Spostovani administratorji, moderatorji in ostali "ta glavni" na forumu! Pred nekaj dnevi sem postal vas clan, medtem ko je za mano ze kar uspesna "kariera"

na BMW forumu. Najprej bi vam rad cestital za uspesen projekt. Vas forum je najbolj obiskan izmed vseh s podrocja avtomobilizma, kar potrjuje, da ste na pravi poti. Zato lahko recem samo: kapo dol pred vami

Imam pa en problem(cek), ki bi ga rad prediskutiral z vami

Stvar je sledeca: Na BMW forumu imajo (imamo) veliko vecjo izbiro smeskotov (smajlijev), kot pri vas. Uporaba slednjih pride prav se posebno v primeru, ko bi rad napisal kak lahkoten in duhovit tekst, pa z njihovo pomocjo VELIKO lazje poves kaksno salo ali opazko... Jaz jih uporabljam kolikor se da pogosto, ob najrazlicnejsih priloznostih. Brez (vecine) njih se pocutim skoraj kot nepismen, tako sem se jih navadil. Prosil bi vas, ce je to v okviru vasih moznosti, da malo razsirite ponudbo na tem podrocju. Zadovoljen bi bil ze s taksno izbiro, kot je pri BMW forumu, ceprav rade volje priznam, da se jih niti najmanj ne bi branil se 1x ali 2x toliko...

Morda se ena pripomba: tile rumeni "standardni" se mi ne zdijo tako simpaticni, kot so oni v barvah, ki ste jih tudi vi v zadnjem casu se nekaj dodali. To je samo moje mnenje.
Morda se beseda ali dve o upravicenosti predloga. Vas forum je (kot sem opazil) v zadnjem casu postal prizorisce raznih prerekanj, ostrih besed, da ne recem kreganja. Temu se da na najbolj enostaven nacin izogniti, ali pa ga vsaj omiliti, s pomocjo humorja. Humor je (po mojem skromnem misljenju) najbolj ociten odraz inteligence v komunikaciji in zato za povprecnega intelektualca nepogresljiv. S pomocjo humorja se hitro vzpostavi drugacen, bolj kulturen nacin komuniciranja, torej se s tem dvigne tudi kultura razprave. Zato mislim, da bi bila taksna sprememba dobrodosla in vsestransko pozitivno sprejeta.
V zelji po morebitnem sprejetju mojega predloga vas lepo pozdravlja vas _Jerry_