croma_man je napisal/-a:vsem ki so na forumu več kot 3 leta brez kartončkov omogočit ban gumb za noob/newbies
to je že preveč na hard

mam bolšo idejo možnost vidt al ne vidt kaj teli pišejo da si odklukaš pod možnosti na forumu :P
adis je napisal/-a:@shebo: na ta način bi lahko kak uporabnik izpadel iz a.com-a zaradi recimo drugih nepotrebnih razlogov ( recimo pripadnost drugi avtomob. znamki, itd....) kar pa nebi bilo pravično. še enkrat poudarjam, da če vas kaj moti uporabite modri karton, ker v zadnjem času sem jih jaz videl le 2 a tako veliko je za povedati čez uporabnike, mar ne?
@mactron: zadeva naj kar steče
nebivedu je napisal/-a:Sam sem na forumu že zelo dolgo. Pa me zanima, zakaj recimo vseeno nimamo teme predstavi se. In vsak novinec bi se moral predstavit z opisom v vsaj petih stavkih. Po tem, ko bi tam napisal svoj prvi post, bi pa ga moral administrator potrditi, da bi lahko pisal povsod drugje.
nebivedu je napisal/-a:Sam sem na forumu že zelo dolgo. Pa me zanima, zakaj recimo vseeno nimamo teme predstavi se. In vsak novinec bi se moral predstavit z opisom v vsaj petih stavkih. Po tem, ko bi tam napisal svoj prvi post, bi pa ga moral administrator potrditi, da bi lahko pisal povsod drugje.
adis je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Sam sem na forumu že zelo dolgo. Pa me zanima, zakaj recimo vseeno nimamo teme predstavi se. In vsak novinec bi se moral predstavit z opisom v vsaj petih stavkih. Po tem, ko bi tam napisal svoj prvi post, bi pa ga moral administrator potrditi, da bi lahko pisal povsod drugje.
ali pa, da se predstavitev prikaže samo admin-om in mod-om v zato nemnjenem kotičku in nato vsi skupaj glasujemo da ali ne
Zdaj razmišljam še nekaj. Lahko bi pa uvedli, da se vsak nov uporabnik more predstavit v zato določeni temi, ko to stori se mu omogoči pisanje na celotnem forumu.
S tem ko bi modi prebrali njegov opis, bi dobili še najboljši sliko kdo je, kako se zna obnašat, kako razmišlja, koliko slovnice obvlada, itd, itd... Precej lažja varjanta kot vprašalniki.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost