Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

maček
Stalni uporabnik

Protest

Napisal/-a maček Po nov 08, 2004 1:50 pm

Zakva se na tem forumu zaklepa vse po spisku. No sej tole bo tud zaklenjeno ker ne prenesete kritike. Vsaj ponavadi je tako.

Ok zakaj sem se razpištolil. Zato ker ste zaklenili temo domače živali. Ok lahko da tema že nekje obstaja ampak zaklenite če že morete tisto, ker jest ne bom šel vseh 7 strani nazaj brskat ker je zadeva že kar mal preveč potratna zaradi slik.

A ja pa zakaj se zaklepa če se še noben ni skregu. Halooo.
Tole je pa zame malo tooo much.

Pa oprostite. :?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po nov 08, 2004 1:52 pm

ja najbolše da bo 30 istih tem da neboš rabu klikat za it na drugo stran.... matr ste nekateri leni :roll:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po nov 08, 2004 1:58 pm

LOCKED!!!

:P :P

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po nov 08, 2004 2:15 pm

Pazi tema je zaživela in naj se pol stare lockajo. :?

Ok pol pa še tole zaklente.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po nov 08, 2004 8:16 pm

tisto temo sem jaz zaklenil, ker je upravičeno... dogovorjeno je, da se teme ne ponavljajo

torej? locked... povedal sem, da je link eno ali dve strani nazaj od mojega zadnjega posta... če si pa tak len, da tega ne pogledaš, pa sorry, se mi smiliš, ker te prav vidim, kako imaš kahlco, hladilnik in štedilnik polek računalnika, da ne rabiš kaj predaleč hodit

te teme nisem zaklenil jaz, ampak nekdo pred mano
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 09, 2004 12:58 am

Ampak pugi!
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 09, 2004 3:29 am

aja, saj res... nekaj sem še pozabil naredit

beri tukaj: http://www.avtomobilizem.com/forum/prof ... e=register

pravila foruma je napisal/-a:Administrator in Moderatorji tega foruma bodo takoj ko bo mogoče odstranili ali spremenili vse neprimerne objave. Vendar obstaja možnost, da kakšna objava ostane nepregledana. Vse objave na forumu so osebna mnenja in pogledi članov foruma, zato lastnik foruma, administrator in moderatorji ne odgovarjajo za škodo, ki bi nastala zaradi neprimernih objav uporabnikov(članov) foruma.

Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka. Zaradi takih sporočil boš takoj odstranjen iz seznama članov (tvoje uporabniško ime bo blokirano). Strinjaš se, da lahko Administrator in Moderatorji uredijo, zbrišejo, premaknejo ali zaprejo temo, katerih vsebina vsebuje zgoraj navedene negativne lastnosti sporočila. Kot uporabnik se strinjaš, da bodo vsi vpisani podatki shranjeni v bazo podatkov. Informacij ne bomo posredovali tretjim osebam, vendar pa Administrator in Moderatorji ne odgovarjajo v primeru računalniških vdorov v sistem.

Naš sistem za delovanje uporablja piškotke (ang. cookie) za shranjevanje podatkov na tvoj računalnik. Piškotki ne vsebuje nikakršnih informacij in služijo samo temu, da bo oblika foruma ostala takšna, ki je tebi najbolj všečna. Tvoj E-mail naslov bo uporabljen samo za potrjevanje registracije, prejemanje dodatnih sporočil v zvezi z delovanjem foruma in posredovanje novega gesla v primeru izgube.

se vsi strinjamo? če se ne, na tem forumu niste dobrodošli. ker kršite pravila, s katerimi ste se strinjali, ko ste pristopili na forum.
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov