Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To nov 23, 2004 7:59 pm

vesolc je napisal/-a:
drejc je napisal/-a:Men se pa zdi zabavni kotiček FUL vredu in se NE strinjam da se ukine, sej nas ne zanimajo samo avti pa problemi z njim, ampak se rad tud mal na smejim pa kakšno lepo punčko pogledam :D

ce te avtomobili ne zanimajo, pa nimas kle kej iskat!!! za smesne stvari in tem foram, mas toook drugih forumih!!! zakaj pa misls da se imenuje avtomobilizem.com???? :evil: :evil:

JP se strinjam!!!!
Ampak tema "ZA Moško POPULACIJO!!! " pa mora vstati :P

Ne, resno bi lohk bila kaka tema, kjer bi bilo še kaj druzga razen popravila, okvare..., ampak bi morala biti zelo omejena in ne najbolj pogosta tema :evil: Ker pa se tega verjetno ne da!!je bolje brez kot pa da je tako kot je sedaj!!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To nov 23, 2004 8:08 pm

lublancan je napisal/-a:glede tega da je to avtomoto forum:
če boste načrtno ukinjal teme kot so nima veze z avtomobilizmom, zabavni kotiček...
bo folk šou drugam
ker namen večine je, da se menš o avtomobilih, ampak vsake tolk cajta rabš tud kej sprostitve, kej druzga, nimaš zmeram težav z autom ampak tud z radiom, pa računalnikom pa...
in če takrat ne bo posluha za tvoje težave tuki, boš šou pogledat drugam, kjer te bojo bolš sprejel in boš mim grede pogledu njihou zabavni kotiček, počas boš zmeram več tm in... avto...com boš obisku sam kadar te bo striktno neki zanimal
če pa odide dost folka, odidejo tud strokovnjaki za določena področja, torej ti ne bo nihče znou odgovort na uprašanje in pol sploh ne boš več hodu na avto...com

point je: če se boste preveč usmerl, preveč sankcioniral... bo folk odšou
kje je fora met forum za ene par folka ne vem, vem pa in si upam trdit da domenca ne bo sponzorirala strani in foruma in... če bo gor 20 osebkou, polovico od tega moderatorjeu

OK sej maš velik prov, samo je proble, ko hočeš kakšno pomoč, odpreš temo in ko čez 1 minuto pogledaš zadnjih 10 objav, tvoje ni nikjer, je pa zato blo vmes že 20 novih pod imenom "nima veze z avto"ali pa "zabavni koticek!!!
Na tvoj post pa noben ni odgovoru, saj noben, ki kaj obvlada ni mel casa, da bi sploh opazil tvoj post!!,vecina je pa mulcev, ki pojma sploh nimajo o avtih!! pol se pa pise ssss al pa ..... samo zato, da se tema osvezi!
To pa tudi ni uredu!!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To nov 23, 2004 8:14 pm

to se da rešt
pač bo pod zadnjih 10, 20 tem samo s področja avtomobilizma

da ne bo zvenel da sm proti spremembam, sem čist za to da se določeni posti brišejo, sploh pa teme z naslovom a je bol stegne xx al yy
k ne morš prčakvat da bo vn pršlo karkol konstruktivnga, ker ma vsak svoj mišlenje, ki ga bo utemeljiu in seveda 2 al pa 3je taki ne bojo pršl skupi
podpis

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To nov 23, 2004 8:34 pm

Pa ne moreš verjet ej. Ta tema je bila namenjena predstavitvi kako bomo rešili ta forum pa se je že na prvi strani začelo kregat. Dejte nekateri uporabniki se malo zadržite pa ne bleknite vsakemu tistega kar si mislite ampak prej malo premislite z glavo. Tako boste vi kot uporabniki foruma lahko najbolj prispevali k kakovosti foruma.
Kregajte se prek PM-jev, če vam je kreganje preko neta v zabavo, samo zavedajte se da se bo povsod našu uporabnik z drugačnim mnenjem, pa ga ni treba zato javno napasti.

Temo pa bom lepo zaklenu!

JOKE :P :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 23, 2004 8:37 pm

poslušajte mclarena, že resno razmišljam o moderiranju te teme enkrat ponoči, ko bo čas (kot si ga vedno vzamem tam okoli 2h ponoči :D )

od sedaj samo komentar na do sedaj narejeno delo, ostalo ne spada na javni forum, zato je namenjen PM
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To nov 23, 2004 9:11 pm

lublancan je napisal/-a:to se da rešt
pač bo pod zadnjih 10, 20 tem samo s področja avtomobilizma

To se mi tut zdi dobra ideja... Da se tem iz zabavnega koticka pa nima veze z avtomobilizmom ne vidi na prvi strani avto..com.
Tko nebi prslo do problema k ga je prej en omenu, da ko bi nekdo vprasal nekaj glede tuninga naprimer, bi bilo za njim takoj ze 5 drugih tem z vici... In pol se te tuning teme hmal nebi vec vidl..
Upam da sm dost razumliv napisu.. :? :)
lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To nov 23, 2004 10:58 pm

ravnokar je regy mojster omenil pa naj ponovim stvar s katero se zelo strinjam.

držite se tem, če grev za osebne stvari jih rešujte preko pm-ov. glede na to, da ima a.com sigurno en največjih storage-ov kar sem jih zasledill (poleg sux-a) ni bojazni, da vam bo zmajkalo prostora za dopisovanje.

keep it clean & tiddy bitches 8)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr nov 24, 2004 9:29 am

Za moje pojme zabavni kotiček in nima veze z avtomobilizmom morta ostat drugače bi jih večina šla drugam. Vključno z mano. Zakaj? Zato, ker ne bom vsak dan gledal postov kot so: prodam prednji odbijač za R5, pa kaj nej nardim, z yugotom sem povozil skalo, škode za 200 jurjev, pa slike novga Rolls Royca, ki ga tko al tko ne bom nikol kupu, pa a je bolš pozimi takoj odpeljat al je bolš če še mal počakaš da se motor segreje, kjer se tko al tko ne da nič ugotovit. Vsak ima svoje mišljenje.

Sej ni treba bit genij, da ugotoviš to da so te teme pomembne. Mal si samo poglejte število ogledov.
V splošni debati ima največ ogledov tema Novinci predstavite se s 13.000 ogledi. Zabavni kotiček: Za moško populacijo 25.000, Vic: 11.000
Nima veze z avtom:Slike uporabnikov in komentarji nanje skupaj: 29.000 ogledov

Pa ne morte najbolj popularnih delov foruma ukint! a.com je avtomobilistični forum. Ima cca15 tem o avtomobilizmu in 2 ki zajemata TUDI druga področja.(ne samo ampak tudi).

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr nov 24, 2004 9:31 am

tema je bila malo prepucana!

Zdej pa čisto resno! prvi od vas 3 (safrane, pugi in bandit) samo mrdne še kaj glede "spora" gre na ban listo! brez pardona!

in terms of Eric Cartman:
Držte sem naslova teme goddammitt!!!!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr nov 24, 2004 9:53 am

Komentarje o forumu in portalu je defenitivno treba združit...

Pa odlagališče in Mod kotiček :D Ne sej ne!Zdj pa grem na ban listo.
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr nov 24, 2004 2:22 pm

Ja bi blo kr kul tko kot Safrane predlaga. Bi se razdelil na začetnem oknu v 3 stolpce pa bi imel zadnje objave v avtomobilizmu, pa v neavtomobilizmu pa članki.

Mene bi tut zlo razveselil, če bi naredl tko, da v začetnem oknu namesto 10 zadnjih tem bilo objavljenih 30 al pa 40.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če nov 25, 2004 8:21 pm

lublancan je napisal/-a:glede tega da je to avtomoto forum:
če boste načrtno ukinjal teme kot so nima veze z avtomobilizmom, zabavni kotiček...
bo folk šou drugam
ker namen večine je, da se menš o avtomobilih, ampak vsake tolk cajta rabš tud kej sprostitve, kej druzga, nimaš zmeram težav z autom ampak tud z radiom, pa računalnikom pa...
in če takrat ne bo posluha za tvoje težave tuki, boš šou pogledat drugam, kjer te bojo bolš sprejel in boš mim grede pogledu njihou zabavni kotiček, počas boš zmeram več tm in... avto...com boš obisku sam kadar te bo striktno neki zanimal
če pa odide dost folka, odidejo tud strokovnjaki za določena področja, torej ti ne bo nihče znou odgovort na uprašanje in pol sploh ne boš več hodu na avto...com

point je: če se boste preveč usmerl, preveč sankcioniral... bo folk odšou
kje je fora met forum za ene par folka ne vem, vem pa in si upam trdit da domenca ne bo sponzorirala strani in foruma in... če bo gor 20 osebkou, polovico od tega moderatorjeu

Ravn to sm tut sam hotu napisat.

maky je napisal/-a:Zdej pa čisto resno! prvi od vas 3 (safrane, pugi in bandit) samo mrdne še kaj glede "spora" gre na ban listo! brez pardona!

Aplaus!

--------------------------------

Zdej pa še glede iskalnika. Večkrat sem že iskal kakšno stvar, a na koncu skor zmer obupou. Glavni problem je že v tem, da se pri iskanju uporabla funkcija OR, namesto AND. Iščeš temo, kjer se govori o meganu coupe, to vpišeš v iskalnik, kiti vrne rezultate, ki vsebujejo besedo "megane", "coupe" in "megane coupe". Zraven "megana" najdeš tut teme, kjer folk razpravlja o obliki novih renojev, zraven "coupeja" je napisan vse o prednosi kupejev pred kabrioleti ...
Al pa možnost naprednega iskanja.

Pa lp vsem!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če nov 25, 2004 8:27 pm

Aja, pa še o moderatorjih bi sam par besed. Res je, da ste tut vi sam ljudje, k jim kdaj tut dotajči, ampak v splošnem ste kr u redu in tut lepo skrbite za forum, opažam celo, da ste vse bolj usklajeni. Brez vs bi bla tuki še velik večja anarhija in vseskupaj bi blo še velik mn pregledno. Kr tko naprej!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe nov 26, 2004 3:21 pm

No, pa še moje skromno mnenje.

Pozdravljam spremembe v smislu večje resnosti in kvalitetnejšim debatam na forumu. Zatorej me ne moti izbris določenih podforumov, kot so Nima veze ipd. Vendar pa moram poudariti, da bi se strinjal z določenimi predlogi od Safrana, čeprav ne z vsemi.

Širšo kritiko pa namenjam združenje treh podforumov v Vozila prihodnosti. TO NE GRE V ISTI KOŠ !Dejstvo, da ne gre za najbolj bistro pogruntavščino (da ne bom slučajno koga žalil, uporabljam to besedno zvezo), so najnovejše teme, ki so bile odprte. Dejte si malo to pogledat in pri sebi fajn razmislite (predvsem moderatorji).

Mislim, da smo v zanjih mesecih v rubriki Novo na trgu dosegli zavidljivo sveže in kvalitetne novice ter scoope (nekatere smo objavili celo pred vsemi najboljšimi specializiranimi stranmi na spletu). Brez zamere samo mene ne ravno vedno zanima kateri Lambo je nekomu najboljši na svetu in da se pred njim vsi lahko skrijejo (Sanjarjenje) ali kateri avto je predstavil Rinspeed, po možnosti s šestimi kolesi in dvema volanskima obročema (Konceptna vozila).

Lahko bi kvečjemu združili Konceptna in Sanjarjenja v eno rubriko. Menim pa, da bi bilo potrebno rubriko Novo na trgu razdeliti na Spyshote in Uradne fotografije (ali pa, da bi ta zadnja kar ostala Novo na trgu), kar je bilo tudi že večkrat predlagano.

Menim, da je omenjena združitev ŽALITEV in OMALOVAŽEVANJE truda, ki smo ga z našimi objavami naredili predvsem SAFRANE, RJUHAR, DE TOMASO, METALLIC in OSTALI, poleg tega pa tudi moja malenkost.

Poleg tega pa se na tej rubriki že miljonkrat objavljenih novic (ali pa novic, ki sem sploh ne spadajo in so naravnost IDIOTSKE) sploh ne briše, pa zaklepa tudi ne kaj preveč.

Še enkrat prosim moderatorje naj zelo dobro premislijo o tej, morebiti ne najbolj premišljeni potezi.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe nov 26, 2004 4:16 pm

SAFRANE je napisal/-a:se absolutno strinjam z don consigliom!

dejstvo je da skoraj vsi na tem forumu grejo pogledati kaj je novega v avtomobilističnem svetu, tudi če gre nevem za CLS Brabus, za katerega že itak vemo da si ga ne moremo privoščiti, samo smo pa pač firbci, radi smo up-to date
=in zato je ''novo na trgu'', ki sem ga, priznam, zares uvajati in širiti začel jaz, kasneje pa sta mi na pomoč priskočila še don in metallic, ki se oba tudi odlično spoznata na scoope (marsikje tudi bolje kot jaz) = zares pomemben del avto...com-a.
Tudi jaz absolutno podpiram predlog don-a, ki pravi, naj združite sanjarjenje in konceptna, vendar kaj pa pride novo na trg pa pustite samo->enostavno se prehitro spreminja, dodaja, skratka preveč se dogaja na tem področju, zato pustite tej temi, da je svoja.

Če se vam zdi, da vam to s tem povzroči preveč dela in sitnosti, se vam sam (in mislim da tudi don in metallic) ponudim/o kot moderatorji za ta del avto...com-a.

LP VSEM
JOHNY 8)

Se podpišem.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So nov 27, 2004 5:18 pm

Cist tko mim grede na use glupe predloge jst predlagam tega :arrow: da se zdruzita avkustika pa neki v smislu lcd-jev v smislu avkustika ter slika neki v takm smislu.
Pomoje se sprasujete zakaj tko? No stvar je simpl kokr ste vidl so zdele lcdji postal popularni in se mi zdi neumno da to spada pod stayling k to ni styling!.

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Ne nov 28, 2004 10:44 am

Zadnih 15 debat zgleda lepš k prej 10 ;)
Slika

Uporabniški avatar
hitri in drzni
Novinec

Kraj: ljubljana/ViČ

Napisal/-a hitri in drzni Ne nov 28, 2004 10:55 am

No jst bi zabavni koticek in nima veze z avtomobilizmom pustu kr ljudje rabjo tud mal zabave in sprostitve.

Ok vem da sm se novinc ampak odkar sm se uclanu na avomobilizem.com hodim samo se sm na forum zaradi vsega in ne samo zaradi avtov in nasveti o njih(ceprav je to glavni razlog da sm clan). Nevem no sj pr men je tko
Drgac pa SAFRANE in PUGI in ostali nevem zakaj se kregate kr avtomobilizem.com ni za to . Nekaj vas tudi pravi da za temo zabavni koticek hodi drugam ok mogoce ampak nej se kregat tud hodjo drugam ;)

Drgac pa moderatorjem vsaka cast da se jim da se to delat in se popolnoma strinjam z bani amak prvo z opozorilom ceprav sem to delal tudi sam se bom odzdaj trudil da tega vec ne pocnem (se ze trudim)
Zdej veliko uporabnikov govori : (jst se ni bi hotu zamerat nobenmu) ampak opazem da vas vedno vec govori kako je forum cist unicen ok se 90% strinjam s vami ampak vidite da se ljudje(moderatorji) trudijo in da poskusajo stvari urediti

LP vsem :D
Vse kar je zenskega spola,rcunalnistvo in AVTOMOBILI

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne nov 28, 2004 11:01 am

hitri in drzni je napisal/-a:No jst bi zabavni koticek in nima veze z avtomobilizmom pustu kr ljudje rabjo tud mal zabave in sprostitve.

Ok vem da sm se novinc ampak odkar sm se uclanu na avomobilizem.com hodim samo se sm na forum zaradi vsega in ne samo zaradi avtov in nasveti o njih(ceprav je to glavni razlog da sm clan). Nevem no sj pr men je tko
Drgac pa SAFRANE in PUGI in ostali nevem zakaj se kregate kr avtomobilizem.com ni za to . Nekaj vas tudi pravi da za temo zabavni koticek hodi drugam ok mogoce ampak nej se kregat tud hodjo drugam ;)

Drgac pa moderatorjem vsaka cast da se jim da se to delat in se popolnoma strinjam z bani amak prvo z opozorilom ceprav sem to delal tudi sam se bom odzdaj trudil da tega vec ne pocnem (se ze trudim)
Zdej veliko uporabnikov govori : (jst se ni bi hotu zamerat nobenmu) ampak opazem da vas vedno vec govori kako je forum cist unicen ok se 90% strinjam s vami ampak vidite da se ljudje(moderatorji) trudijo in da poskusajo stvari urediti

LP vsem :D

Vsaj en ki razume delo moderatorjev ;)
:woohoo :bow

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne nov 28, 2004 5:44 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:No, pa še moje skromno mnenje.

Pozdravljam spremembe v smislu večje resnosti in kvalitetnejšim debatam na forumu. Zatorej me ne moti izbris določenih podforumov, kot so Nima veze ipd. Vendar pa moram poudariti, da bi se strinjal z določenimi predlogi od Safrana, čeprav ne z vsemi.

Širšo kritiko pa namenjam združenje treh podforumov v Vozila prihodnosti. TO NE GRE V ISTI KOŠ !Dejstvo, da ne gre za najbolj bistro pogruntavščino (da ne bom slučajno koga žalil, uporabljam to besedno zvezo), so najnovejše teme, ki so bile odprte. Dejte si malo to pogledat in pri sebi fajn razmislite (predvsem moderatorji).

Mislim, da smo v zanjih mesecih v rubriki Novo na trgu dosegli zavidljivo sveže in kvalitetne novice ter scoope (nekatere smo objavili celo pred vsemi najboljšimi specializiranimi stranmi na spletu). Brez zamere samo mene ne ravno vedno zanima kateri Lambo je nekomu najboljši na svetu in da se pred njim vsi lahko skrijejo (Sanjarjenje) ali kateri avto je predstavil Rinspeed, po možnosti s šestimi kolesi in dvema volanskima obročema (Konceptna vozila).

Lahko bi kvečjemu združili Konceptna in Sanjarjenja v eno rubriko. Menim pa, da bi bilo potrebno rubriko Novo na trgu razdeliti na Spyshote in Uradne fotografije (ali pa, da bi ta zadnja kar ostala Novo na trgu), kar je bilo tudi že večkrat predlagano.

Menim, da je omenjena združitev ŽALITEV in OMALOVAŽEVANJE truda, ki smo ga z našimi objavami naredili predvsem SAFRANE, RJUHAR, DE TOMASO, METALLIC in OSTALI, poleg tega pa tudi moja malenkost.

Poleg tega pa se na tej rubriki že miljonkrat objavljenih novic (ali pa novic, ki sem sploh ne spadajo in so naravnost IDIOTSKE) sploh ne briše, pa zaklepa tudi ne kaj preveč.

Še enkrat prosim moderatorje naj zelo dobro premislijo o tej, morebiti ne najbolj premišljeni potezi.

LP,
don CONSIGLIO

Hm...

Zelo bi bil vesel odgovora katerega od moderatorjev...

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost