Kaj pravite?!

LP
Viper123 je napisal/-a:Podforuma Nima veze z avtomobilizmom, kjer bi lahko mi uporabniki filozofirali o problemih sodobnega življenja, kaj smo na pločniku videli prejšni dan...![]()
![]()
![]()
Kaj pravite?!![]()
LP
Viper123 je napisal/-a:No sej če zdejle pogledamo Splošno debato je na prvi strani 75% stvari, ki nimajo veze z avtomobilizmom. Pomoje ne bi škodilo če se naredi sekcija Nima veze z avtomobilizmom. Lahko bi celo pripomoglo k zvišanju kvalitete ostalih "strokovnih" sekcij!
Konec koncev imamo tudi Zabavni kotiček, ki nima nobene veze z avtomobilizmom
Če bi se "svinarija" nabirala v Nima veze z avtomobilizmom ne bi zaradi tega čisto nič trpele ostale sekcije! Sedaj je pa ta "svinarija" razdrobljena po celotnem forumu.
Moje mnenje!![]()
LP
Koristijo? Seveda koristijo...takoj za mano se še ti strinjašViper123 je napisal/-a:Desmodromika: Eni imate pa preveč časa, da take bedaste odgovore pišete, ki nikomur ne koristijo!![]()
Ok lahko temo zaklenete!
Pač bil je samo predlog![]()
LP
Viper123 je napisal/-a:Podforuma Nima veze z avtomobilizmom, kjer bi lahko mi uporabniki filozofirali o problemih sodobnega življenja, kaj smo na pločniku videli prejšni dan...![]()
![]()
![]()
Kaj pravite?!![]()
LP
Asterix je napisal/-a:Viper123 je napisal/-a:Podforuma Nima veze z avtomobilizmom, kjer bi lahko mi uporabniki filozofirali o problemih sodobnega življenja, kaj smo na pločniku videli prejšni dan...![]()
![]()
![]()
Kaj pravite?!![]()
LP
ja jaz sem videl kucana, kak je sedel na plocniku, pa z nogami bingljal......verjetno je na avtobus cakal....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov