Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Problem s temo na forumu

Napisal/-a super98 Sr nov 10, 2004 10:30 pm

Ni vidna 3. stran naslednje debate:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr nov 10, 2004 10:33 pm

Zanimivo :)

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Sr nov 10, 2004 10:43 pm

Američan bi iz tega nardil celo galamo.
Sam je res čudno

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr nov 10, 2004 10:53 pm

jap to sem tudi jst opazu....

preprosto rečeno....obiskal jo je bug...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr nov 10, 2004 10:55 pm

******************** VIRUS ALERT *************************

Kaj pa če je vse res.........HOPLA!
Čudno tud men to deluje.Freaky

lp,Liquide

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe nov 12, 2004 12:07 pm

problem je z večino tem

lahko bi malo uredili forum in pobrisali sticky-jev in jih vrgli ven kot teme, ki jih je dobro prebrati (recimo ; homolomo cca 30-50 FAQ, cpp pravilnik, vse predelovalce in prodajalce na kup, da se ne sprašuje to v vsaki temi, kje lahko kaj dobim ipd,)...skratka mal bi bilo treba šare zbrisat (da o komentarjih, čigav foter več zasluži in kdo koga pozna sploh ne govorim :roll: ).

in zadnje čase opažam, da starejši (od prej) moderatorji bolj malo podelujejo svoje delo. razen pugi-ja, regy-ja, maky-ja, (mogoče še kdo ki tu in tam kaj zaklene-seveda je novejši član moderatorjev in ne stari) ostalih niti ne vidim več :? .

na drugih forumih postavljajo stvari dosti bolj strogo (nekje me je celo strah pisat, da ja ne bo moj post zbrisan :P ) lahko bi jih še tu malo.

kaj mislite moderatorji? se vam a.com dopade ali vam je že dolgočasen?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe nov 12, 2004 3:24 pm

menjekul je napisal/-a:
kaj mislite moderatorji? se vam a.com dopade ali vam je že dolgočasen?

Jast sen blontt. Izberem 2. možnost, nažalost... :?
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe nov 12, 2004 4:38 pm

jah ta forum se potaplja pod vodo....ne bom kritiziral vseh moderatorjev...ampak nekateri ne upravljajo svoje dela tako kot bi si želeli...

no da še to povem,tud z administratorjem nimam glih najboljšega mnenja...mu pošljem pm kjer ga neki sprašujem pa sploh ni odpisal (prebral pa je)

ampak nima veze.....sam moral sm to napisat.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe nov 12, 2004 5:03 pm

se zgodi, veš smo vsi na istmu - v steno :?
Slika

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe nov 12, 2004 5:43 pm

če bi zgodovino pobrisali, bi bil forum kot nov.
dolgočasen je zato, ker so na njem večina eni in isti, ki že vse vejo in ko kak mladič pride, pa kaj bvpraša, se najde nekdo, ki zabrusi: probaj search...

drugo je recimo slo-tecj, ker tam vedno kaj novega ven pride in imajo zmeraj kaj za debatirat, tu pa ni glih tak.

Besedi probaj search bi mogli bit cenzurirani, pa bi blo spet :twisted:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe nov 12, 2004 5:58 pm

Tako je ne.
Kot je Šmeks odzgoraj napisal, da se forum potaplja ima čisto prav. Namreč, problem je v tem da moderatorji sami ne moremo zagotovit čistosti foruma (glede retardiranih članov kot so nekateri itd). Za to je potreben Administrator, ki ga pa ta forum ne zanima preveč in zato je tako kot je :roll: :roll: (zgleda da ga primer Trobec ni izučil)
Moderatorji glede tega ne moremo nič. Kot pa to še ne bi bilo dovolj ma pa ta forum ogromno članov in za red pri takšni količini je nas nekaj moderatorjev, ki se trudimo ,premalo da bi zagotovili popolnoma čist forum.
Dokler se vodstvo ne bo odločilo ali bo pustilo forum propasti al ga bo spet nardilo tisto kar je bil pred 2 - 3 leti bo pač tako. ŽALOSTNO.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe nov 12, 2004 6:25 pm

Asterix je napisal/-a:če bi zgodovino pobrisali, bi bil forum kot nov.
dolgočasen je zato, ker so na njem večina eni in isti, ki že vse vejo in ko kak mladič pride, pa kaj bvpraša, se najde nekdo, ki zabrusi: probaj search...

drugo je recimo slo-tecj, ker tam vedno kaj novega ven pride in imajo zmeraj kaj za debatirat, tu pa ni glih tak.

Besedi probaj search bi mogli bit cenzurirani, pa bi blo spet :twisted:

Kaj pa če bi raj izločili besede k so ble več k n krat uporablene na forumu (filter recimo :roll: )

:lol:
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So nov 13, 2004 1:21 am

McLaren je napisal/-a:Tako je ne.
Kot je Šmeks odzgoraj napisal, da se forum potaplja ima čisto prav. Namreč, problem je v tem da moderatorji sami ne moremo zagotovit čistosti foruma (glede retardiranih članov kot so nekateri itd). Za to je potreben Administrator, ki ga pa ta forum ne zanima preveč in zato je tako kot je :roll: :roll: (zgleda da ga primer Trobec ni izučil)
Moderatorji glede tega ne moremo nič. Kot pa to še ne bi bilo dovolj ma pa ta forum ogromno članov in za red pri takšni količini je nas nekaj moderatorjev, ki se trudimo ,premalo da bi zagotovili popolnoma čist forum.
Dokler se vodstvo ne bo odločilo ali bo pustilo forum propasti al ga bo spet nardilo tisto kar je bil pred 2 - 3 leti bo pač tako. ŽALOSTNO.

fajn post. ampak kot sem napisal vas je samo ene par (tebe sem pozabil omenit - izvini :oops: ), ki ste vsak dan prisotni tu....drugih, ki so bili moderatorji že prej pa ni :!: logično je da zaradi svojega življenja (na keterega imate seveda enako pravico kot mi ostali) včasih ne morete vse naekrat pregledat in bit 24/7 na tem forumu.

pa res tudi vi (moderatorji) nič ne morete naredit? :shock: .vi moderatorji v prihodnosti vidite propad foruma ali "preporod" :?: :?

mobisux je večji, je gor več ljudi (ki so vsaj meni po pisanju več kot neprijetni) pa vseeno nekako laufa, gre, se kotali, uspešno, kot največji (če se ne motim..ali me popravite).

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So nov 13, 2004 2:06 am

sem ga pa posral ne, ker nekaterih tem sploh ne odpiram sem videl faq's za temnenje šip, flitre, homolomo....ej sem drek :roll:

no, da sem to (zgoraj) omenil ... ignore

vseeno pa bi rad slišal (prebral) kaj vi msilte o trenutnem stanju in prihodnosti (oz. kaksni so plani - obdrzat ,prenovit, delno resitirat...)

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC So nov 13, 2004 2:36 am

menjekul je napisal/-a:mobisux je večji, je gor več ljudi (ki so vsaj meni po pisanju več kot neprijetni) pa vseeno nekako laufa, gre, se kotali, uspešno, kot največji (če se ne motim..ali me popravite).

ej, ampak morš vedet da na mobisuxu laufajo debate o vsem... tukaj je pa bistvo samo avtomobilizem...
Govoril sem...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So nov 13, 2004 7:23 am

ja to že ampak bistvo je, da se ne zaide s teme...(kot se tu rado zgodi - vem, ga še sam pihnem kdaj :roll: )

:D

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So nov 13, 2004 7:59 am

Menjekul, moderatorji lahko samo urejamo poste, jih brišemo pa upozarjamo člane (kar se izkaže za neverjetno neučinkovito metodo). Verjemi da je Administratorju blo poslanih že veliko mailov s strani moderatorjev pa ni bilo večjega učinka.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So nov 13, 2004 8:52 am

Lej js se derem!!!

ADMINISTRAAAAAATOOOOR!!!! ENE PAR PROOOOOBLEMMMOOOV MAMOOOO!!! ŽE EN MESC NAZAJ SM TI NAPISAAAALLL!!! JUHUUUU!!! :?

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So nov 13, 2004 1:25 pm

pol pa vas res ni kaj za krivit...šugava nam centrala :?

no potem pa vsaj vela, da ste vi aktivni pa da vestno opravljate svoje delo...s forumom pa...kar bo pa pač bo.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So nov 13, 2004 1:29 pm

Lepo bi bilo, e če bi nekdo povedal, KAJ pa je ta problem, o katerem govorite.
Dolgočasnost foruma? Tu se ne da nič pomagat...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov