete tudi "Temo" v sporočilu, kajti drugače ga sistem zavrne. Sigurno pa sem prebral vse kar sem dobil.
4. Banal smo zaenkrat par ljudi, vendar upamo da bo tega čimmanj. Pač bomo brisali vse brezvezne poste teh uporabnikov, druga stopnja je brisanje uporabniškega imena in vseh njihovih postov, nato pa pride še ostalo - variant je veliko... konec koncev je Avtomobilizem.com zbirališče navdušencev nad avtomobilizmom, ne debilizmom, tko da teh ljudi je le peščica. Je pa opazit, da nas obiskuje po novem tudi veliko mladih (ki tudi še nimajo 18 let in avtomobila), in s tem so seveda povezane neumnosti. Če se zadeve ne bodo zresnile, lahko še vedno ukinemo razna "ne-avtomobilska" področja in upamo, da bo takrat bolje. Ampak zaenkrat bomo počakali tako. Bodo pa sedaj kategorije, in vam ne bo potrebno sploh gledat določena področja, ki vas ne zanimajo.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com