vR5GTT je napisal/-a:Kje je moj oglas? Dost ste psi!Pa tist k je brisou nej se javi!!
Daco je napisal/-a:Zgleda je RegY mal nataknjen, ker mu ne rata zdilat postle :P
@RegY: TTT je sinonim za To The Top, ce nisi vedel... tko da, koji ti je... sej se bo postla prodala, dej jo na radio pa bo ksna mamca kupla
Sorry za offtopic :P
seat je napisal/-a:Mislim pa da smo enkrat tuki gor govorili da morajo met člani ki hočejo objavit oglas vsaj 100 objav kar bi bilo še najbolj smotrno po mojem mišlenju tko da malo se mormo zamiislit kaj in kako
s_mande je napisal/-a:seat je napisal/-a:Mislim pa da smo enkrat tuki gor govorili da morajo met člani ki hočejo objavit oglas vsaj 100 objav kar bi bilo še najbolj smotrno po mojem mišlenju tko da malo se mormo zamiislit kaj in kako
ZAKAJ PA TO TAKO!!!To pomeni,da jaz naprimer ali kdorkoli drug nebi smel nicesar prodajati!!!ZATO KER NIMAM CEZ 100 OBJAV!!!ZANIMIVO kvecjemu SMESNO!!!
Zakaj gledate vsi skozi to koliko objav-postov ima kdo???Nevem!!!Nevem pa ne mislim kaj slebega,samo sprasujem,pa prosim ce mi lahko kdo pojasni!!!
Najlepsa hvala in lep vecer se naprej!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov