Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Premalo smajlijev :(

Napisal/-a _Jerry_ Pe jul 30, 2004 2:59 pm

Spostovani administratorji, moderatorji in ostali "ta glavni" na forumu! Pred nekaj dnevi sem postal vas clan, medtem ko je za mano ze kar uspesna "kariera" :wink: na BMW forumu. Najprej bi vam rad cestital za uspesen projekt. Vas forum je najbolj obiskan izmed vseh s podrocja avtomobilizma, kar potrjuje, da ste na pravi poti. Zato lahko recem samo: kapo dol pred vami :bow Imam pa en problem(cek), ki bi ga rad prediskutiral z vami :( Stvar je sledeca: Na BMW forumu imajo (imamo) veliko vecjo izbiro smeskotov (smajlijev), kot pri vas. Uporaba slednjih pride prav se posebno v primeru, ko bi rad napisal kak lahkoten in duhovit tekst, pa z njihovo pomocjo VELIKO lazje poves kaksno salo ali opazko... Jaz jih uporabljam kolikor se da pogosto, ob najrazlicnejsih priloznostih. Brez (vecine) njih se pocutim skoraj kot nepismen, tako sem se jih navadil. Prosil bi vas, ce je to v okviru vasih moznosti, da malo razsirite ponudbo na tem podrocju. Zadovoljen bi bil ze s taksno izbiro, kot je pri BMW forumu, ceprav rade volje priznam, da se jih niti najmanj ne bi branil se 1x ali 2x toliko... :D Morda se ena pripomba: tile rumeni "standardni" se mi ne zdijo tako simpaticni, kot so oni v barvah, ki ste jih tudi vi v zadnjem casu se nekaj dodali. To je samo moje mnenje.

Morda se beseda ali dve o upravicenosti predloga. Vas forum je (kot sem opazil) v zadnjem casu postal prizorisce raznih prerekanj, ostrih besed, da ne recem kreganja. Temu se da na najbolj enostaven nacin izogniti, ali pa ga vsaj omiliti, s pomocjo humorja. Humor je (po mojem skromnem misljenju) najbolj ociten odraz inteligence v komunikaciji in zato za povprecnega intelektualca nepogresljiv. S pomocjo humorja se hitro vzpostavi drugacen, bolj kulturen nacin komuniciranja, torej se s tem dvigne tudi kultura razprave. Zato mislim, da bi bila taksna sprememba dobrodosla in vsestransko pozitivno sprejeta.

V zelji po morebitnem sprejetju mojega predloga vas lepo pozdravlja vas _Jerry_ :hi

Uporabniški avatar
imprezoo
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a imprezoo Pe jul 30, 2004 3:04 pm

pišuka majo eni cajt :tipk :tipk
žžžžžžžžžžžiooo!!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 30, 2004 3:07 pm

Tomideli, res maš in še kako res maš. Res je, vidiš to bi mogli nardit res. Res pa je, da so naši administratorji bolj neresni, čeprav je to kar resna stvar. Brez humorja res ne gre in resnično vrjamem, da bi večja količina smeškotov resno pripomogla k ureditvi resnega položaja. Resnica ni plenica, pa vendar marsikomu smrdi.

Ice, res je čas, da resnično izboljšamo podobo foruma in s tem pokažemo neko resnost.

Res se zahvaljujem za tale post, resnično me je presenetila tako visoka stopnja razmišljanja in resnosti.

Res lepo pozdravljeni!

:noro
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe jul 30, 2004 3:15 pm

Pugi, da si nauš kej spahnu....

:EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 30, 2004 3:19 pm

Pejt ti šraufat nazaj, pa paz, dat nau kej na zobe padl, k še nism faxa naredu in ne znam še dobr popravlat. Popoldne bom u Kr, pa priem kej mem...

Sam je res dobra ideja s smeškoti, toj dobr na drtk forumu narjen, pejte ke pogledat! :wink:
Slika

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe jul 30, 2004 3:23 pm

imprezoo je napisal/-a:pišuka majo eni cajt :tipk :tipk

Evo, tipicen primer, kako eni ne stekajo, kaj sem hotel povedati :roll:

Nismo vsi, tako kot si verjetno ti, veckratni doktorji znanosti, niti ne delamo po 3 "sihte" naenkrat :wink:

Pazi, da te ne vidi direktor, da se takole v sluzbenem casu izmikas delu in visis na forumu... 8)

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe jul 30, 2004 3:27 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:Pugi, da si nauš kej spahnu....

:EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE

Prisrcna hvala (vsem 42 clanom), da ste se v tako velikem stevilu udelezili zborovanja za podporo mojega predloga... :bow

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe jul 30, 2004 3:32 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

Prisrcna hvala (vsem 42 clanom), da ste se v tako velikem stevilu udelezili zborovanja za podporo mojega predloga... :bow

a si šteu al kaj?? ti pa res nimaš kej delat :lol:
na še par članou: :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe jul 30, 2004 3:50 pm

Pugi je napisal/-a:Pejt ti šraufat nazaj, pa paz, dat nau kej na zobe padl, k še nism faxa naredu in ne znam še dobr popravlat. Popoldne bom u Kr, pa priem kej mem...

Sam je res dobra ideja s smeškoti, toj dobr na drtk forumu narjen, pejte ke pogledat! :wink:

Prlet mem ane. Sej sem v garaži. Caprija skup šravfam.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 30, 2004 4:01 pm

Ql, bova mejbi še moj avspuh narazn zulekla. Pridem ob 6h. Ajt :wink:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe jul 30, 2004 4:06 pm

Golfy je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

a si šteu al kaj?? ti pa res nimaš kej delat :lol:
na še par članou: :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Mnja, zgleda da si ga narobe razumel.
42, članov je pogledalo to temo, to pa piše in ni treba štet.
No do zdej jih je 70. :wink:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jul 30, 2004 4:18 pm

Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe jul 30, 2004 4:19 pm

McLaren aja ups :oops: :oops:

Uporabniški avatar
imprezoo
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a imprezoo So jul 31, 2004 3:38 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

Evo, tipicen primer, kako eni ne stekajo, kaj sem <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=hotel&v=56">hotel</a> povedati :roll:

Nismo vsi, tako kot si verjetno ti, veckratni doktorji znanosti, niti ne delamo po 3 "sihte" naenkrat :wink:

Pazi, da te ne vidi direktor, da se takole v sluzbenem casu izmikas delu in visis na forumu... 8)

KVA PA TEB NI PRAV?!?
NE ME PRPRAVT DO TEGA D GREM NA BMW FORUM PA D NAJDM UNO DEBATO K SI ENKRAT PLUVU NA AVTOMOBILIZEM.COM POL PA PRIDŠ NA TA FORUM SE PRJAVŠ PA VS PRJAZN PA TO.... :con
žžžžžžžžžžžiooo!!!

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So jul 31, 2004 5:12 pm

_Jerry_ vidim, da ste se vi na tistem vašem BMWSLO forumu, kar neki spravli na avtomobilizem.com. :roll:

Pravite, da je veliko bedakov tu gor, a kot sem sam videl, je na bmw forumu hujše :roll:

Pa LP.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So jul 31, 2004 5:30 pm

imprezoo je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

Evo, tipicen primer, kako eni ne stekajo, kaj sem <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=hotel&v=56">hotel</a> povedati :roll:

KVA PA TEB NI PRAV?!?
NE ME PRPRAVT DO TEGA D GREM NA BMW FORUM PA D NAJDM UNO DEBATO K SI ENKRAT PLUVU NA AVTOMOBILIZEM.COM POL PA PRIDŠ NA TA FORUM SE PRJAVŠ PA VS PRJAZN PA TO.... :con

1. Najprej se malo umiri 8)

2. Kar sem ti napisal, je bilo misljeno kot sala, ker ce bi ti zameril zbadanje, bi ti napisal kaj bolj socnega, kot je bilo to. Jaz sem ti le vrnil v enakem tonu, brez zamere iz moje strani.

3. Nobene potrebe ni, da mi grozis s citati iz BMW foruma, ker nisem napisal nic takega, da bi KOGA KONKRETNO uzalil, so pa res bile debate, da je "na tem forumu bolj malo kulturnega dialoga in da se v glavnem kregajo". Glede na to, da sem prebral bolj malo prispevkov iz vasega foruma, sem si sklenil stvar ogledati in -evo mene kod vas. Zaenkrat sem nasel ze kar nekaj prijetnih sogovornikov in bom verjetno obiskoval ta forum se naprej, ker mi je pac vsec.

4. Ce bi malo bolj podrobno prebral, kaj sem napisal v uvodu, bi videl, da si zelim kulturnega, a hkrati duhovitega dialoga. Tako sem pac navajen iz BMW foruma. Nikakor pa ne bi mogel komunicirati recimo takole: "EJ MUDEL PA KVA SI TOK ZIUCN?!!! KVA SI GLIH MENE TUKI NAJDU DA ME J...S U P...U M......U!???? PJT DAM SPAT AL PA ENGA PRKUR DA SEUS MAU SKULERU!!!" Evo, to bi bil tipicen primer neprimernega dialoga :wink:

5. Ko si ravno rekel, da prebiras BMW forum -povej no, kaksen se ti zdi? Zanimivo bi bilo slisati se mnenje nekoga, ki ni prijavljen na BMW forumu.

6. Za vsak slucaj se enkrat: brez zamere, oprosti za morebitno zalitev in upam, da se se kaj slisimo -pa ne vzemi vsega, kar napisem, zares :hi

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So jul 31, 2004 6:14 pm

McLaren je napisal/-a:_Jerry_ vidim, da ste se vi na tistem vašem BMWSLO forumu, kar neki spravli na avtomobilizem.com. :roll:

Pravite, da je veliko bedakov tu gor, a kot sem sam videl, je na bmw forumu hujše :roll:

Pa LP.

Ne jemljite vsega kar pise, smrtno resno :roll: Mi se pac med sabo zafrkavamo, ampak mogoce smo sli tokrat res malo predalec, ker smo se delali norca tudi na racun drugih. Kolikor vem, besede "b****" ni uporabil nihce. Se vam pa v svojem imenu in v imenu BMW foruma opravicujem, ce se kdo cuti uzaljenega! Pridite kdaj kaj pokomentirat na nas forum, saj nikjer ne pise, da je pogoj, da imas BMW. Boste videli, da smo cisto v redu fantje :wink:

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So jul 31, 2004 6:17 pm

Pisuka Poldi, kaj je zdaj s temi smeskoti :?:

Halo, administrator :hi :hi :hi :hi :hi

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po avg 02, 2004 8:30 am

Jerry, pomoje je najbolš, da jim pošlješ še PM in mail. Jest bi tud mel več smeškotov.
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po avg 02, 2004 8:44 am

RegY je napisal/-a:na, tu jih maš, n00b

http://www.poljub.com/modules.php?op=mo ... de=smilies

Mal je treba tud kle gledat na folk, ker pa usak nima ADSL povezave in ce je prevec smeskotov, mu kr neki casa lahk odpira.
There is no time...
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov