Omelo je napisal/-a:Slide: pokaži mi veliko stvar za katero kdo ni dobil opozorila.
Pa dobr veliko stvar...sej ni možno vsega žaljenja vidit, nimate moderatorji oko sokolovo, to razumem ampak da je dejan84 dobil takoj opozorilo zaradi podpisa(sklepam da podpisofrik Regy...brez zamere), ki ga je takoj popravil, razni swiftheadi in bemve motorsporti(ok, ta ga je končno dobil) pa smetijo forum z žaljivimi izjaviami in nepotrebnimi da ne rečem še kakšnimi temami, pa niente...zato so bolj primerna opozorila...če ma nekdo prevelik podpis, se ga opozori na pm, ga zmanjša pa je mir, če nekdo nekomu reče da se je prej bril kot je on blablabla je zato potrebno opozorilo???...iniciativa je bila namreč že prej na drugi strani...skratka, zgodi se da so teme potrebne zaklepa in ponavadi odprte s strani en in istih osebkov, pa se(v veliko primerih) ne stori nič, v drugem primeru pa se za praktično eno nedolžno stvar stakne opozorilo...ali pa grejo bedne teme samo meni tako na živce

Preveč imajo nekateri modi različne kriterije se men zdi in preveč diskrecijske pravice...kot sem že rekel, malo več objektivnosti ne bi škodilo...
Mah...jaz sem tako ali tako kulturen in priden

P.S Sam ne bi mogel izpostaviti kakega moda, da slabo opravlja svoje delo, nikakor ne, da ne bo kakšne pomote...bi pa lahko določene stvari funkcionirale bolje.