Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

AVTOMOBILIZEM.com

Napisal/-a matevz Sr maj 19, 2004 7:05 am

halo, nekej morm rečt glede tele naše strani,začetne namreč.zadnja novost je bila objavljena 16.4.2004,da ne govorim o člankih in podobnih zadevah.Mislm da to ni način za nek nivo,če se že gre za nek nivo.Take in podobne stvari bi mogle bit sproti objavljane,drgač pa vsaj kakšni linki do ostalih podobnih strani.Sej je bil čas ko sm vsak dan zagledal kej novga,ampak tega žže neki časa ni.
Upravniki strani tole mal uredite!!
FORD POWER !!!

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr maj 19, 2004 7:08 am

Sicer nism upravnik in tudn ne vem nicesar o tej strani. Lahko ti pa povem, da so zahteve v stilu upravniki uredite tole stran sploh niso na mestu. Ker mislm, da vecina ljudi k dela za to stran nima od nje nobene materialne koristi in je to povsem njihova dobra volja da to delajo. Ce ze, predlagi predlog al pa napisi da te to moti, zahtevati pa tega ne mores.

Moje mnenje na podlagi izkusenj pri drugih spletnih straneh. Lahko da je tukaj drugace in da tistole zgoraj ni ustrezno; v tem primeru se opravicujem.

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Sr maj 19, 2004 7:12 am

sej ne zahtevam,sam opomnil sem ker vidm ostale forume,pa majo dost boljš urejen.
pa glede datuma sem se zmotu, 16.5., da ne bo zamere,bi pa lohka pogosteje objavljali.a veš mogoče bi blo dost sam ene par linkov na začetku dat od uradnih strani za rally,formulo, ....
FORD POWER !!!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Napisal/-a matevz Sr maj 19, 2004 7:15 am

sej te razumem,kaj pa če bi na forumu dal ob strani nek okenček kjer bi sproti kazalo novosti in linke pa bi avtomatsko se obnavljal? kej takega a štekaš?

SAFRANE je napisal/-a:MATEVZ!

jest sm urednik novosti na trgu na portalu in JA res je že nekaj časa nazaj ko sem dal nazadnje novosti gor,sam neki morš vedt: večina obiskovalcev strani avtomobilzem.com je na FORUMU ! na portal jih gre zelo malo ali pa samo občasno-jest recimo mam tko narejen da mam pod "priljubljene" direkt povezavo na forum in ne na portal in mislim da jih ima večino tko.
Tko da ni nič hudga če na portalu ni vse up-to-date.
Pride naj obiskovalec na forum pa bo vidu najnovejše dogodke kar jih je!

LP
JOHNY 8)
FORD POWER !!!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Sr maj 19, 2004 7:18 am

poglej pod avtomanio,al pa motosvet,češrav tm je podobno.pa še dost je teh strani.Sej nism reku da je grozn za dol past, sam jest vem če bi bil urednik bi stremel k napredku ne k stalnosti, če me razumeš
FORD POWER !!!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr maj 19, 2004 8:49 am

recmo temu komentarji o portalu :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Po jul 05, 2004 6:41 pm

Kaj se je zgodilo da noben nič ne dodaja več novic. :roll:

Safrane nimaš več časa?
The MAN

Uporabniški avatar
2fast
Nov uporabnik

Napisal/-a 2fast So jul 17, 2004 10:12 am

mene pa zanima če ste skripto za portal sami napisal al ste kšno predelal?
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So jul 17, 2004 10:44 am

Safi, a pol si ti zarad premajhnega števila komentarjev nehu objavlat na portalu?
Tko bom reku: jst grem zmer najprej na portal in tm prečekiram 10 zadnjih objav in šele po tem grem na forum. In ko so ble tm tvoje novice, k so se hitro dodajale, sem jih vedno vse pregledal. Komentarjev po navadi nisem pisal, ker je blo že itak vse v novici napisano, tisto: "Všeč mi je," in: "ni mi všeč," je pa itak tko, tko.
Tko, da meni so ble tvoje novice na portalu ful, ful všeč in bi bil zlo vesel, če bi se zopet začele pojavljat.
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost