Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

vR5GTT
Novinec

Moderatorji malih oglasov!

Napisal/-a vR5GTT To dec 14, 2004 9:43 pm

Kje je moj oglas? Dost ste psi! :x Pa tist k je brisou nej se javi!!
R5 GTT

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Moderatorji malih oglasov!

Napisal/-a s3c To dec 14, 2004 10:01 pm

vR5GTT je napisal/-a:Kje je moj oglas? Dost ste psi! :x Pa tist k je brisou nej se javi!!

AVTOMOBILIZEM.com - Pogoji za članstvo

Administrator in Moderatorji tega foruma bodo takoj ko bo mogoče odstranili ali spremenili vse neprimerne objave. Vendar obstaja možnost, da kakšna objava ostane nepregledana. Vse objave na forumu so osebna mnenja in pogledi članov foruma, zato lastnik foruma, administrator in moderatorji ne odgovarjajo za škodo, ki bi nastala zaradi neprimernih objav uporabnikov(članov) foruma.

Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka. Zaradi takih sporočil boš takoj odstranjen iz seznama članov (tvoje uporabniško ime bo blokirano). Strinjaš se, da lahko Administrator in Moderatorji uredijo, zbrišejo, premaknejo ali zaprejo temo, katerih vsebina vsebuje zgoraj navedene negativne lastnosti sporočila. Kot uporabnik se strinjaš, da bodo vsi vpisani podatki shranjeni v bazo podatkov. Informacij ne bomo posredovali tretjim osebam, vendar pa Administrator in Moderatorji ne odgovarjajo v primeru računalniških vdorov v sistem.
Zadnjič spremenil s3c, dne To dec 14, 2004 10:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec To dec 14, 2004 10:02 pm

zdaj bo pa ojoj :x

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT To dec 14, 2004 10:04 pm

A veš s3c lahk saj povejo kaj sm naredu da so mi brisal cel oglas! Čist nč nism narobe naredu!
R5 GTT

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To dec 14, 2004 10:04 pm

Nevem zakaj se gre pa kak oglas je bil ampak to se lahko zmenimo preko PM-a.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To dec 14, 2004 10:04 pm

kaj si pa prodajal? kej novega mogoče?

(ps. lahko bi tole v pravi temi odpru.)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Napisal/-a s3c To dec 14, 2004 10:10 pm

vR5GTT je napisal/-a:A veš s3c lahk saj povejo kaj sm naredu da so mi brisal cel oglas! Čist nč nism narobe naredu!

Se strinjam... Pa sej so prijazni, prepričan sem da boste rešili problem, pa nima smisla jih zmerjat s psi ker to niso... No, razen temnega...

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT To dec 14, 2004 10:14 pm

Nism jest kriv če se kšn dregne ob moj oglas in zraven kej napiše! Saj tehtn razlog nej mi dajo, zakaj! Ok psi niso to je bil trenutek jeze, sej sm hotu popravt :oops:
R5 GTT

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To dec 14, 2004 10:19 pm

ja jst bi tudi vprašal!
Namreč moj ogles sem pač osvežil z "ttt" in to sem storil 3xn nakar je blo to vse zbrisano.Ok ni blema, saj ni bilo nič pomemnega!
No potem me je regy kontaktiral in mi povedal da se taki posti kot so "ttt in podobno" brišejo!Zanima me pa zakaj???
Kako če pa uporabnik osvežiti oglas na drugačen način???
hvala za odgovor!
lp

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT To dec 14, 2004 10:22 pm

Enkrat sm dal tri vprašaje v postu pa je zbrisal! To Regy! Mu vprašaji niso všeč al kaj? In zakaj ne smeš dat to the top????
R5 GTT

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To dec 14, 2004 10:24 pm

Mislim pa da smo enkrat tuki gor govorili da morajo met člani ki hočejo objavit oglas vsaj 100 objav kar bi bilo še najbolj smotrno po mojem mišlenju tko da malo se mormo zamiislit kaj in kako
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT To dec 14, 2004 10:26 pm

Pa sej vidš da mam več kot sto objav!!
R5 GTT

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To dec 14, 2004 10:43 pm

Zgleda je RegY mal nataknjen, ker mu ne rata zdilat postle :P
@RegY: TTT je sinonim za To The Top, ce nisi vedel... tko da, koji ti je... sej se bo postla prodala, dej jo na radio pa bo ksna mamca kupla :mrgreen:

Sorry za offtopic :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To dec 14, 2004 11:16 pm

Daco je napisal/-a:Zgleda je RegY mal nataknjen, ker mu ne rata zdilat postle :P
@RegY: TTT je sinonim za To The Top, ce nisi vedel... tko da, koji ti je... sej se bo postla prodala, dej jo na radio pa bo ksna mamca kupla :mrgreen:

Sorry za offtopic :P

Zloba :twisted:

Glede postov v stilu ttt v temi mali oglasi, pa zdej res neb smel nubenga nč mott, glede na to, da se posti tu ne štejejo.

Glede števila postov pred dajanjem malih oglasov: oddajajo jih lohk tut gosti, kr je pa tut čist prov. To pripomore sam k kvaliteti foruma, sej folku ni treba prej ne vem kok nabijat, ostali pa tut lohk najdejo/mo stvar, kjo kupujejo/mo.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To dec 14, 2004 11:31 pm

seat je napisal/-a:Mislim pa da smo enkrat tuki gor govorili da morajo met člani ki hočejo objavit oglas vsaj 100 objav kar bi bilo še najbolj smotrno po mojem mišlenju tko da malo se mormo zamiislit kaj in kako

ZAKAJ PA TO TAKO!!!To pomeni,da jaz naprimer ali kdorkoli drug nebi smel nicesar prodajati!!!ZATO KER NIMAM CEZ 100 OBJAV!!!ZANIMIVO kvecjemu SMESNO!!!

Zakaj gledate vsi skozi to koliko objav-postov ima kdo???Nevem!!!Nevem pa ne mislim kaj slebega,samo sprasujem,pa prosim ce mi lahko kdo pojasni!!!
Najlepsa hvala in lep vecer se naprej!!!

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek To dec 14, 2004 11:39 pm

s_mande je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Mislim pa da smo enkrat tuki gor govorili da morajo met člani ki hočejo objavit oglas vsaj 100 objav kar bi bilo še najbolj smotrno po mojem mišlenju tko da malo se mormo zamiislit kaj in kako

ZAKAJ PA TO TAKO!!!To pomeni,da jaz naprimer ali kdorkoli drug nebi smel nicesar prodajati!!!ZATO KER NIMAM CEZ 100 OBJAV!!!ZANIMIVO kvecjemu SMESNO!!!

Zakaj gledate vsi skozi to koliko objav-postov ima kdo???Nevem!!!Nevem pa ne mislim kaj slebega,samo sprasujem,pa prosim ce mi lahko kdo pojasni!!!
Najlepsa hvala in lep vecer se naprej!!!

Recimo dejstvo da avtomobilizem.com ni salomonov oglasnik, al pa bolha :!:
Bistvo je, da naj folk neb hodu sm gor samo prodajat, ampak je namen foruma sodelovati v debatah in izmenjevat izkušnje! Men se tale omejitev zdi čist poštena, k bi blo res mal čudn če bi folk začel krkol prodajat!

Lp
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande To dec 14, 2004 11:50 pm

Recimo da se popolnoma strinajm s teboj,da to ni SALAMONOV OGLASNIK ALI bolha.com!!!Samo poglej s tega vidika!!! Mogoce pa kdo ravno prodaja kaj taksnega,da bi mogoce kdo rabil!!!Sej za to pa je tudinaslov posta PRODAM!!!Jaz osebno nisem za to,ces ce nimas 100 ali vec postov kot nekateri(nevem 5000 ali 7000) tistim svaka cast!!!CESTITKE,ampak jaz delam se velik drugih stvari poleg kot pa samo FORUM avtomobilizem!!!!Je pa FORUM vsekakor zanimiv...sem pa tudi stalni uporabnik in ga spremljam!!!

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To dec 14, 2004 11:50 pm

KERIKOL bo tu kaj prodajal, bo še večkrat prišo sigurno...
tak da 100 postov je pičkarija neumna...
Ok, potem pa se naj piše to the top, če ttt ni vredi.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande To dec 14, 2004 11:57 pm

Asterix je napisal/-a:KERIKOL bo tu kaj prodajal, bo še večkrat prišo sigurno...
tak da 100 postov je pičkarija neumna...
Ok, potem pa se naj piše to the top, če ttt ni vredi.

JEDINO PRAVILNO POVEDANO!!! :clapclap

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr dec 15, 2004 12:09 am

dost debate o tem sm reku da se bomo zmenli preko pm-a. :?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov