Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če dec 06, 2007 7:06 pm

Neke višje ravni komuniciranja na tem forumu že dolgo ni več pričakovati in razlog je, da so modi/admin preblagi.
Za "normalne" kršitve karton, za totalno idiotiziranje pa perm ban, kaj je tu tako težkega?
Sam imam en karton in vem, da sem si ga takrat zaslužil. Točno se spomnem, kaj sem napisal, pa je sigurno leto dni ali celo dve od tega.
Vedno več pa je uporabnikov, ki pišejo konstantni BS in se morda spomnejo kakšnega svojega normalnega posta pred kakim mesecem, ali pa še to ne...

Malo bolj je treba graditi na kvaliteti in ne na kvantiteti, tega manjka. Morda se bo s tem komu zgodila krivica, a bo ostalim zato lažje. Definitivno pa mislim, da morajo biti nadzorniki strogi in karseda objektivni. Pa če to pomeni perm ban uporabnika, ki se je ravnokar prijavil in takoj odprl 3 teme o remusih pa šp. filtrih, toliko bolje.
Če človek po večih opozorilih ni sposoben (pripravljen) uporabiti iskanja nima kaj praskati po tipkovnici. Banovci pa mirna bosna. Pa če nas je pol manj tu gor.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če dec 06, 2007 7:11 pm

ko je že debata o postih:še najbolš bi blo da sploh ne bi bilo nobenega števca objav.bi blo dost manj bedastih izjav.lahko maš npr. dva tisoč objav,pa od tega 90% off.če je torej to merilo kak car si tle,se mi zdi to brezveze.ker itak že po mesecu brskanja tle gor vidiš kdo je legenda,kdo se res spozna oz. kdo piše bedastoče,nima pojma in nabija v prazno samo zato,da se bo številka pri objavah povečala.
men je vseeno tut če mi resetirate tisto,eni bi pa vse dali da bi bli mojstri foruma itd.
šefi,če bi številke prodajali,kot npr. upload na blinku,bi bli verjetno bogataši :lol: :lol:

moje mnenje 8)
lp!
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če dec 06, 2007 7:14 pm

Čudno da jaz ali pa kdo drug od "starejših" uporabnikov foruma nikoli ne pademo v kako brezvezno debato?!?!?
Veste zakaj?
Zato, ker se preprosto izogibamo "neumnim" debatam in še bolj "neumnim" odgovorom!
Pa ne me zdaj lovit za besede in iskat mojih postov, sam tako pač je. Če mi en topic ni všeč, ga ne berem! SIMPLE AS THAT!
Slika

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Če dec 06, 2007 8:06 pm

Mogoče predlog

Brisati število postov, pa če se da, dodati zraven modrega kartona še rdečega in zelenega. Zelenega stisne uporabnik/bralec, če se mu zdi da je odgovor koristen, pozitiven, rdečega pa stisnat če je odgovor totalno brezvezen. Kartone dodati zraven avatarja pa število pametnih oz. bedastih odgovorov. Pa naj bo to merilo koliko kdo prinese forumu. Osebno še nisem napisal posta da ne bi bil siguren v to kar sem napisal.

Osebne žaljivke do uporabnikov pa ne odobravam, ker ne moreš oceniti človeka če ga sploh ne poznaš.

lp

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če dec 06, 2007 8:37 pm

Torej uporabniki želite od nas da smo bolj strogi?
Komot, ni panike, samo pol bo cel kupu jokanja s strani enih kako je ta forum policiski, kako so moderatorji bedasti itd...
Največji problem je v uporabnikih.
Lahko dam predlog v moderatorski kotiček svojim kolegom o novi "politiki" vodenja tega foruma.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Če dec 06, 2007 9:05 pm

McLaren je napisal/-a:Torej uporabniki želite od nas da smo bolj strogi?
Komot, ni panike, samo pol bo cel kupu jokanja s strani enih kako je ta forum policiski, kako so moderatorji bedasti itd...
Lahko dam predlog v moderatorski kotiček svojim kolegom o novi "politiki" vodenja tega foruma.

Saj to sem napisal na začetku prejšnje strani. Kdo misliš da bi odšel? Odšli bi tisti, ki forum jemljejo le kot zabavo, ne pa ker bi hoteli kej konstruktivno prispevat. Saj se je ob nekem določenem času od aktivnega sodelovanja na forumu umaknilo dosti ljudi, ki so dejansko nekaj znali in so vedeli o čem pišejo, pa so šli na druge forume, kjer so debate ostale na neki ravni. Ali odhajajo taki, ali pa pač smiley-posterji..

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če dec 06, 2007 9:07 pm

Dajmo kako anketo z glasovanjem ? Jaz bi bil tudi takoj za.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če dec 06, 2007 9:16 pm

jaz tudi ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Če dec 06, 2007 9:18 pm

Sonny je napisal/-a:

Dajmo kako anketo z glasovanjem ? Jaz bi bil tudi takoj za.

Sam je dosti možnosti, da bo rezultat ankete PROTI spremebam, ker mislim da je večina takih, ki nočejo strogega foruma, ampak pač bolj na hojladri.. Moglo bi se imho to bolj vodstvo odločit, za ukrepanje, ali pa da se pač pusti tako kot je. Samo potem bojo na drugih forumih še vedno pogosti posti: "s takimi neumnostmi pejt na a.com" in podobno;)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe dec 07, 2007 2:22 pm

Predlog sem podal v moderatorski kotiček.

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Pe dec 07, 2007 2:40 pm

McLaren je napisal/-a:Predlog sem podal v moderatorski kotiček.

Podajte še kej da ne boste tako pristranski do nekaterih uporabnikov. :clapclap

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So dec 08, 2007 12:03 am

pol bo pol foruma dol letel, če jih kr tko benamo :D Pa dost je vmes tud takih, ki si to dejansko želite :shock:

That will be something to do with you :twisted:
Slika

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So dec 08, 2007 1:05 am

PiLLLe za modija.

lp Pilko

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody So dec 08, 2007 1:13 am

ga ni več ;) ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz So dec 08, 2007 2:04 am

im nobody je napisal/-a:ga ni več ;) ;)

V bistvu si mu odgovoril ravno ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So dec 08, 2007 12:28 pm

@McLaren

Mogoce bi tudi podal predlog da se "povisa" par novih moderatorjev, ce pravis da nimate casa. Ne mores met 5 moderatorjev na 20k ljudi.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So dec 08, 2007 12:31 pm

Courage™ je napisal/-a:@McLaren

Mogoce bi tudi podal predlog da se "povisa" par novih moderatorjev, ce pravis da nimate casa. Ne mores met 5 moderatorjev na 20k ljudi.

target_practice je napisal/-a:PiLLLe za modija.

8)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So dec 08, 2007 12:38 pm

se mi zdi da je bila prva stran dokaj konstkuktivno povedana ...zakar po 2 in 3 strani
ne morem reci ne bom pa dopustil da se taksne RESNE teme zacnejo v neresnosti
ce smo nekje zaceli bomo tudi v taksnem tempu nadaljevali... a je res tako tezko?

In se nekaj tisti ki ste tu 1 leto ali manj ne vem od kje vam taksni predlogi o
popolnem zaostrovanju... sam zelo objektiven glede tega ker to zal ni
popolna resitev ...kajti v tej temi se kujejo nacrti za objektivno obnasanje
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So dec 08, 2007 12:55 pm

MacTron je napisal/-a:se mi zdi da je bila prva stran dokaj konstkuktivno povedana ...zakar po 2 in 3 strani
ne morem reci ne bom pa dopustil da se taksne RESNE teme zacnejo v neresnosti
ce smo nekje zaceli bomo tudi v taksnem tempu nadaljevali... a je res tako tezko?

Ker imate mentaliteto oz intelektualni nivo na forumu tak, da se ja vsak b**** v vsaki temi oglasa, s posti kot so, ja meni je to tudi delalo pa sem ga prodal, ja res je lep sam meni ni vsec..... skratka prazno nabijanje.
In se nekaj tisti ki ste tu 1 leto ali manj ne vem od kje vam taksni predlogi o
popolnem zaostrovanju... sam zelo objektiven glede tega ker to zal ni
popolna resitev ...kajti v tej temi se kujejo nacrti za objektivno obnasanje

Resitev ki jo vidim jaz je ta, da se prepreci odpiranje tem ki so ze v zacetku predvidene kot provokacija, povecevanje nestrpnosti ali pa preprosto bedna tema, brez repa in glave.
Kako to doseci je lahko vcasih tezko vcasih pa preprosto. Osebke ki so nesposobni odpreti ene pozor ene konstruktivne teme onemogoci ta funkcija (npr soncek in vsi njegovi alterji). V primeru pa da se tema konstruktivno zacne, in se ob morebitnem offtopic-anju kaznuje offtopic-arje ali se pa preprosto tema za par dni zaklene in zbirise vse neprimerne poste.
Kar se kregarije tice, je zadeva tudi preprosta. Kaznovati je treba vse osebke ki so v njo vpleteni (razen modijev ki nas npr mirijo), se pravi tistega ki jo je sprozil in tistega ki jo je nadaljeval. Npr ce nekdo napise provokativen post, zakaj se mora nek X user, ki dejansko pojma nima oglasit in napisat ti si d**** ali kaj podobnega. Kaznovati oba.

No se kaj bi lahko napisu a mi primankuje casa :D gotta fly :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So dec 08, 2007 12:59 pm

Mogoce bi prvo uzaceli tudi med sabo delat cistke, kolkor vem je Red Bull admin foruma (oz ima dolocena pooblastila), pa ne bom zdaj sem lepil linke z njegovimi neumnimi posti in provokacijami proti Soncku,...

Meni je vseeno kaki bojo ukrepi, ampak sem pa mnenja da se bi moglo par sprememb naredit tudi med vami, modi in admini. Vsekakor pa priporocam da nabavite vec moderatorjev.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov