Slicker je napisal/-a:čare je napisal/-a:@matia
Uporabnika Voith z porschejem lahko spremljaš na BMW forumu.
Lahko kaki link? Sem pred casom iskal pa nisem nasel. Dec je bil res car, tut objave so bile take zivljenjska... zanimivo branje uglavnem
matia je napisal/-a:škoda res... ampak saj se točno ve približno kdaj se je začelo. Ne spomnim se več nicka tistega uporabnika ampak na veliko si je rihtal 2 Porscheja 944 (bela). Imel je odlične prispevke ampak enemu od moderatorjev je šlo nekaj v nos pa so ga na hitro nagnali. Morsikomu se je takrat forum precej zameril in ni bilo več tistih pravih prispevkov.
Potem je pa še tako, da ste najprej popljuvali hondaše češ kak si upajo o vti-ju še sploh kaj napisat, za tem so bili vozniki VAG avtov ''bedaki'' in kdo je sedaj naslednji?
Že dolgo pa nism opazil tudi kakega prispevka uporabnikov @Joie de vivre, @mad (mislim, da je to tisti ki je nekega ax-a rihtal), tudi @mactron mislim da ni več preveč aktiven... Škoda ker včasih je bilo pa precej zanimivo.
Predlagam pa, da se odklenejo nazaj tiste teme oz. se odprejo za nove, kjer je folk iskal slovenske predelane avte. Mislim, da sta bili odprti 2 precej komentirani temi, ki so jih takrat zakleniliMogoče bi pa to privabilo koga nazaj oz. nove uporabnike
Lp
croma_man je napisal/-a:kvaliteta je na psu, uporabniki imajo vedno večje znanje interneta in vedno manjše v realnosti, jst sm z veseljem tukaj sodeloval, pokazal kaj, tudi z veseljem sem sprejel KONSTRUKTIVNO kritiko, ki pa se je zadnje čase spreobrnila v podjebavanje, kretenske izgrede ipd kar pa so občutili tudi ostali, ki znajo kaj sami, ki so radi prispevali slike od projektov. Danes pa večina uporabnikov vozi avte od mame, dokler ne naredi šole pri 26tih, potem si dobi službo, nabije kredit do smrti, kupi stanovanje, otroka in ženo in fura safr ko vzame na banki kredit, da si lahko kupi zimske gume. Seveda more za to odpret svojo temo, čeprav se gumb iskanje najde na vsakem forumu.
croma_man je napisal/-a:potem si dobi službo, nabije kredit do smrti, kupi stanovanje, otroka in ženo in fura safr ko vzame na banki kredit, da si lahko kupi zimske gume. Seveda more za to odpret svojo temo, čeprav se gumb iskanje najde na vsakem forumu.
~toMmy~ je napisal/-a:Ti še vedno kje objavljaš svoje delo?
adis je napisal/-a:- furati safer? no kdo ga pa ne?
IgorMM je napisal/-a:moje mnenje kar se tice foruma
tehnicno je super sestavljen (tisti ki se ne razumete v spletne strani tega ne boste razumeli)
pregleden vse na svojem mestu, za to pohvala velika![]()
kar se tice komentarjev so res taki kakrsni so in to smo v vecini krivi mi clani foruma zaradi odnosa kakrsnega imamo, ne kultura, kreganja, vw je boljse od opel, android je bolj kod iphone lala...
dokler se mi clani ne bomo leps obnasal tudi forum bo tak tak kot je. tudi moderatori igrajo veliko vlogo tukaj vendar ne morejo vse oni ujet pa popravit...
vsak dan se tukaj najdem kak pameten odg. in se naprej bom zvest clan.
lep pozdrav ekipi, le tako naprej
croma_man je napisal/-a: uporabniki imajo vedno večje znanje interneta in vedno manjše v realnosti,
croma_man je napisal/-a: jst sm z veseljem tukaj sodeloval, pokazal kaj, tudi z veseljem sem sprejel KONSTRUKTIVNO kritiko, ki pa se je zadnje čase spreobrnila v podjebavanje, kretenske izgrede ipd kar pa so občutili tudi ostali, ki znajo kaj sami, ki so radi prispevali slike od projektov.
lancia hf je napisal/-a: pa čeprav nisem italiane nikoli hvalil.
King1 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a: pa čeprav nisem italiane nikoli hvalil.
![]()
![]()
lp
grega983 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a: pa čeprav nisem italiane nikoli hvalil.
![]()
![]()
lp
Ded zna nasmejati
grega983 je napisal/-a:Majster, ampak ni pa treba v vsaki temi sr..t po kaki znamki. Če ti kaj ne paše prezreš pa greš naprej. Tudi zaradi tvojih izpadov se začne selo veselo v temah ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov