no bom kar jaz odgovoru. jaz sem namreč predlagal da se združi skupaj.
zakaj: ker v očeh večine uporabnikov je to en in isti šmorn. koncept pa novo na trgu je za marsikoga eno in isto. zatorej je mal nelogično imeti 2 podforuma z podobno vsebino če imaš preveč forumov.
pri vsem kar si napisal ti dam prav razen pri nečemu. še dodatne razdelitve. že sedaj je forum preveč obsežen in če bi ga še bolj delili bi ratala totalna zmeda. sicer pa se angažirajte in predlagajte kako bi se lahko uredilo znotraj kotička. jaz namreč ne podpiram nadaljnega razčlenjevanja (katerega koli dela foruma). podpiram namreč še dodatno združevanje kotičkov.
LEPO!!!! da so se stvari začele premikat!!!
15 objav namest 10:bow
objav se ne šteje v določenih temah:bow
Banajo se osebe, ki niso....primerne vglavnem upam da pridemo nazaj na stara pota!!!
Še enkrat bi rad vse moderatorje pozval, da naj prosim že enkrat nekaj ukrenejo v zvezi z novo skupino VOZILA PRIHODNOSTI!
Kot lahko vsak kritičen opazovalec vidi, je nivo kakovosti po novi združitvi vsak dan nižji. Poleg tega pa je tudi ogledov in postov dosti manj kot v prejšnjih treh.
V redu - dj neki bi te prosu don. Vidm da maš kr dost pojma od teh stvari pa da si tak umirjen skuliran - dj pejd za moderatorja vsaj teh kotičkov, ker rabmo...
Hvala...
Aja btw - moderatorji nič ne mormo - pošli svoj predlog iceu po pm.