Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

alexM
Stalni uporabnik

Brisanje tem!?

Napisal/-a alexM Ne apr 04, 2004 7:59 pm

Zanima me,če obstaja kak kriterij po katerem se določa katera tema leti out?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne apr 04, 2004 8:02 pm

Obstajajo kriteriji... Na malih oglasih maš takoj na vrhu napisane, kot tudi še pr nekaterih ostalih podforumih. Pač kaj pisat in kaj ne. Ne piše pa dobesedno točno kaj je dovoljeno, kr to je skor nemogoče določt. Zmerej se bo najdu kkšn fenomen ke bo kej novga pogruntou :D
Nekej piše tudi v pravilih za uporabo foruma. Drgač pa...

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Ne apr 04, 2004 8:24 pm

Sam po moje drži to :moderatorji lahko po svoji presoji,brez opozorila brišejo vse,kar po njihovi presoji ni v skladu s pravili foruma!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne apr 04, 2004 8:29 pm

smo že debatirali o tem ne pogrevat starih tem.

vsi smo gosti na forumu,....
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 04, 2004 8:29 pm

alexM je napisal/-a:Sam po moje drži to :moderatorji lahko po svoji presoji,brez opozorila brišejo vse,kar po njihovi presoji ni v skladu s pravili foruma!

ja kljub vsemu smo le ljudje z svojo presojo kaj je prav in kaj ni... včasih se tudi mi zmotimo...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Ne apr 04, 2004 9:11 pm

Hja brisanje ja! Regy je nedolgo nazaj ko se je ircal na temi za srečanje avtomobilizma, zaklenil temo in sme ga prepričala d ajo odkleni in da se neki postov pobriše ki niso navezani na to temo! Danes pa vidom da si je gospod moderator (Regy) med vikendom kr dovolil sam, brez vprašanja ali bilo česa, dati brezvezno anketo pod našo temo srečanja!! In tako so nastale tri strani samega ircanja in še pripomogu je k temu!!
In kje je sedaj tuki pravičnost??

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po apr 05, 2004 5:52 am

En nasvet
Nehajte odpirat tem z tako tematiko, ker se potem samo kregajo. :evil:
Take teme so itaq brezveze. So ble že 10 predebatirane in 10 krat so se zarad tega kregali! :evil:
Moderatorji sami odločamo, kaj je primerno in kaj ni. Ljudje smo drugačni in imamo drugačne kriterije. (Hvala bogu), zdej pa konc :evil:

PS: Za pripombe nad moderatorjevim delom pa se obrnite na Administratorja če vas kaj moti in ne nabijajte brez veze. S tem samo "izivate" prepir :!:

Nejc

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Po apr 05, 2004 7:42 am

McLaren a si ti sploh prebral kaj je Jasmy napisala?? :roll:
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po apr 05, 2004 7:59 am

Ja, morm pa reč, da je precej neugodno pisat tuki po forumu, ker sam gledaš, a bo moderatorju ugajal tvoj post, a ne bo... Mislim, da je preveč tega brisanja in zaklepanja oz. na narobnih mestih z velikokrat dvojnimi merili... Samo mnenje!
Slika

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Po apr 05, 2004 8:27 am

Pol pa naj bodo kriteriji vsaj približno podobni za vse ne pa da se brišejo zato,ker ima moderator mačka.je vstal na levo nogo al pa ni dobil f.....

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po apr 05, 2004 11:59 am

babyM je napisal/-a:McLaren a si ti sploh prebral kaj je Jasmy napisala?? :roll:

Kaj sem slučajno govoril o njej :?: :roll:
Govoril sem o temi in razburjanjih glede brisanja :!:

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po apr 05, 2004 12:21 pm

Eh spet ena teh debat :roll: - če se kaj pobriše bo vedno vsaj en nezadovoljen. Če se nič ne pobriše, bo nezadovoljnih v končni fazi še več.

Če se komu da dobesedno doktorirat iz kriterijev za brisanje, da bodo le ti totalno poenoteni in objektivni, bom jaz zelo vesel in se jih bom 100% držal. Do takrat imamo kar pač imamo. Poleg tega sem že miljonkrat napisal: če kdo meni, da bi odlično opravljal moderatorsko delo in pri tem vsem ugajal, je več kot dobrodošel, da zasede kakšno od moderatorskih mest. Jaz mu celo z veseljem prepustim svojega ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po apr 05, 2004 2:55 pm

Sale je napisal/-a:če kdo meni, da bi odlično opravljal moderatorsko delo in pri tem vsem ugajal, je več kot dobrodošel, da zasede kakšno od moderatorskih mest. Jaz mu celo z veseljem prepustim svojega ;).

pišuka... to bi se pa splačalo doktorirat :D

grem delat malo raziskavo pa gledat kako folk reagira :D lol

joke
Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr apr 07, 2004 11:52 am

seveda ima moderator pravico brisat kar po njegovem mnenju ni dovoljeno. Vedno bo tako, da bo kdo nezadovoljen, ampak še vedno bolje eden kot več!

Pač moderatorji so nekateri ljudje, ki jim je za zaupat in v 99% ne izkoriščajo svojega statusa na forumu!!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost