Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So maj 28, 2005 5:24 pm

Omelo je napisal/-a:Slide: pokaži mi veliko stvar za katero kdo ni dobil opozorila.

Pa dobr veliko stvar...sej ni možno vsega žaljenja vidit, nimate moderatorji oko sokolovo, to razumem ampak da je dejan84 dobil takoj opozorilo zaradi podpisa(sklepam da podpisofrik Regy...brez zamere), ki ga je takoj popravil, razni swiftheadi in bemve motorsporti(ok, ta ga je končno dobil) pa smetijo forum z žaljivimi izjaviami in nepotrebnimi da ne rečem še kakšnimi temami, pa niente...zato so bolj primerna opozorila...če ma nekdo prevelik podpis, se ga opozori na pm, ga zmanjša pa je mir, če nekdo nekomu reče da se je prej bril kot je on blablabla je zato potrebno opozorilo???...iniciativa je bila namreč že prej na drugi strani...skratka, zgodi se da so teme potrebne zaklepa in ponavadi odprte s strani en in istih osebkov, pa se(v veliko primerih) ne stori nič, v drugem primeru pa se za praktično eno nedolžno stvar stakne opozorilo...ali pa grejo bedne teme samo meni tako na živce :)
Preveč imajo nekateri modi različne kriterije se men zdi in preveč diskrecijske pravice...kot sem že rekel, malo več objektivnosti ne bi škodilo...

Mah...jaz sem tako ali tako kulturen in priden Slika :EE

P.S Sam ne bi mogel izpostaviti kakega moda, da slabo opravlja svoje delo, nikakor ne, da ne bo kakšne pomote...bi pa lahko določene stvari funkcionirale bolje.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So maj 28, 2005 5:38 pm

fantje povem vam samo tele stvari in če bi se tega držali bi naredili že veliko:
- sporočila so prepogosta, velikokrat od enega uporabnika celo zaporedna, ne vsebujejo pa nobene NOVE in koristne informacije, temveč zgolj pritrjevanje...
- mnenja nekateri podajate brez najmanjših argumentov, kar je popolnoma nesmiselno (samo kimavanje, odkimavanje pač ni nekaj, kar bi že opravičevalo nov post...)
- nekatera sporočila se večkrat pojavljajo tam, kamor ne spadajo, kar pomeni, da še vedno radi zahajate s tem...

Torej znebite se teh očitkov. Vsi

- predvsem pa: NE SMETITE, NE PACKAJTE ter PIŠITE IN OBJAVLJAJTE NA UREJEN NAČIN!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So maj 28, 2005 6:07 pm

Glih tko k je reku Slide -- dobil sm opozorilo pred banom zaradi preširokega podpisa in to takoj prvi dan, ko je bila postavljena nova verzija foruma (že po nekaj urah kar je biu nov forum). Res bi se za to dalo poslati navaden pm in bi zrihtu takoj ko bi vidu, tle je blo pa še tko, da pač nimam čisto vsak dan časa da bi biu na forumu in sm prišel po dveh dneh prvič na forum in lepo gledam kaj je novega, pa kr tam že to opozorilo pred banom...

Se pa strinjam, da se kaznuje z njimi kršitve - obvestilo se pa pomojem lahko poda tudi brez tega "opozorila".
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke So maj 28, 2005 6:43 pm

nitro1 je napisal/-a:Ma jok,zbrište te opozorila pa to sranje,sej je že itak par let tale a.com drugi sux,pa nikol nebo bolje,niti s temi opozorili,sej bodo čez 3 mesce sam še administrator pa moderatorčki kle gor,ker drug sploh ne bo več mel dostopa...in tako bo nekega dne končana zgodba o a.com :roll:
Dobr da je na svetu še miljon drugih boljših forumov ki se sploh ne ukvarjajo s takimi smetmi :roll: :roll:
Sicer sm pa tud sam že mal sit tega sranja kle gor in ga bom če bo šlo tko naprej kr sam zapustu,ker z nekaterimi moderatorji se sploh ne da ..npr,Regy je en zlo lep primer smetenja tuki gor,pa vem da nism edini k tko misl
Lepo se mejte,dokler se bote mel :noro :roll:

bi se kar strinjal z nitrom. s tem, da mislim, da bo več takšnih, ki bodo sami šli s foruma, brez kakšnih kartonov in opozoril, ker bodo pač imeli poln k**** "otročičkov", ki preko foruma zdravijo neke komplekse in frustracije, ter raznoraznih provokatorjev. škoda, pa tako obetavno je izgledalo.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So maj 28, 2005 10:58 pm

Slide je napisal/-a:podpisofrik Regy...brez zamere

zamere ni, ampak lepo vsaj da javno poveš kaj si misliš o nekom, ne pa kot nekateri, ki za hrbtom opravljajo

mi je všeč, dobiš pir, če se kdaj srečama, pa se bova pogovorila o delu moderatorjev ;) (govorim o mirnem pogovoru, ne kakšnem obračunavanju - ne me narobe razumet)
Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Ne maj 29, 2005 12:13 am

Pa tega Urbya bi se lahko mal usmill. Sej se je pobolšu, ne pa, da je zdej kr zaklenjen. Sej je res učasih mel bedne fore, no še zdej ma kkšno, ampak kaj češ.

Nismo vsi ne vem kaki poznavalci, ampak nekateri bi pač radi postal večji, zato pa tut uporabljamo ta forum, k je ena full luštna zadeva, saj grem zmeri rad kej pogledat gor.

Ampak ta opozorila pa res tko talate, kaj pa vem... Nej mamo vsi en veselje od njega, pa vsak se lahko pobolša, tko da...Zakaj bi biu forum sam za neke ekstra profije pa resne ljudi.

Tut jest pa mislm, da ne sme bit nobenga žaljenja, ampak zarad podpisov, pa kkšne mal čudne teme pa tut ni glih treba dajat opozoril. Kokr je že en reku, zato pa mamo PM, pa če bo še naprej tak, pa nej pol magar takoj leti.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne maj 29, 2005 12:33 am

Drgač nimam ne vem kaj proti urbiju in ga prvic komentiram, sam tole je pa men tok očitno... njegovi zadnji posti v tej temi:

URBY je napisal/-a:Ne se sekirat, poglejete mene :lol:

URBY je napisal/-a:Jaz se sploh ne sekiram:) Škoda živcev za en forum :woohoo

URBY je napisal/-a:Še sami nevedo, kaj se bom potem jaz obremenjeval :D

Zame je to smetenje, kjer ni povedano nič konkretnega.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne maj 29, 2005 9:14 am

RegY je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:podpisofrik Regy...brez zamere

zamere ni, ampak lepo vsaj da javno poveš kaj si misliš o nekom, ne pa kot nekateri, ki za hrbtom opravljajo

mi je všeč, dobiš pir, če se kdaj srečama, pa se bova pogovorila o delu moderatorjev ;) (govorim o mirnem pogovoru, ne kakšnem obračunavanju - ne me narobe razumet)

Sej sem napisal da nimam popolnoma nič proti kakemu določenemu modu, ne tebi, ne šmeksu, ne Pugiju, ne Omelu itd itd...BTW...nekaj imate takšnih, ki že eno leto niso napisali niti posta :P
Vem pa da si alergičen na malenkosti kot so naprimer podpisi, zato sem tak napisu...kar je res je res in ni blo mišljeno kot žalitev...jaz sem pa pač "dolgipostifrik" :lol:
PA tud zavedam se da ni lahko nadzirat foruma z vsaj 3000 AKTIVNIMI uporabniki, ti po pravici povem, da na tem forumu ne bi hotel bit mod...se mi zdi skrajno nehvaležen položaj, ko začne 500 uporabnikov po tebi mlatit...vas razumem...jaz bi rad samo malo več objektivnosti...drugače pa sem pretežno zadovoljen.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost