borut007 je napisal/-a:To se ti je naredilo, ko si po xxx straneh brskal.
:P
Mare9mm je napisal/-a::evil: To se ne dogaja kar samo od sebe, pa tud z addwareom nima veze. To nam morjo lastniki/webmasterji/modertorji, ki imajo z dejanskim delovanejm a.com kej opravit zrihtat, da da simpatije.com pa mimovrste na naš forum samo navadne bannerje, ki jih loh kliknemo al pa ne, ne pa te pofu*ane flash zavese čez pol ekrana.![]()
To res sucks, še posebi, ker ni glih tko, da tuki noben ne klika bo teh bannerjih in da nas morjo s tem posiljevat! Jest vem da sem stranka od mimovrste in sem šu tja preko linka na a.com, pa garantirano vem da še nekateri iz foruma
tja hodijo vsaj gledat zadeve, če ne že kupovat... kar pa že samo po sebi prinese te dragocene klike, ki si jih oglaševalci tako močno želijo.
![]()
Res fantje dejte se mal skulirat, drugač bojo migracije na druge, uporabnikom bolj prijazen forume, res postale pogosta stvar.
__PAJSAR__ je napisal/-a:Men gredo pa na jetra reklame, bannerji, ki se "vozijo" zadnje cajte po ekranu gor in dol in to samo na temle forumu. Konkretno zdele se mi pelje čez ekran banner od "Simpatije.com"
Pa na jetra mi gre unle banner na vrhu, kjer piše "POIŠČI ME" in ko se mu približaš z miško, se odpre čez pol ekrana. Fak ane.
Mene osebno te zadeve ovirajo na forumu, ker moram čakat, da se odpelje stran, če hočem kliknit na kaj, kar je ravno pod "bannerjem".
IN TO SE MI DOGAJA PRIBL. ZADNJA 2 DNI. JEBEMO!!!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost