f4676 je napisal/-a:Sem še precej nov na tem forumu. Upam, da nisem prevečkrat neumnosti klatil. Samo pugi, če nočeš, da drugi neumnosti klatijo jih moraš najprej ti nehat. Ko sem prebral tisto tvoje pisanje, ko tlačiš BMW k Ferrariju Maseratiju in druščini mi je šlo pa na smeh. Malo premisli preden kaj zapišeš. Upam, da sprejemaš kritiko
Pugi je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:Sem še precej nov na tem forumu. Upam, da nisem prevečkrat neumnosti klatil. Samo pugi, če nočeš, da drugi neumnosti klatijo jih moraš najprej ti nehat. Ko sem prebral tisto tvoje pisanje, ko tlačiš BMW k Ferrariju Maseratiju in druščini mi je šlo pa na smeh. Malo premisli preden kaj zapišeš. Upam, da sprejemaš kritiko
Če razdelimo grobo avto tovarne na dva dela (2):
-splošne: primer renault: dela tovornjake, kombije, šleparje, formule, osebna vozila, piizda jadrnice kar češ, še špagete renault dobiš....![]()
-specializirane: a si kdaj vidu kakega tovornjaka BMW na cesti, al pa avto z 1.3L dizlskim motorjem. Bmw je specializiran za limuzine visokega ranga, športne modele teh limuzin in podobno. Poglej začetno ceno najcenejšega renoja in najcenejšega bmwja.
Se opravičujem, ampak tu si žal ti neumnost sklatil.
gajo_g je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:Sem še precej nov na tem forumu. Upam, da nisem prevečkrat neumnosti klatil. Samo pugi, če nočeš, da drugi neumnosti klatijo jih moraš najprej ti nehat. Ko sem prebral tisto tvoje pisanje, ko tlačiš BMW k Ferrariju Maseratiju in druščini mi je šlo pa na smeh. Malo premisli preden kaj zapišeš. Upam, da sprejemaš kritiko
Če razdelimo grobo avto tovarne na dva dela (2):
-splošne: primer renault: dela tovornjake, kombije, šleparje, formule, osebna vozila, piizda jadrnice kar češ, še špagete renault dobiš....![]()
-specializirane: a si kdaj vidu kakega tovornjaka BMW na cesti, al pa avto z 1.3L dizlskim motorjem. Bmw je specializiran za limuzine visokega ranga, športne modele teh limuzin in podobno. Poglej začetno ceno najcenejšega renoja in najcenejšega bmwja.
Se opravičujem, ampak tu si žal ti neumnost sklatil.
BMW-jeva tehnologija se skriva pod znamko MAN pri tovarnjakih saj na formuli vidis bmw wiliams pripeljejo z MAN-ovimi kamioni !!
zato pa obstajajo na svetu koncerni npr. FIAT pod njenim okriljem (alfa,lancia, iveco itd). BMW( mini. rover.MAN) dobro roverja so prodali nazaj anglezem ampak to je pomen tega pri nekaterih so znamke razdeljene pri nekatrih pa ne !!Pugi je napisal/-a:Kot prvo bi tovarne razdelil na splošne in specializirane:
Splošne so naprimer Renault, Peugeot, VW… Te tovarne so masovno usmerjene in izdelujejo vse od tovornjakov, osebnih vozil, do športnih avtomobilov. Ponavadi so te firme zelo velike.
Pod specializirane bi uvrstil take firme, ki se ukvarjajo z manj vrstami avtov, kot naprimer športne variante: Porsche, Maserati, Ferari, pa tudi že bmw…Pogosto spadajo pod velike koncerne, a pustimo to…
Evo šeenkrat si preberte pa najdte napako. Tudi bmw je specializirana tovarna pa ne me basat. A dela vse? -Ne. Torej je specializirana...
Pugi je napisal/-a:Kot prvo bi tovarne razdelil na splošne in specializirane:
Splošne so naprimer Renault, Peugeot, VW… Te tovarne so masovno usmerjene in izdelujejo vse od tovornjakov, osebnih vozil, do športnih avtomobilov. Ponavadi so te firme zelo velike.
Pod specializirane bi uvrstil take firme, ki se ukvarjajo z manj vrstami avtov, kot naprimer športne variante: Porsche, Maserati, Ferari, pa tudi že bmw…Pogosto spadajo pod velike koncerne, a pustimo to…
Evo šeenkrat si preberte pa najdte napako. Tudi bmw je specializirana tovarna pa ne me basat. A dela vse? -Ne. Torej je specializirana...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost