adis je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:zakaj ne moreš izbrati da bi iskal samo v naslovu teme?
če poznaš temo potem lahko uporabiš joker-ja oz. uporabiš ime avtorja, ki je naredil temo in tako omejiš iskanje
kolesar je napisal/-a:adis je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:zakaj ne moreš izbrati da bi iskal samo v naslovu teme?
če poznaš temo potem lahko uporabiš joker-ja oz. uporabiš ime avtorja, ki je naredil temo in tako omejiš iskanje
avtorjev si res ne zapolnem... kvečjemu si zapolnem ime teme, ko pa nekaj iščeš ma pa 5000 zadetkov...
a je tako težko da bi se dalo izbrat da išče samo po naslovih tem?
adis je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Še vedno to ni odgovor, zakaj je tako težko omogočiti možnost iskanje samo po naslovu?
Madona to zna že večina forumov.
off:
večina forumov nima 27.000+ registriranih uporabnikov in 1.210.585 objav
lancia hf je napisal/-a:Jaz tudi ne zastopim ravno tega iskalnika, saj če hočem samo temo Lancia Delta HF poiskati, mi vrže vse teme kjer je bila samo beseda omenjena v njih, in vse teme kjer sem jaz kot uporabnik Lancia HF odgovoril.![]()
![]()
PS: Zakaj nemore biti še iskalnik samo naslovov tem, in ne besed, ki so v postu.
lancia hf je napisal/-a:Samo pod prvo sliko sta samo dva linka uporabna, če iščeš Lancia Delta. Ostalih 35 postov je povsem neuporabnih, glede na to kaj iščeš. In na to, bi jaz dal večji poudarek, ne pa da se potem odpirajo iste teme 5x, ker se nobenemu neda iskati določene stvari. Primer: ker ti jih najde 865 strani, in komu se pa da potem to pregledovati, čeprav sem tudi jaz med njimi.
adis je napisal/-a:
včasih je potrebno tudi nekaj svojega truda vložiti in odpreti kakšno temo in jo malo prebrati. kdo ve mogoče pa prav v tisti temi najdeš tisto kar mrzlično iščeš.
če dam še en primer ti tudi google na poišče natančno tistega kar iščeš, če ne postaviš iskanih besed v pravilni vrstni red
lancia hf je napisal/-a:adis je napisal/-a:
včasih je potrebno tudi nekaj svojega truda vložiti in odpreti kakšno temo in jo malo prebrati. kdo ve mogoče pa prav v tisti temi najdeš tisto kar mrzlično iščeš.
če dam še en primer ti tudi google na poišče natančno tistega kar iščeš, če ne postaviš iskanih besed v pravilni vrstni red
Samo le zakaj nebi vodilni, ker imate vse možnosti, olajšali nam uporabnikom boljšo preglednost tem/foruma, saj verjetno forum deluje na teme, in ne na poste.
Zopet samo primer: Le gdo bo iskal med "mici vs subi" da je bila Delta pri civilni seriski avtomobil z oznako EVO. Upam da zastopiš na kaj mislim.
BBS je napisal/-a:adis je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Še vedno to ni odgovor, zakaj je tako težko omogočiti možnost iskanje samo po naslovu?
off:
Ko ravno govorimo o statistiki, koliko pa pride kaj dnevno na forum gostov?
adis je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Ko ravno govorimo o statistiki, koliko pa pride kaj dnevno na forum gostov?
gostov, kot neregistriranih uporabnikov?
po moji grobi oceni nekje med 50 in 60 gostov dnevno.
@mactron: sem blizu glede zgornje ocene gostov?
adis je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:Še vedno to ni odgovor, zakaj je tako težko omogočiti možnost iskanje samo po naslovu?
off:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov