Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To jul 20, 2004 6:45 am

kot prvo zdej se že kar nekaj cajta nism skreku :P :P :P
kot drugo tud jaz imam pravico da se branim če me kdo kurca... in če gre to na malo bolj grob način gre pa na malo bolj grob način... f*** it...

glede moderiranja: naredim več kot 10 ostalih moderatorjev skupaj...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika To jul 20, 2004 8:50 am

Desmodromika je napisal/-a:Če bi bili v redu moderatorji (manj naduti in egocentrični), potem tu sploh ne bi bilo 10 na ne vem kolikšno potenco topicov glede pljuvanja moderatorjev. Če bi znali temo zapreti z utemeljenim in malo bolj prijaznim razlogom, tukaj ne bi bilo pritožb. Madonca to je res že skrajnost! Na teden se odprejo vsaj 2 poimenski temi moderatorjev, ki slonijo na njihovem brezobzirnem moderiranju. Prvo kar je, si mora moderator pridobiti spoštovanje uporabnikov. Predvsem Regy :!: S svojo domišljavostjo in brezobzirnostjo si si nakopal le sovraštvo. Če pogledaš malo topice nasploh, je že ne vem koliko žaljivih in grozilnih tem tebi posvečenih, in nekajkrat sem zasledil tudi zbadljivke iz tvojega privat lajfa. Katere ne bi komentiral. Zgleda, da ti moderatorstvo res ni naklonjeno. Mislim, da smo že vsi siti te monotonosti, vsako temo zapreš brez razloga, na katero pa bi vsi radi še kaj dodali. Daj vzemi se v roke malo, ker sem že prav sit tvoje prepotentnosti in domišljavosti.

Aja pa recimo moderator maky, ki se poleg slabega moderiranja, še krega z uporabniki za brezveze. In tu je dokaz kdo smeti ta forum!

Dokler moderatorstvo ne bo zamenjalo rok, bo ta portal postal mobisux1 in ne mobisux2 :?

P.S. Jas Desmodromika priznavam, da sem b****r special oficial. :twisted:

A je treba sploh še kaj dodati. Na kakšne idiotske fore se Regy maščuje. Zgleda, da imaš preveč časa in tega ne znaš uporabiti kot moderator :roll:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika To jul 20, 2004 8:59 am

RegY je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Ja.

desmo, ti pa samo tiho, ker vsi vemo, da si samo zato tukaj, da delaš zgago in se skrivaš za tem, da te moderatorji ne moremo banat, adminov pa ni blizu ne daleč na spregled
Daj kdo se skriva? Malo morgen ti uš zajedljiva. Zaenkrat si ti edini drekač(v kar ne dvomim tudi drugače) tu gori.

Mogoče me ni bilo tu pol leta, ker so še druge stvari in ne forumi, še manj pa da bi se bal za ban :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jul 20, 2004 8:59 am

Dej mali ne jokej, tole je edina pametna izjava v tvojem postu. In ni bil Regy, ampak js. In počas bomo začel vse tvoje poste mal moderirat oziroma brisat če ne boš nehov težit. Smrkovc :?

Če se ne boš umiru, bom osebno poskrbel za tvoj ban in vrjemi takrat boš odletel kokr si dolg pa širok. Sedaj pa mir!
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jul 20, 2004 9:15 am

Mah sej tko je zmir, če se kregajo moderatorji, ko jih kdo kurca, se pač kregajo...do konca, torej dokler jim ne zmanka argumentov, pol sledi LOCKED...če se kregata pa dva druga pa sledi LOCKED že kar takoj :roll: Pa ne rečte da ni res...

Mah...sej nimam nč glih proti moderatorjem na splošno, samo kaka tema bi se pa lahk pstila včas, ker bi rad še kdo drug napisu kej nanjo, čeprov je bla ista/podobna tema že pred 2 letoma enkrat :shock: :roll: Če pa kdo kej reče pa popiz.dijo :? Eh...kaj češ...oblast :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika To jul 20, 2004 9:25 am

Pugi je napisal/-a:Dej mali ne jokej, tole je edina pametna izjava v tvojem postu. In ni bil Regy, ampak js. In počas bomo začel vse tvoje poste mal moderirat oziroma brisat če ne boš nehov težit. Smrkovc :?

Če se ne boš umiru, bom osebno poskrbel za tvoj ban in vrjemi takrat boš odletel kokr si dolg pa širok. Sedaj pa mir!
Ne moreš me banati, niti poskrbeti za to :P

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jul 20, 2004 9:34 am

PA KAJ STE TAKO OTROČJI?!?!? KOT MALI OTROCI V VRTCU! S TEMI POSTI TUT SMETITE!
GREMO RAJŠ V SENCO NA PIR, PA MIR BESEDI! :pivo
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jul 20, 2004 10:17 am

Slide je napisal/-a:Mah sej tko je zmir, če se kregajo moderatorji, ko jih kdo kurca, se pač kregajo...do konca, torej dokler jim ne zmanka argumentov, pol sledi LOCKED...če se kregata pa dva druga pa sledi LOCKED že kar takoj :roll: Pa ne rečte da ni res...

Mah...sej nimam nč glih proti moderatorjem na splošno, samo kaka tema bi se pa lahk pstila včas, ker bi rad še kdo drug napisu kej nanjo, čeprov je bla ista/podobna tema že pred 2 letoma enkrat :shock: :roll: Če pa kdo kej reče pa popiz.dijo :? Eh...kaj češ...oblast :lol:

LP

- če se kregata Mujo pa Haso na forumu bo zaklenjeno, ker nima zveze s forumom. Prav tako tema o Mujotovi Fati.

- če se krega Haso pa moderator bo ta tema v "komentarji o forumu", sploh takrat, ko bo tema zadevala zaklepanje ali kaj podobnega

- popizdim js sam takrt k se začne vrtec kle gor :evil:

THINK PINK

Desmodromika:

- Zakaj je forum?
Da se kej zve in da se pomaga unmu k hoče kej zvedet + ostala družabna kronika.

- Kaj ne paše na forum?
1. Objave povsem izven konteksta tematskega sklopa rubrike oziroma celotnega foruma
2. Drkanje in kreganje
3. Pisanje neumnosti
4. Metod Trobec in Yugoti :D Joke :oops:

- Kaj je tvoje dosedanje delo:
1. Število konstruktivnih postov : cca 0
2. Število moderatorjev ki te nima povn kufr: cca 0
3. Število tem kjer ne smetiš z drkanjem in podjebavanjem: vsak dan manjše

Napotki:
- Poboljšej se
- Ne drkej scene
- Napiš kej pametnega ali pa sploh nič
- Če ti ne paše se lahko pospraviš

:?

Še naprej ti želim zabavno uporabo foruma... :hi
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jul 20, 2004 10:45 am

tole je pa res zrelo pisanje! vsa čast! ne pa prej tiste otroške bedarije.............
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika To jul 20, 2004 11:26 am

Pugi je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Mah sej tko je zmir, če se kregajo moderatorji, ko jih kdo kurca, se pač kregajo...do konca, torej dokler jim ne zmanka argumentov, pol sledi LOCKED...če se kregata pa dva druga pa sledi LOCKED že kar takoj :roll: Pa ne rečte da ni res...

LP

- če se kregata Mujo pa Haso na forumu bo zaklenjeno, ker nima zveze s forumom. Prav tako tema o Mujotovi Fati.

- če se krega Haso pa moderator bo ta tema v "komentarji o forumu", sploh takrat, ko bo tema zadevala zaklepanje ali kaj podobnega

- popizdim js sam takrt k se začne vrtec kle gor :evil:

THINK PINK

Desmodromika:

- Zakaj je forum?
Da se kej zve in da se pomaga unmu k hoče kej zvedet + ostala družabna kronika.

- Kaj ne paše na forum?
1. Objave povsem izven konteksta tematskega sklopa rubrike oziroma celotnega foruma
2. Drkanje in kreganje
3. Pisanje neumnosti
4. Metod Trobec in Yugoti :D Joke :oops:

- Kaj je tvoje dosedanje delo:
1. Število konstruktivnih postov : cca 0
2. Število moderatorjev ki te nima povn kufr: cca 0
3. Število tem kjer ne smetiš z drkanjem in podjebavanjem: vsak dan manjše

Napotki:
- Poboljšej se
- Ne drkej scene
- Napiš kej pametnega ali pa sploh nič
- Če ti ne paše se lahko pospraviš

:?

Še naprej ti želim zabavno uporabo foruma... :hi
Nimam se sploh namena tukaj buniti. Tukaj je samo en Desmodromika, drugi ste vsi mujoti :wink:

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn To jul 20, 2004 12:06 pm

Moderatorjem uspeva za enkra dokaj dobro.res je da imajo kdaj padce ampak jim dobro uspeva ti se pa nehi pizdit Desmodromika
TVOJ NIK BI MORU BIT ZGAGA K SKOS SAMO ZGAJO DELAŠ POVSOD

Oprosti ZGAGEC ker sm uporabu tvoj nik sam on bi moru met tazga

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To jul 20, 2004 12:23 pm

Jst pa zadnje čase ugotavljam, da moderatorji skos bolš opravljajo svojo nalogo.
Število takih dobrih, aktivnih moderatorjev se je mal dvignilo, oni pridno pregledujejo in urejajo, tko da zaenkrat vam lahko samo izrečem pohvalo. Vsem tistim, k kej prispevate k rejenosti foruma. Bravo!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jul 20, 2004 1:02 pm

Desmodromika je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Če bi bili v redu moderatorji (manj naduti in egocentrični), potem tu sploh ne bi bilo 10 na ne vem kolikšno potenco topicov glede pljuvanja moderatorjev. Če bi znali temo zapreti z utemeljenim in malo bolj prijaznim razlogom, tukaj ne bi bilo pritožb. Madonca to je res že skrajnost! Na teden se odprejo vsaj 2 poimenski temi moderatorjev, ki slonijo na njihovem brezobzirnem moderiranju. Prvo kar je, si mora moderator pridobiti spoštovanje uporabnikov. Predvsem Regy :!: S svojo domišljavostjo in brezobzirnostjo si si nakopal le sovraštvo. Če pogledaš malo topice nasploh, je že ne vem koliko žaljivih in grozilnih tem tebi posvečenih, in nekajkrat sem zasledil tudi zbadljivke iz tvojega privat lajfa. Katere ne bi komentiral. Zgleda, da ti moderatorstvo res ni naklonjeno. Mislim, da smo že vsi siti te monotonosti, vsako temo zapreš brez razloga, na katero pa bi vsi radi še kaj dodali. Daj vzemi se v roke malo, ker sem že prav sit tvoje prepotentnosti in domišljavosti.

Aja pa recimo moderator maky, ki se poleg slabega moderiranja, še krega z uporabniki za brezveze. In tu je dokaz kdo smeti ta forum!

Dokler moderatorstvo ne bo zamenjalo rok, bo ta portal postal mobisux1 in ne mobisux2 :?

P.S. Jas Desmodromika priznavam, da sem b****r special oficial. :twisted:

A je treba sploh še kaj dodati. Na kakšne idiotske fore se Regy maščuje. Zgleda, da imaš preveč časa in tega ne znaš uporabiti kot moderator :roll:

JAZ?!?!?!?!?!?

evo zaj pa mislim, da ti lahko brez problema sprejebem celo familijo s tvojimi vsemi praprapraprababicami vred, ker če bi mel kaj v glavi, sploh pa oči, bi vedel, da TUKAJ V TEMDELU JAZ NISEM MODERATOR!

budalo jedno
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To jul 20, 2004 1:09 pm

p.s.: enih par postov sem že videl jebaliste... gremo to naredit kot je treba, pa še dodajmo polek trobca še desmota... me prav zanima kdo bo prvi odnehal

smo za, moderatorji?
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika To jul 20, 2004 1:39 pm

Jaz sem desmodromika in sem prijazen mali fantek. :8

In v tem postu sem izrekel kar nekaj grdih besed. Kesam se. :cry:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To jul 20, 2004 2:13 pm

Slika
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jul 20, 2004 2:40 pm

RegY je napisal/-a:Slika

Regy tole je že enkrat blo
LOCKED!!!
:P :P :P :P :P
Pa še nekaj sicer se me ne tiče ampak sm mislu da lahko imajo tele šerife v podpisu samo moderatorji pa zgleda ni tko Desmodromika kolikor sm jst gledu ni nikjer moderator no nevem če je tko a pol lahko mamo vsi v podpisu tele šerife
Slika
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din To jul 20, 2004 3:06 pm

seat je napisal/-a:Pa še nekaj sicer se me ne tiče ampak sm mislu da lahko imajo tele šerife v podpisu samo moderatorji pa zgleda ni tko Desmodromika kolikor sm jst gledu ni nikjer moderator no nevem če je tko a pol lahko mamo vsi v podpisu tele šerife
Slika

To se samo vidi koliko mozga ima v glavi
Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To jul 20, 2004 3:09 pm

Jaz Metod Trobec slovesno prisegam, da se bom poboljšal.

JOKE :?

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Napisal/-a Desmodromika To jul 20, 2004 5:49 pm

Jaz sem desmodromika in sem prijazen mali fantek. :8
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov