Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Ali naj se v podforumu Nima veze z avtomobilizmom objave uporabnikov stejejo ali ne?

DA, naj tak ostane, pa naj si folk nabija poste o nepomembnih receh po mili volji
12
26%
NE, nikakor, more bit neka meja, da nebo vsak izkoriscal pa si nabijal poste
16
35%
NE VEM, vem pa, da bi blo pametno ce bi se noname sou ucit matematiko 2 za jutrisnji izpit, namesto pa da si izmisljuje neke glupe ankete
18
39%

Skupaj glasov : 46

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

nima veze z avtomobilizmom

Napisal/-a NoName Po jun 21, 2004 10:27 pm

kak se vam zdi, da bi na podforumu nima veze z avtomobilizmom nekak postimat da se posti tam nebi steli k stevilu objav... ker zdaj ze res take bucke ven letijo... o rojstnih dnevih, koncertih, racunalnikih, zvocnikih, kondomih, etc... pa se mi zdi da nekteri ze res pretiravajo... just a suggestion. seveda bo koncno besedo mogu met ice, ampak ce se bo dost folka strinjal...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po jun 21, 2004 10:29 pm

Hehe men se zdi da sta oba odgovora pravilna 2 in 3 :D Sicer pa kaj te briga kok ma gdo postov, nevem zakaj se tok stem obremenjujete :roll:
LP

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jun 21, 2004 10:47 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jun 22, 2004 1:13 am

mislim, da bi lahko bil taki forum, kjer nabijajo poste tudi, ja... NO COUNT in nima veze!
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To jun 22, 2004 7:40 am

jaz bi ga celo ukinil... no more chit chat :wink: za to je irc ne pa avtomobilistični forum :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To jun 22, 2004 7:45 am

SAFRANE je napisal/-a:
btw. nehite mutit noli was k***c kok ma en folk postov!
tok kt jih ma jih pač ma! wtf? a ni res
a bo mar eden npr. enmu k jih ma več fovš?
oz.
al je mar en k jih ma več kej več? ne!
no pol pa nehite takele lovske strelat

LP+lahko noč
JOHNY 8)

Se strinjam. Bolj spoštujem Pajsarja, ki ima 400-500 objav, kot mnoge ki jih imajo več.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc To jun 22, 2004 7:49 am

Men je tud čist vseen drek, kdo ma kok postov. Nej nabijajo kokr hočejo, sej ni nobenmu nujno gledat. No pa še neki, če boste tole ukinl, potem bodo debate dajal pa med splošne al pa kam drugam, vglavnem NIČ ne bo drugač :D

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jun 22, 2004 8:25 am

kako ste ljudje neumni, samo na število postov gledate. kaj tisti ki nimat e5.000 in več imate komplekse ali kaj?? se bost ebolj epočutili č ebost eimeli največč postov na forumu, boste zato močnejši??

kriza kake debate se odpirajo da te sr*t pritisne!

zatradi mene imam vedno nulo in bom še vedno z veseljem pisal in se ne bom počutil nič manj vrednega!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To jun 22, 2004 8:30 am

mene ubistvu moti predvsem ODPIRANJE novih brezveznih tem in ne tolk odziv ostalga folka k pol irca.... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To jun 22, 2004 8:33 am

Jao boze .. kot da je vazno kdo ma kolk postov. Itaq ima jakih i pametnih tle gor . tkoa da ce bo hotu poste nabijat jih bodo pa drgac ;) Pajsar, kremni, lisko, etc. pa taki sekajo .. cel cajt tih .. samo vejo pa full ;) Jaz ze kar zacenjam verjet, da manj postov kot imas bolj je ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 22, 2004 9:12 am

A loh ze ukinete stevilo objav, ker majo eni res problem s tem. Fora je v kvaliteti, ne kvantiteti... Pajsar pa kremni pa drgac pojma nimata, sam k mata doma eno knigo, k sm jima jo posodu in pol se pametna delata... c c c :roll:
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jun 22, 2004 9:46 am

Pugi je napisal/-a:Pajsar pa kremni pa drgac pojma nimata, sam k mata doma eno knigo, k sm jima jo posodu in pol se pametna delata... c c c :roll:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

:rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij: :rofl :har :pij:

že vidim kaj bo na bencin adrenalinu s pugijem :pij: >>>>>> pol pa >>>>>>> :/:o:/

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

p.s.: fantje - +1 post :lol:
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax To jun 22, 2004 10:49 am

Pugi je napisal/-a:A loh ze ukinete stevilo objav, ker majo eni res problem s tem. Fora je v kvaliteti, ne kvantiteti... Pajsar pa kremni pa drgac pojma nimata, sam k mata doma eno knigo, k sm jima jo posodu in pol se pametna delata... c c c :roll:

očitno bo to res najbolje, ker enim gre to tako v nos da je kar gorza. tako s ebodo počutili manj zakompleksano oz. enakovredno

zanimivo pa je to da vedno enim in istim gre to v nos!! ko sem jaz prišel na forum nisem gledal koliko ima kdo objav ampak sem se posvetil tema, sodeloval, spraševal,...
fantje bistvo foruma ni imeti največ objav ampak dobiti informacije ki te zanimajo, podati info ki jih nekateri potrebujejo in izmenjava izkušenj in nasvetov!!! - TO SI NEKATERI V GLAVO VCEPITE P ANEBO TAKO NEUMNIH TOPICOV VEČ NA FORUMU!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 22, 2004 10:55 am

Dej Regy, teh dveh kekcov se pa ze nam usrov. Mam kr dobr cajt na 600m, to pa ze skor do polcije pridem :D :D
LOL, js jom enkat tok fasov nek :?
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jun 22, 2004 11:36 am

Pugi je napisal/-a:Dej Regy, teh dveh kekcov se pa ze nam usrov. Mam kr dobr cajt na 600m, to pa ze skor do polcije pridem :D :D

1. Pugi boj se da ti nebo kremn za hrbtom z n2o bombico prleto :lol:

2. Noname ja moras se uzit

3. Useen mi je glede postov

lp

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani To jun 22, 2004 1:03 pm

Pomoje bi bla res stvar resena, ce bi se objave ukinile :roll: Pol bi folk mn pisal in bi forum ratal bolj pregleden :tipk

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To jun 22, 2004 1:35 pm

Pugi je napisal/-a:A loh ze ukinete stevilo objav, ker majo eni res problem s tem. Fora je v kvaliteti, ne kvantiteti... Pajsar pa kremni pa drgac pojma nimata, sam k mata doma eno knigo, k sm jima jo posodu in pol se pametna delata... c c c :roll:

Dej, a si mogu povedat no! Jebemo!!!
Zdej bodo pa vsi vedli za mojo magic knjigco, v kateri piše, da mi gre na k.urac nabijanje postov kle gor, še bolj pa mi gre na k.urac poplava tem, ki so res ČIST MEM in res nimajo nobene ampak NOBENE veze s poslanstvom tegale foruma.
Še bolj mi gre pa na k.urac una reklama za SIMPATIJE, ki se ti odpre čez pol ekrana in se pol noče zapret, če ti glih PC kej tacga dela, da je obremenjen.

@tomaz40 & Nu-NRG: hvala za kompliment

Je pa res, da ne nabijam postov kle gor, mogoče edino s tem, ko k.urcam kakšen folk, ko jih al pa ko odpirajo kakšne take teme, ki so res tolk neumne, da ne morem mimo niti z zaprtimi očmi in ugasnjenim monitorjem. Dostkrat se pojavi kakšno tako bolno vprašanje, da ne veš, a se en zajebava al misli resno. In takim bolnim se zdi men brezveze karkol napisat.

@Pugi: Knjigco ti bom vrnu, ker sem jo že skopiral... :P :P :P
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman To jun 22, 2004 1:53 pm

trojka. :D
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 To jun 22, 2004 2:05 pm

Pugi je napisal/-a:Dej Regy, teh dveh kekcov se pa ze nam usrov. Mam kr dobr cajt na 600m, to pa ze skor do polcije pridem :D :D

ti kr upej, pozabil si da je 40% procentni klanc do policije. he he he, mi s hribov mamo pa mocna stegna. sma s pajsam navajena 20kg motorke na ramah nosit najprej 4 ure v goro, pol pa se cel dan zagat pa sipat pod triglavom. zakaj pa mislis da nad 2000 metri ni vec dreves v slovenij?

knige pa ne dobis. nikjer drugje ni tak dobrih kuharskih receptov.!

V6 udaris po sredi po jajcih -> potegne ga fkupi -> VR6
...narodni heroj...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jun 22, 2004 2:09 pm

kva pa ti motorke prenašaš planšar? postranski zaslužek a? :lol: :lol:
SlikaSlika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov