Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 9:03 am

moje mnenje: v photoshop kotiček naj se limajo slike,ki ji uporabniki SAMI predelajo. ne pa slike ki jih je predelal nekdo drug...

tele tvoji "uradni" shopi so pa za moje mnenje ravno za v konceptna vozila... preprost razlog: zravn vseh šopov v photoshop kotičku je tudi originalna slika. tako se lepo vidi kašna slika se je predelala in kdo jo je koliko predelal...

v konceptnih vozilih pa so po mojem mnenju lahko le slike,ki nakazujejo MOŽNE različice nekega vozila. s tem mislim predvsem na ugibanja mogoče pa bo tak... ker za tiste v photoshop kotičku v 90% velja da ne bodo nikoli taki...

kam pa pridemo če bo zdej vse neki pomešan?
en bo hotu gledal razne photoshopane slike....mislite da bo šel pol iskati pod "konceptna vozila" ???? rofl & lol

ravno v tem je poanta: če bo hotel gledati "domače" stvaritve bo šel pod photoshop, če hotel pa gledati "uradne" stvaritve bo šel pa na konceptna...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 08, 2004 9:13 am

Brane dej mu reč! Kanglco mi je vzel, pa skoz mi pesek meče. :cry:
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 9:18 am

safy: konceptno vozilo ni mus da je že narejeno! lahko je samo skica! :wink:

in še to dodam: čisto podpiram 2f2f-ja... če je premaknil je že imel dobr razlog
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 08, 2004 9:31 am

Huh Žafran, ne se jezat, te bojo bannal - ne smeš tkole grozit. Ti bot raj tiho, pa trenirej, ko bo pa cajt, pa sam pejd jim pizde potrgat :P

Pa itak kaj te boli skrotum, js ne vem, da maš tok časa, da se še s tem ukvarjaš... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če apr 08, 2004 9:56 am

SAFRANE sem mislis, da si malo bolj zrel kot kazes v tej temi. Ja pišuka, koji falus je zdej ta forum ratal, da se mora vsak moderator opravicevat in javno razlagat kaj je zakaj naredil in prositi za dovoljenje. Svasta. Zgleda ste res vsi dobili mal prevelika krila. :roll:

Drugac pa glede tvoje pritozbe... mislim, da je bil photoshop forum odprt za nase photoshoparje in njihova ustvarjanja. Tvoji prispevki so ze kul in lepi. Sam lej, ce pripopas photoshop kot photoshop... kul, dej ga v photoshop. Ce pa pripopas photoshop kot clanek iz revije, se pa strinjam z makyem, da to pripopas v konceptualna vozila in pac napises, da je to en photoshopan "koncept", ki so ga ustvarili v tej in tej reviji... bla bla

Lep dan se naprej... pa hladne zivce 8)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Mica Če apr 08, 2004 10:03 am

Pugi je napisal/-a: ti bot raj tiho, pa trenirej, ko bo pa cajt, pa sam pejd jim pizde potrgat :P

juuuuuuuhhh :D
:cry
:cry
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Če apr 08, 2004 10:29 am

[quote="SAFRANE"]....IN ČE SE MI ZDEJLE KDORKOL KRKOLI KLELE ZDEJ ZBRIŠE/POPRAVI ALI ZAKLENE , TISTEGA NAJDEM IN GA LASTNOROČNO PREFUKAM DA GA NA KLINIČNEM NAVJO ZKP ZLIMAL (MAJKIMI)

:cry :cry :cry

Tuki pa velik folka steroide papa!!

:har :har :har
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če apr 08, 2004 10:38 am

SAFRANE...dej malo zadihaj globoko...no dej zadihaj se enkrat...prestej do deset.....
ahhh relaaaxxxxxxxx....OK

Mislim, da je zadeva taka kot jo je navedel Daco.
Pusti ti ostale, ker se itak ne znajo nekaj enotno dogovorit.

Uradne PS daj pod konceptna vozila, pa bo mir ;)
Bos videl da bo vse OK ;)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če apr 08, 2004 10:44 am

Pugi je napisal/-a:Brane dej mu reč! Kanglco mi je vzel, pa skoz mi pesek meče. :cry:

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :cry :cry :cry :cry :har :har :cry :lol: :D :mrgreen: :mrgreen: :rofl :cry :cry :cry

PUGI TIII SII CAAAAR
BBBWWWAhahahahhahahahahha....

model ej... ti dobiš nagrado za komičnost.....
:bow :bow :bow
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 10:46 am

Daco je napisal/-a:SAFRANE sem mislis, da si malo bolj zrel kot kazes v tej temi. Ja pišuka, koji falus je zdej ta forum ratal, da se mora vsak moderator opravicevat in javno razlagat kaj je zakaj naredil in prositi za dovoljenje. Svasta. Zgleda ste res vsi dobili mal prevelika krila. :roll:

Drugac pa glede tvoje pritozbe... mislim, da je bil photoshop forum odprt za nase photoshoparje in njihova ustvarjanja. Tvoji prispevki so ze kul in lepi. Sam lej, ce pripopas photoshop kot photoshop... kul, dej ga v photoshop. Ce pa pripopas photoshop kot clanek iz revije, se pa strinjam z makyem, da to pripopas v konceptualna vozila in pac napises, da je to en photoshopan "koncept", ki so ga ustvarili v tej in tej reviji... bla bla

Lep dan se naprej... pa hladne zivce 8)

tako je...
photoshop kotiček je bil narejn z namenom da se naši photoshoparji izkažejo... če na drugih forumih tako delajo prav,naj delajo tako... na temu se dela tako kot se!

in zopet: če se bo vsakič nekdo pritoževal da mu je bila narejena krvica potem ne pridemo nikamor... če bo temu tako grem potem raje na drug forum...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če apr 08, 2004 10:53 am

safrane p adaj si dopovedat da take slike ne sodijo pod novo na trgu kaj si ne daš dopovedat!!

pa kako je človek lahko takšen ko smo te že 100-krat opozorili da podobne stvari ne sodijo pod novo na trgu, daj jih pod konceptna ali pa pod sanjarjenje!!

pa kot je že bilo omenjeno ne se za vsako malenkost pritoževat, saj nismo v vrtcu.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 12:00 pm

RAVNO TO NI POANTA PHOTOSHOP KOTIČKA!!!!
vse te slike od contestov ki si jih naštel si TI (!!!!) prilepil! se pravi samo ti to delaš! easydesign je zraven vsaj napisal da jih je ON predelal... je tudi dodal slikco originala... ti si pa lepo spet ukradel (ali pa sposodil al pa kakor koli že hočeš ti imenovati) kot že ničkolikokrat prej slikce na drugih forumih in to je blo to... jaz bi vse to premaknil v drug kotiček ali pa izbrisal...

za tiste dve slikici pa: če bi bil jaz tam moderator nebi bilo nebene take notri :wink: zakaj? ker to ni delo domačih avtorjev ampak je predelava nekoga od zunaj in ti samo to limaš sem... men je to totalno lame!
kot drugo pa: se lepo vidi da je druga bila objavljena v reviji al kjer koli že... in če bi bila javno objavljena je takoj za v koncept ali v sanjarnjenje...
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 12:57 pm

in potem se folk čudi zakaj je taka zmešnjava na forumu...
prav delaj kar hočeš... ampak če boš dajal slike v napačne kotičke ti jih bom jaz (tam kjer sem moderator) premikal drugam... ampak le prvih 10! potem brišem brez opravičila...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če apr 08, 2004 1:06 pm

to delaj maky :D

maky maky he's our man, if he can't di it noone can ;)
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če apr 08, 2004 1:15 pm

SAFRANE je napisal/-a:
maky je napisal/-a:in potem se folk čudi zakaj je taka zmešnjava na forumu...
prav delaj kar hočeš... ampak če boš dajal slike v napačne kotičke ti jih bom jaz (tam kjer sem moderator) premikal drugam... ampak le prvih 10! potem brišem brez opravičila...

ne si preveč upat.

pri meni ni kompromisa...vprašaj trobca... kar se mi zdi neprimerno leti drugam al pa se izbirše! in se tudi ne mislim opravičevat če bom kaj premaknil ali pa zaklenil ali pa izbrisal!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če apr 08, 2004 1:22 pm

če se pa zaj ne ukrep iz strani adminov je pa "kriminal". pričakujem da počasi letijo bani in to v kratkem času. tako kot je že darkdog23 pred časom bil mnenja z aban in ni bilo nič samo nakazuje neko neresnost odgovornih do foruma!!

počasi več ne bom z veseljem prihajal na forum ampak se ga bom izogibal ker ne bo nič pametnega za debatirat!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če apr 08, 2004 1:22 pm

Tiho peesda!
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če apr 08, 2004 1:26 pm

SAFRANE je napisal/-a:pravkar sem namreč videl da ste dali photoshopane slike 307 CC v -> 407 coupe pod "Photoshop ustvarjanja"

Toooo zdj smo veseli, da bos zacel iz enih revij skenirane skice limat pod Photoshop ustvarjanja, zato ker se je en francoz sprdnu in v programu photoshop za svojo opabato avtomobilisticno revijo narisu po njegove novga 407 kupeja.

Drugac pa cist razumem, naj bojo te slikce tle kokr so. Naj se zbrisejo pol une tvoje narejene s Paintom, ker tle niso Paint ustvarjanja :vc :vc :vc
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če apr 08, 2004 1:30 pm

HeP][MeN je napisal/-a:Naj se zbrisejo pol une tvoje narejene s Paintom, ker tle niso Paint ustvarjanja :vc :vc :vc

:D nice1

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če apr 08, 2004 1:32 pm

a kje v clanku pise da je blo to narjeno s photoshopom? kaj ce je bil paintshoppro al pa corel photopaint? :shock:
[i]Weeeeeeee![/i]
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov