Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Označevanje šolarjev na avtomobilizem.com

DA
249
93%
NE
19
7%

Skupaj glasov : 268

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Sr sep 16, 2009 10:46 am

croma_man je napisal/-a:vsem ki so na forumu več kot 3 leta brez kartončkov omogočit ban gumb za noob/newbies :twisted:

to je že preveč na hard :)

mam bolšo idejo možnost vidt al ne vidt kaj teli pišejo da si odklukaš pod možnosti na forumu :P
>>ZIDEK<<
Slika

JureV
Novinec

Napisal/-a JureV Sr sep 16, 2009 10:48 am

jaz sem za! Selekcija, vsi pod 18 let....še boljše vsi pod 20 let:DDD

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr sep 16, 2009 11:14 am

adis je napisal/-a:@shebo: na ta način bi lahko kak uporabnik izpadel iz a.com-a zaradi recimo drugih nepotrebnih razlogov ( recimo pripadnost drugi avtomob. znamki, itd....) kar pa nebi bilo pravično. še enkrat poudarjam, da če vas kaj moti uporabite modri karton, ker v zadnjem času sem jih jaz videl le 2 a tako veliko je za povedati čez uporabnike, mar ne?

@mactron: zadeva naj kar steče :tomidelej:

Na prej omenjenem forumu v oklepajih to lepo funkcionira. Vsak uporabnik ima pravico oceniti vsak prispevek drugega uporabnika. Tako pozitivno kot negativno. Več imaš zelenih kartonov pod avatarjem višji "ugled" imaš.

Upam pa vseeno, da premoremo toliko dostojanstva, da če bo nekdo napisal "meni je astra ful lepa, golf pa neznansko grd", da se ne bodo vsi vsuli z rdečimi kartoni na tega posameznika.

Drugače pa zelo podpiram, da se vse skupaj omeji, saj je postalo že skoraj kot otroški vrtec. ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr sep 16, 2009 11:24 am

Končno. Močno podpiram. Zadnji čas, da se naredi nekaj reda. Na momente je že skoraj nevzdržna situacija, toliko je pametne mularije. Za starejše registrirane uporabnike predlagam poseben status glede na koristnost postov.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr sep 16, 2009 11:33 am

podpiram
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr sep 16, 2009 11:38 am

Zelo vsecno je prebrat kaksno temo kjer so konstruktivni pogovori na prvem mestu.
Zelo uredu in se enkrat hvala za konstruktivno podporo poleg se nekaterih dodatnih
mnenj. Vsekakor sem pa zelo (poudarjam) zelo vesel nekaterih starejsih uporabnikov
in njihovih zanimivih izjav "sedaj bom pa zacel bolj spremljat" ...ter predlogov.
Predlogi lizarda so zelo dobri vendar pa se morate zavedati, da taksna implementacija
niso lego kocke, pac pa zahteva kar nekaj projekta (ce seveda modul to zmore). Bi pa
posebej se poudaril njegov spodnji predlog, da ta predlog se je pri nekaterih uporabnikih
ze uposteval (sami lohka to razkrijejo) in prakticno tudi se tega sedaj
drzijo. Nekaj naj bo tudi jasno: kartoni niso zapor, pac pa neupostevanje pravilnika
pravilnika v spletnem bontonu in pravilnika, ki je zapisan na nasi strani... se je tega
tako tezko drzat? mislim, da ne in glede na to, da je ze 26.000 uporabnikov in da
polovico od teh je napisalo vec kot 100 postov in glede na to, da ima le pescica teh
kartone lahko zaokrozimo, da ravno tisti niso prav poslusne vrste in mislijo, ce vstopijo
v neko virtualno druzbo lahko pocnejo karkoli se jim zdi (tega je n-na-kvadrat).
Dobro, to je bil le prikaz glede kartonov (nima toliko veze s to zgornjo tematiko).

Torej povedal sem zakaj naj bi se oznacevalo taksne, ker niso ravno vsi vedno pri
stvari in zamudijo marsikateri post... nato pa nastane velika zmeda, ko zacnejo
tisti resni verjeti tem kar pa po sebi predstavlja lahko ogromno skodo za konstruktivne poste.

Kar se tice raznih kvizov in anket pa je popolnoma brezsmiselno v % zakaj? ker jim to lahko
izpolnjijejo tudi starejsi in tu je propustnost zopet na udaru.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr sep 16, 2009 11:47 am

Podpiram.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr sep 16, 2009 11:47 am

jaz sem odlocno proti :D
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
voO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a voO Sr sep 16, 2009 12:02 pm

Se strinjam z MacTron-om ter Fiat007-om, kako boste to izpeljali, je pa druga.

Mi pa ni jasno, zakaj je treba glede tega ukrepati oz. zakaj do tega sploh prihaja na tako majhnih forumih.

avtomobilizem.com forum ima trenutno registriranih 26,198 uporabnikov.
Jaz med drugim obiskujem tudi 2 svetovno znana foruma CGTalk ter ConceptArt, od katerih ima prvi 392,133 ter drugi 167,632 registriranih uporabnikov (od 10. pa do 80. leta starosti) in se kaj takega ne dogaja.
Tudi moderatorji nimajo kaj dosti dela.

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. Sr sep 16, 2009 12:14 pm

podpiram
[url=http://www.Slikomat.com/slika/3671979.htm][img]http://www4.slikomat.com/09/0324/wa3-100-17.jpg[/img][/url]

p206cc
Nov uporabnik

Napisal/-a p206cc Sr sep 16, 2009 12:24 pm

Pozdraljveni,

na forumu sem prisoten šele kratek čas, vendar tudi jaz podpiram predlog.

razlog

pri mojem prvem vprašnju na tem forumu sem dobil kup odgovorov, ki so se pozneje izkazali, da so popolnoma napačni in podani popolnoma na pamet brez neke podlage ali izkušenj ali kaj podobnega. sem pa se že nekako pogruntal čigave odgovore je sploh vredno brati in upoštevati.

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 16, 2009 1:22 pm

Sam sem na forumu že zelo dolgo. Pa me zanima, zakaj recimo vseeno nimamo teme predstavi se. In vsak novinec bi se moral predstavit z opisom v vsaj petih stavkih. Po tem, ko bi tam napisal svoj prvi post, bi pa ga moral administrator potrditi, da bi lahko pisal povsod drugje.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr sep 16, 2009 1:28 pm

nebivedu je napisal/-a:Sam sem na forumu že zelo dolgo. Pa me zanima, zakaj recimo vseeno nimamo teme predstavi se. In vsak novinec bi se moral predstavit z opisom v vsaj petih stavkih. Po tem, ko bi tam napisal svoj prvi post, bi pa ga moral administrator potrditi, da bi lahko pisal povsod drugje.

odlična ideja !
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr sep 16, 2009 1:29 pm

nebivedu je napisal/-a:Sam sem na forumu že zelo dolgo. Pa me zanima, zakaj recimo vseeno nimamo teme predstavi se. In vsak novinec bi se moral predstavit z opisom v vsaj petih stavkih. Po tem, ko bi tam napisal svoj prvi post, bi pa ga moral administrator potrditi, da bi lahko pisal povsod drugje.

ali pa, da se predstavitev prikaže samo admin-om in mod-om v zato nemnjenem kotičku in nato vsi skupaj glasujemo da ali ne ;)

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Sr sep 16, 2009 1:30 pm

podpiram. dobra ideja tudi od uporabnika nebivedu. ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Sr sep 16, 2009 1:49 pm

Dobra ideja. Jaz sem za. Redno spremljam forum, vsak dan in opazim
veliko takih in drugačnih osebkov, ki bi si zaslužili teh oznak ali kako
temu rečeno. ;)
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Sr sep 16, 2009 1:51 pm

adis je napisal/-a:

ali pa, da se predstavitev prikaže samo admin-om in mod-om v zato nemnjenem kotičku in nato vsi skupaj glasujemo da ali ne ;)

Z nebivedu-jevo idejo se strinjam, s tvojo Adis žal ne. Namreč namen predstavitvenih tem je, poleg tega da si moderatorji ustvarijo mnenje, da si tudi ostali člani foruma lahko ustvarijo mnenje o najnovejšem članu, ga pozdravijo na forum itd. Precej hitro se namreč opazi način pisanja in razmišljanja v predstavitvi in začetnih komentarjih, te stvari pa bi se v nekaterih ostalih temah lahko spregledalo. Torej če bodo predstavitvene teme vidne samo moderatorjem, so po mojem mnenju nesmiselne. V nasprotnem primeru pa jih popolnoma podpiram.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr sep 16, 2009 1:53 pm

Malo slabo berete, sem to predlagal že prej:

Zdaj razmišljam še nekaj. Lahko bi pa uvedli, da se vsak nov uporabnik more predstavit v zato določeni temi, ko to stori se mu omogoči pisanje na celotnem forumu.

S tem ko bi modi prebrali njegov opis, bi dobili še najboljši sliko kdo je, kako se zna obnašat, kako razmišlja, koliko slovnice obvlada, itd, itd... Precej lažja varjanta kot vprašalniki.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr sep 16, 2009 2:00 pm

HM. Mislim da bo najbolje, da naj imajo novi člani možnost 50 objav-prispevkov, nato pa naj admin oceni na podlagi tega ali je primeren za ta forum. :!:

In ja v predstavitivi kot predlagate nekateri lahko naklada vsak v tri dni...

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Sr sep 16, 2009 2:04 pm

Lepo bi blo če bi popucali tudi moderatorske vrste.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost