Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Podpisi DA ali NE?

DA
65
69%
NE
29
31%

Skupaj glasov : 94

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To mar 29, 2005 1:49 pm

eXtreme je napisal/-a:Sem ZA podpise, v primeru da bodo lahko v obliki linka. Je namrec enostavno ce kaj prodajas itd, da imas v podpisu napisan link do strani, in s tem veliko ljudi vidi.
:noro Če pa kej kupuješ greš pa na Bolho al pa podforum in rubriko mali oglasi, ne pa na debate na avtomobilizem.com. :roll:

Tud če ma uporabnik v podpisu ene joške, gre za razpoznavnost uporabnikov, sam da si ga names "lej ga unga, k ma hondo civic v podpisu" zapomneš kot "lej ga unga k ma uno joškarco u podpisu". Mlatite tle v prazno o preglednosti pa o linkih, mene pa najbol mori, da morem po cele strani 25 strnskih debat prebirat, da najdem kje sem nazadnje tej debati sledil. Prej sem pa vedu, da sem nehal brat za unim, k ma joškarco u podpisu in sem takoj najdu kje sm. :twisted:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To mar 29, 2005 2:00 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:ja pravte da za prepoznavnost clanov!! to bi drzalo, ce bi meli vsi slike svojih prevoznih sredstev, ne pa svojih sanjskih vozil pa raznih josk pa slecenih zensk (sej ne da bi mel kaj proti temu ;) ) ampak hocem povedat, da se ne drzijo vsi tega!!

Zavedat se morš, da je veliko userjev, ki nimajo avta. A nej jest recimo prilimam sliko fotrovga avta?

Če ma hudga zakva ne...

Pa če nima? :oops: :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To mar 29, 2005 2:02 pm

pol ste pa bogi.... hehe :lol:
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To mar 29, 2005 2:15 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
AudiQUATTRO je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:ja pravte da za prepoznavnost clanov!! to bi drzalo, ce bi meli vsi slike svojih prevoznih sredstev, ne pa svojih sanjskih vozil pa raznih josk pa slecenih zensk (sej ne da bi mel kaj proti temu ;) ) ampak hocem povedat, da se ne drzijo vsi tega!!

Zavedat se morš, da je veliko userjev, ki nimajo avta. A nej jest recimo prilimam sliko fotrovga avta?

Če ma hudga zakva ne...

Pa če nima? :oops: :lol: :lol:

ja pol pa ni treba da ma podpis!! ce ze govorite da za lazjo prepoznavnost clanov...ja najlazje ga prepoznas po avtu ali po svoji faci!! ce da v podpis Bentlyja z eno manekenko gor, zihr da ga na cesti ne bos spoznov ko bo v svoji Hondi...recimo!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 29, 2005 2:19 pm

nimajo eni forumi opcije ki si jo vsak nastavi v kontrolnem centru ? Prikazi podpise ?

Jaz mislim da ne rabijo bitr nobene cenzure, kdo bo hoto podpise jih bo mel kdo pa ne bo pa tam odkljukal tisti plac pa jih nebo mel.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To mar 29, 2005 2:20 pm

Definitivno je potrebno podpise nazaj nastimat... V mejah normale sevedaa...
Ena mejhna slikca in par besed... TO je to.
Lp
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To mar 29, 2005 2:21 pm

Mare9mm je napisal/-a:-Omejit na 150x400 px al pa velikost datoteke do 60KB (da bojo tud 56K userji podpis loadal samo 1 sekundo(itak ti pol ostaneju v tempu)). Brez linkov.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To mar 29, 2005 2:23 pm

Pa dej ajs, perklop že to peesdariyo, k mi gre na kuratz tale forum, k je bedn brezs podpizdov!!

Bok ;)
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To mar 29, 2005 2:30 pm

za podpise, vendar z omejitvami velikosti...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To mar 29, 2005 2:41 pm

Zaklepam. Razlogi so bili jasni - neupoštevanje pravil veliko uporabnikov, reklamiranje in povezave slik na komercialne strani. Upam da so podpise vsi popravli (150pik višine za slike IN VKLJUČNo tekst, brez povezav na komercialne ali sponzorske strani), bomo kmalu preverili (vklopili) nazaj...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov