Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

smehi in joki tega foruma.

Napisal/-a PiLLLe Po jan 31, 2005 10:46 pm

Evo tkole :)

Pilkotu se je scufal in ker ga noben neposlusa(moja ideja o zaprtju foruma in spucanju) bo zadevo predstavu na vasm nivoju :D torej na idiotskem nivoju kajti temu forumu vladajo retardoti :D
No zadnc sm zaceu z svojim velikim projektom imenovanim a.com moron place :D rezultati so takile:

Tkole nas uporabnik imilet je seveda malce zaostal :lol:
Odpera take teme, da ko jih vids te sam srat prime od smeha.
Mislm model ce ti recm i**** si idoit. Nobenmu se nc nism reku brez razloga tko da posteki :) Kulture se bom naucu ko bos ti prebral pravila :) ter ko bos nehu sprasevt taka glupa uprasanja. :)
Slika

Gremo dalje in naletimo na uporabnika drzni :) jao tle se pa zadeva ustav :D mislm moje srce nemore vec napumpat krvi
v moje misice k jo tolk pokurjo od smeha da skor exploderam :D doma me majo ze za neumnga k se kompu rezim :D :lol:
No tipson kot ze usi vemo nima pojma je en veliki svercer na sejmu in dila use a nima pojma kaj je avto. Zato se je prijavil
na a.com da bo unicu preglednost foruma k itk je lazje odpret novo temo kt pa se mal zamislt pa uporabt pamt :)
Njegovih slik nebo ker bi jih bilo prevec zato vam dam link njegovih postov

Nadaljujemo z uporabnikom tomazzz, ki nevem al je kt vecina tle neumna pa nezna z original akuja prepisat podatke pa istega kupt al ga sploh ni meu pa se je vozu okol :D
Slika

No ta tedn sledi nadaljevanje, jutr mam sql pa se grem mal ucit :) tole sm si mal zabave prvoscu :P :D

Modiji nezaklepat :) bmk naj se pizdijo userji kokr cjo :) za njih se vedno ostani mobisux.com :D

LP PiLLLe
p.s ne mi pisat na pm, ker se mi neda usega se enkrat razlagat :P :D

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Po jan 31, 2005 11:12 pm

PiLLLe, ponosno oznanjam da od zdaj naprej veljaš za norca :D

Kak hudiča se ti da to delat? Ce te BK kaj bojo zaj tu pisali, pol te pa naj še BK kaj so prej... Sej ne delajo škode tebi. Ko boš hotel kaj zvedet boš še vseeno lahko, pa če bo pred tabo milijon ljudi postavlo pet milijonov idiotsko retardiranih vprašanj, s katerimi bo odprlo pet milijonov še bolj idiotsko retardiranih tem.

Mene BK že od vsega začetka, ko kaj rabim to zvem, če lahko komu pomagam, z veseljem napišem, vsem ostalim se pa smejim pa mislim svoje ;)
Govoril sem...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po jan 31, 2005 11:18 pm

Vsak forum ma svoje idiote ,j*** ga, tko je pa tko bo, a ne morš prezret teh postov kot jih večina, ne morjo bit vsi pametni pa lepi in bogati....To je ta kruti svet!!!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po jan 31, 2005 11:21 pm

Andy je napisal/-a:Vsak forum ma svoje idiote ,j*** ga, tko je pa tko bo, a ne morš prezret teh postov kot jih večina, ne morjo bit vsi pametni pa lepi in bogati....To je ta kruti svet!!!

Se podpišem pod to ni vredno, zaradi par posameznikov delat štale.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jan 31, 2005 11:23 pm

Pilko.... jebat ga. Kaj se sploh razburjaš... BTK Bolj boš drezal bolj ti bo smrdelo....
Drgač sm pa tut jst krejzi ratal - moram priznat :P Edin še kompu se lahk nasmejem :lol: :lol: :P

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Po jan 31, 2005 11:23 pm

Jest pa podp iram pillleta 100%.Logično da ma vsak forum svoje idiote.Sm kle ste večina kot sm že opozarju idioti ker tem idiotom odgovarjate na njihova še bolj idiotska vprašnja.Namest da jih ne jebete 5% jim odgovarjate...Kdo je pol tuki i****?
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jan 31, 2005 11:32 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Jest pa podp iram pillleta 100%.Logično da ma vsak forum svoje idiote.Sm kle ste večina kot sm že opozarju idioti ker tem idiotom odgovarjate na njihova še bolj idiotska vprašnja.Namest da jih ne jebete 5% jim odgovarjate...Kdo je pol tuki i****?

Jst npr. ne jemljem že prvega vprašanja kot provokacijo oz. glupost na x potenco ;) Konc koncev smo vsi blli enkrat newbee-ji... :P
Človk napiše post... jebat ga... mal len za googlat, pa za searchat .... sam kaj češ :evil:
mu pomagaš... če pa piše glupe poste še naprej in se ne zmeni za dobronamerne nasvete ampak tupi svoje :evil: pol mu lahk pa sam še :/:o:/ tole pomaga.
Pa Pille ma prov, da je popeezdu. Patetično pa je ko se človek ne zaveda, da z replikami na post vrste s.t.a.r.i. t.a. p.o.s.t. j.e. g.l.u.p. izpade še večji wanker...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po jan 31, 2005 11:33 pm

Predlagam novo delovno mesto a.com-a ---> smetar spletnega portala a.com

prvi kandidat gospod PiLLLe :D

Pust modele pr mer, sej veš ,bolj drek mešaš bol smrdi ;)
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Po jan 31, 2005 11:53 pm

PiLLLe, si se ti rodil z znanjem? Ali le sproscas svoje frustracije ko si bil tudi sam na forumu a.com obravnavan kot i****? Sedaj ko pa se ti zdi da obvladas zadeve v vseh smereh pa lahko zalis druge? Vedi, tudi sam si bil na stopnji kot so nekateri sedajle. Mogoce si svoja vprasanja raje postavljal tam in tako, da se ti niso vsi smejali in te imeli za totalnega idiota,...

Ves, ce bi bil vedez nebi bil revez!

Je pa to forum, ki je namenjen vsem, ki bi radi dobili odgovore na vprasanja na podrocju avtomobilizma. Heh, kakopak pridejo ljudje brez osnov, pac sprasujejo stvari, katere se tebi zdijo samoumevne, idiotske ali bilo kaj. Kam gres pa ti, ko rabis nasvet gledenevemcesa, o katerem nimas blage? Aja, ob priliki se vpsises v ustrezni izobrazevalni program in tam naredis doktorat, potem pa se delaš norca iz ljudi, ki niso ubrali iste poti kot ti sam.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Po jan 31, 2005 11:54 pm

Pa človek kaj ti ni prov. Sej ti ni treba brat če se ti zdi glupo al pa celo odpisat (kako neumesno, če ne veš odgovora oz se ti zdi da je samo vprašanje butasto pa pojdi v drugo temo).

BTW : Tema kjer človek vpraša kak akumulator more kupit je manj butasta kot tale tvoja. Pač ne vejo vsi kaj so to Ah al pa V. Jebat ga tko je. Ti se pa na kej drugega ne spoznaš pa se komu drugmu zdiš i****, ker tistega ne veš.

Pa umer se mal pa ne takih neumnih tem odpirat pa bo ena smet manj na forumu.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po jan 31, 2005 11:55 pm

killah bee je napisal/-a:Predlagam novo delovno mesto a.com-a ---> smetar spletnega portala a.com

:har :rofl :EE
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 To feb 01, 2005 12:36 am

Slika

Picture by dejan84

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To feb 01, 2005 12:46 am

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 01, 2005 1:06 am

killah bee je napisal/-a:Predlagam novo delovno mesto a.com-a ---> smetar spletnega portala a.com

ali pille voli da miša drek,drgač pa pille ne sekiraj se čene ti bom ročno spulu namesto tebe!

lp venom

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To feb 01, 2005 1:24 pm

E momci tkole je :) od usazga k je neki napisu bi lahk quote naredu pa nebom :)

Mene nemot to da je tema glupa. Prvo kar me mot je to da nedajejo v pravi koticek, drugo da ko ze kj uprasajo naj se v problem poglobijo tretje vem jst se tut nism pamtn rodu sm pa zato raje tih in s casom se tut tistga naucim. Kdo misls da je mene naucu sraufat? Fotra kar sm kol uprasu je reku: ''netreba da znas vako il nako sjebes sve.'' Zakaj mi je to reku? Zato k sm se use spravlu sam delat in sm full stvari sfuku sam tko je. Nism pa su jokat na forume pa odperat bedne teme ker prvo kt prvo bi me blo sram odpet temo pa uprasat zakaj je ta baterija tm pišuka :) Fora je v tem da sm za kompom recmo v pouprecju 4 ure dnevno. V tem cajtu full forumov pregledam in na drugih forumih se losajo takih debilov k unicujejo preglednost :)
pišuka dj sam poglejte kok je fakin tem na sportn filtr. Dons en odpre kako zmonterat na npr opla kadetka jutr bo pa en na racerja a gre se za isti princip ker je isti motor. Pa takih tem ni malo k se stvari ponavljajo. Tle je sam prevec folka z irca k misl da je forum k kanal napis ce kdo ogovori odgovori ko ga j**e vazn je das odpru temo pa da je tvoj nick pa da se post steje.
TO me razpizdi. In usi k kurcate mene vm lahk sam recm Napusite se vi moje vrele kare :) okj ene par izjem je k vm ni treba :P :D

LP PiLLLe

p.s jst k sm prsu na forum nism odperu bednih tem. Mene ste edin kurcal zarad pisave tko cist btw :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 1:43 pm

Pillle, tis en blesavc. Čeneb neb bil taka petarda pte že zlomio. Daj ne seris takim, ka ne znaš da pišeš. Pravo ti rozmišlaš, sam j**e te nešto tam na tipkovnici... Momac si ti poseban.

;)

P.S. A tole si tolk cajta razmišlal... Bi pa lahk bol napisov no :D
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe To feb 01, 2005 2:01 pm

Stari da sm ti jst modi pa j*** ti mene ce neb ble tle stvari mal drgacne :D a da sm admin jao :) bi leteli userji :D
stas tko je j*** ga ane :) ce pogledas sm res neki posebnga :D edini na tem forumu k mam svojo titulo :P :D
ha ha suck on that suckers :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To feb 01, 2005 2:21 pm

Sam se mline na veter najdi, da bo efekt pravi :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To feb 01, 2005 2:31 pm

Pomoje da dokler nisi mod je brezveze da se sekiras za forum, al ti je tok pri srcu? :P

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego To feb 01, 2005 2:37 pm

pille smrdiš, tnx
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost