Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:00 pm

maky je napisal/-a:hugo vidim da si vešč winsov...
če greš nad www ikono se ti v opravilni ikonici NAPIŠE kam gre povezava!

ja napiše OBIŠČITE AVTORJEVO SPLETNO STRAN :lol:

maky je napisal/-a:me zanima kako bi ti razmišljal če bi jaz prišel na tvoj forum in imel v podpisu SEAT SUX,SEAT=VW-AUDI WANNABE velikosti recmo takih user friendly 550x500 pikslov...
me zanima koliko časa bi bil na forumu...

prvo kot prvo jst nimam nobenega žalečega podpisa :?
če bi ga mel, bi razumel in tud ti bi bil opozorjen in potem banan ;)

kot jih je že dost povedal jih moj podpis ne moti, ker ni problematična
dolžina ampak VIŠINA ;)

maky je napisal/-a:"žrtev" si zato ker imaš stalno prepričanje da ti vsi vseskozi škodijo in da so vsi proti tebi.

ne ni res, ampak zato ker povem tist kar mislim in nisem ena pićkica

maky je napisal/-a:ja začela je res pilotka ti si pa namesto da bi reševala preko pm-ov oz. irca naredil (z njeno pomočjo) temo iz 4 strani v 3 urah dolgo 7 strani! in potem si se začel name pizditi ko sem ob 7. zjutraj začel brisati in do 8. niti nisem končal!ampak ne... zarota je bila in je proti tebi!

ja pomoje bi blo res najbolš da bi se ji pustu da take piše o men,
ti bi še bolj znoru na mojem mestu pomoje...

maky je napisal/-a:pilotko nimam nič za govorit ker se od takrat drži pravil in ne pogreva starih stvari (res je da je nisem niti veliko videl na forumu ampak to je že druga stvar)

mhm... pussy

maky je napisal/-a:aja pa btw: pri 1024x768 se zaradi tvojega podpisa vidi drsnik... če pa imaš še priljubljene vključene je pa sploh raztegnjeno....

kot sem ti že napisal, pripravljen sem ti demonstrirat na 15" monitorju in 1024x768 resoluciji...
greš stavit 100.000 sit da se vidi čisto lepo?
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To mar 23, 2004 7:05 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:kot sem ti že napisal, pripravljen sem ti demonstrirat na 15" monitorju in 1024x768 resoluciji...

Da, še jaz 5k zraven. Ti lahko screen shot (lahko tud z fototom) na 14" monitirju k se lepo vid!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.vw-audi.tk
Za vse Ljubitelje VW in Audi avtov.
Zadnjič spremenil TITan, dne To mar 23, 2004 10:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To mar 23, 2004 7:07 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
maky je napisal/-a:aja pa btw: pri 1024x768 se zaradi tvojega podpisa vidi drsnik... če pa imaš še priljubljene vključene je pa sploh raztegnjeno....

kot sem ti že napisal, pripravljen sem ti demonstrirat na 15" monitorju in 1024x768 resoluciji...

Morm rečt da sem zdaj šel prav pogledat na prvo in drugo stran in se res vidi drsnik, mam pa 15 monitor pa 1024x768 resolucijo. Sicer pa možno da to sam men dela???

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 7:07 pm

si zopet dokazal da znaš zelo dobro provocirati...

napiše se ti naslov strani! če hočeš ti naredim printscreen na tvojem postu v dokaz!

meni je problematična ravno širina ker je potem celotno besedilo razvlečeno in morm šibat iz leve na desno da lahko preberem celotno besedilo (oz. sem ko sem uporabljal nižjo ločljivost)

jaz sem drugače reagiral--->v večih primerih! v kolikor so bile osebne zamere sem reševal preko pm-ov!

pussy?ja me čaka čez kako uro ko pride iz službe.

se greš stavit 100000 da se vidi drsnik? če se vidi drsnik je podpis prevelik! as simple as that!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 7:10 pm

Sm resolucijo spremenu. Drsnik se res vid..

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 7:12 pm

Glede drsnika se moram strinjat - tud sam sem mel full probleme s tem. Saj je bila enkrat že cela debata na to temo.
Slika Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:14 pm

15" zaslon, 1024x768 resolucija...

Slika

mogoče še kej?
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 7:16 pm

Ja mogoče bi moral prej omenit da imaš Mozillo - lahko da to kaj vpliva.

Tu je pa še link kjer smo že o tem debatirali:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... ega#141173
Slika Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 7:16 pm

Hugo... Odpri z Explorerjem.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:18 pm

pride še explorer
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:21 pm

JOJ matr, se vam globoko opravičujem zaradi 1cm drsnika :roll:
bom zmanjšu za 50 piklov, OK

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 7:22 pm

Lih hotu sm rečt... Pol pa bo kul

Sm malih oglasov še vedno ne bo!! :(

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:24 pm

ja sam kokr pravjo nisem jst vzrok da so podpise skenslal :D

ma jst bom začel sliko popat spodi tko kot sem na prvi strani pa bo...
jebat ga... izkoristmo zakon :lol: :idea:
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 7:25 pm

no pa naslov www strani je tudi razločno viden v vrstici stanja...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 7:25 pm

Omelo je napisal/-a:Sm malih oglasov še vedno ne bo!! :(

Eh ne bomo izgubili upanja - mogoče jih dobimo nazaj :wink: . Moram priznat, da se tudi meni osebno prej ni zdelo slabo, ko je bila na forumu ta rubrika.
Slika Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:27 pm

SAFRANE

:bow
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 7:30 pm

Sale je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:Sm malih oglasov še vedno ne bo!! :(

Eh ne bomo izgubili upanja - mogoče jih dobimo nazaj :wink: . Moram priznat, da se tudi meni osebno prej ni zdelo slabo, ko je bila na forumu ta rubrika.

:bow :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 7:35 pm

maky je napisal/-a:no pa naslov www strani je tudi razločno viden v vrstici stanja...

pismo!
ti še vedno ne razumeš pointa....

z miško moreš it na vsak www da vidiš kam pelje naslov!!!! haaaloooo
drugač pa vidiš že iz amerike če pogledaš na fotko ali pa text....
a res ne razumeš? mislm, zdej sem pa že jst začuden kako to da ti ni jasno? :? :?
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 7:37 pm

SAFRANE je napisal/-a:hm....ne mi zamert ampak misilm da tole kr ste naredili oz. bolj način kako ste to naredili
=(brez kakršnegakoli opozorila v naprej) je to zelo neprofesionalno.

poleg tega:
=zakaj nebi opozorili -in če se nebi spremenilo-odstanili samo konkretno tistega ki je oglaševal odnsono je imel prevelik podpis ?? zakaj kar vse?-spet ni logike.

dalje:
=kaj je narobe če ima nekdo večji nekdo pa manjši podpis? Vsak tu se prezentira kot individual,osebek ki se na različne načine hoče prezentiarti.-sebe oz. vozilo ki mu je všeč. Pustite mu to željo oz. to veselje-ne biti kot v vojski (strogi kot da se bo svet podrl če ma en večjo sliko !hallo?)
Eden ima nevem, slike tita gor,eden živali, jest pač (konkretno zaradi mojega nicka) vozilo . In točno kombinacija teh 3 slikc mi je všeč, zato sem se tudi nekaj časa trudu in jih iskal , kasneje pa dal v podpis-zato ker sem jest tko hotu-ker je blo men pač estetsko--drži?
nevem zakaj si lahko potem kdorkoli (brez da me to prej vpraša) enostavno vzame to pravico in mi jih odstrani. sej mene že počas itak boli k**** za vse klele kr se dogaja ampak gre mi pa (kot vedno) za princip =katerega prosim da mi odgovorni za to obrazložijo !
in zdej zato ker pač pol sliko mal bl rategne na desno pa kr več ne bodo mogli bit več večji podpisis

pa folk no kwa se greste! že 2 let obstaja tale forum , že 2 let ma folk podpise vseh vrst gor a odkar sem jest kle gor se niti enkrat ne spomem da bi se KDORKOLI izmed teh 3770 članov KDARKOLI pritoževal nad tem da imajo nekateri večji podpis oz. da njemu zaradi tega računalnik težje dela ! tko da po tem lahko nekako sklepamo da nobenega člana to ne moti-se pravi je to vredu-se pravi lahko pri tem OSTANE ŠE DALJE če je do sedaj lahko potekalo brezproblema---ja?

pa še to:
=kar se pa tiče oglaševanja. Ok tole je mal bl detajlna stvar, ampak vseeno nimam osebno nič proti tem da se naredi reklama za karkoli .
Na renault-forumu imamo prav še celo poseben kotiček samo za male oglase! tko da nevem kaj je tu zdej spet kr na enkrat narobe....

nevem no kwa se greste ampak mal se puštimejte . Mal razmislte če se vam splača delat tole in si stem narest nove sovražnike ,no to se mal grdo sliš, ampak recmo pač nezadovoljne uporabnike---premislte no če se vm to splača

lep pozdrav

Janez

ok po vrsti...
podpisi so privelgij ne pa pravica!!! to je čisto od foruma do foruma odvisno ali so podpisi ali ne! dejte si to zapomnit!!

prav tako je velikost podpisov določena... ponavadi ni večja od 200x100 pikslov... malo poglej koliko imaš ti velike in kašni presledki so potem med posti...

si tako prepričan da tisti problematični niso bili opozorjeni?

imaš slab spomin saj sta bile že najmanj 2 teme odprte na ta račun.

kar se tiče oglaševanja: taka so pravila in veljajo za vse. če se je kreator foruma tako odločil tako bo! dokler se on ne premisli bo tako!tako to pač deluje!

in za info: večina forumov na katerih sem ali ne podpira podpisov ali pa so omejeni na max 250x150!
in za razpoznavnost in invidualnost so namenjeni AVATARJI!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 7:40 pm

No precej uporabnikov sem jaz opozoril glede podpisov prek PM-jev. Med drugimi nekoč tudi Safrana :wink: .

Nekateri so upoštevali, drugi pač ne. Kakorkoli že - v pojasnilu piše da moramo zdaj sami pošlihtat svoje podpise in bodo potem vrnjeni :con . Ne vem zakaj je to večina spregledala :|
Slika Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost