maky je napisal/-a:hugo vidim da si vešč winsov...
če greš nad www ikono se ti v opravilni ikonici NAPIŠE kam gre povezava!
ja napiše OBIŠČITE AVTORJEVO SPLETNO STRAN

maky je napisal/-a:me zanima kako bi ti razmišljal če bi jaz prišel na tvoj forum in imel v podpisu SEAT SUX,SEAT=VW-AUDI WANNABE velikosti recmo takih user friendly 550x500 pikslov...
me zanima koliko časa bi bil na forumu...
prvo kot prvo jst nimam nobenega žalečega podpisa

če bi ga mel, bi razumel in tud ti bi bil opozorjen in potem banan

kot jih je že dost povedal jih moj podpis ne moti, ker ni problematična
dolžina ampak VIŠINA

maky je napisal/-a:"žrtev" si zato ker imaš stalno prepričanje da ti vsi vseskozi škodijo in da so vsi proti tebi.
ne ni res, ampak zato ker povem tist kar mislim in nisem ena pićkica
maky je napisal/-a:ja začela je res pilotka ti si pa namesto da bi reševala preko pm-ov oz. irca naredil (z njeno pomočjo) temo iz 4 strani v 3 urah dolgo 7 strani! in potem si se začel name pizditi ko sem ob 7. zjutraj začel brisati in do 8. niti nisem končal!ampak ne... zarota je bila in je proti tebi!
ja pomoje bi blo res najbolš da bi se ji pustu da take piše o men,
ti bi še bolj znoru na mojem mestu pomoje...
maky je napisal/-a:pilotko nimam nič za govorit ker se od takrat drži pravil in ne pogreva starih stvari (res je da je nisem niti veliko videl na forumu ampak to je že druga stvar)
mhm... pussy
maky je napisal/-a:aja pa btw: pri 1024x768 se zaradi tvojega podpisa vidi drsnik... če pa imaš še priljubljene vključene je pa sploh raztegnjeno....
kot sem ti že napisal, pripravljen sem ti demonstrirat na 15" monitorju in 1024x768 resoluciji...
greš stavit 100.000 sit da se vidi čisto lepo?