Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Moderatorji, ljubim vas!

Napisal/-a Katrca To feb 01, 2005 12:45 am

Dau sem en oglas da se prodaja bora in ko hočem kj spodaj napisat mi reče da lahko samo moderatorji tm pišejo, dam učeri nob oglas na isto temo in dons tut pri tistem to piše :evil: :evil: :evil:

to pomen da nemore noben nč uprašat če ga kj zanima, djte to prosm zrihtat k men se gre da bom avto lepo prodau ne pa da me bojo eni moderatorji u glavo jebal z nekimi čudnimi pralili k jih itak noben ne zastop :evil: :evil: :evil:

k če naute tist popravl bom pa usake pol ure objavu nov poust z istim oglasom in isto temo v njem :twisted:
Zadnjič spremenil Katrca, dne To feb 01, 2005 12:56 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To feb 01, 2005 12:51 am

tam se dela red ko ga ni treba ja... :?

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca To feb 01, 2005 12:54 am

noben ne more nč uprašat pa nč pčem je pol fora oglasa če nemorš avta al pa česarkol prodat, k so eni tko pametni :evil: naj blokirajo teme kje drugje ne pa tm k se pač enmu neki dvigne :evil: :evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 01, 2005 12:59 am

Katrca je napisal/-a:noben ne more nč uprašat pa nč pčem je pol fora oglasa če nemorš avta al pa česarkol prodat, k so eni tko pametni :evil: naj blokirajo teme kje drugje ne pa tm k se pač enmu neki dvigne :evil: :evil:

tako je to če ti je vsak drug moderator!drgač se pa podpišem pod tvoje!

lp venom

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To feb 01, 2005 1:01 am

MEni tud to zlo ful kul mega BEDNO!
The MAN

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 1:05 am

Js drgač sploh ne vem, kaj se dogaja, sam vem, da če bo en men jebov neki, da mu bom ušesa čez rit napel pa fračo naredu....

Zakaj se niti tolk ne poglobite, da bi ugotovil, da za vaš kurčev problem ni odgovoren noben MODERATOR, TEMVEČ ADMINISTRATOR OZIROMA ONI KI DELA FORUM!

In venom, sreča, da si ti bil 3tji na štetju, da ti ni treba bit moderator, samo ti je lahko žal, ker to je ful hvaležna funkcija, pa bajno smo plačani. Dj ne s***, a prov. Če mi sok plačaš ti bom mrbit oprostil. Aja, zdj sta že 2 :D

Aja, katrca, če boš takle ne bom nikol več svojga avta parkiral zraven tvojga tko kot v SG, da veš. Pa nobene igračke ti več ne posodm!! :evil:
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To feb 01, 2005 1:09 am

Pugi je napisal/-a:Js drgač sploh ne vem, kaj se dogaja, sam vem, da če bo en men jebov neki, da mu bom ušesa čez rit napel pa fračo naredu....

Zakaj se niti tolk ne poglobite, da bi ugotovil, da za vaš kurčev problem ni odgovoren noben MODERATOR, TEMVEČ ADMINISTRATOR OZIROMA ONI KI DELA FORUM!

In venom, sreča, da si ti bil 3tji na štetju, da ti ni treba bit moderator, samo ti je lahko žal, ker to je ful hvaležna funkcija, pa bajno smo plačani. Dj ne s***, a prov. Če mi sok plačaš ti bom mrbit oprostil. Aja, zdj sta že 2 :D

Aja, katrca, če boš takle ne bom nikol več svojga avta parkiral zraven tvojga tko kot v SG, da veš. Pa nobene igračke ti več ne posodm!! :evil:

pazi pugi kaj govorič,če si držal palico v roki pa pak tepel, še ne pomeni da ti moram plačat sok :lol: :lol: :lol: drgač pa pijača je še vedno na voljo!

lp venom

P.S fala bogu da nisam moderator 8)

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca To feb 01, 2005 1:15 am

Pugi je napisal/-a:Aja, katrca, če boš takle ne bom nikol več svojga avta parkiral zraven tvojga tko kot v SG, da veš. Pa nobene igračke ti več ne posodm!! :evil:

ok sj bom pridn :P , sam tist bi pa res lahko spremenil, pa dajte pol moderatorji pritisnt na tizdga k forume dela oz na administrarorja. k tko k je zdj ni dobr :?

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To feb 01, 2005 1:32 am

ma to so neke čudne fore zdej na avtomobilizem.com pa avtoakustika.com, tm so nam se "uredi" gumbek skenslal, WTF :evil: :?:

baje se bo (vsaj na avtoakustiki) kmal zvedl zakaj... :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 1:38 am

Katrca je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Aja, katrca, če boš takle ne bom nikol več svojga avta parkiral zraven tvojga tko kot v SG, da veš. Pa nobene igračke ti več ne posodm!! :evil:

ok sj bom pridn :P , sam tist bi pa res lahko spremenil, pa dajte pol moderatorji pritisnt na tizdga k forume dela oz na administrarorja. k tko k je zdj ni dobr :?

Sj bo vidu tole grožnjo, zdj se itak forum neki predeluje,tko da so admini skoz gor... Te bo naspenkov, ker si ga tko grdo okregov :twisted:

Endva3zame! ;)
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky To feb 01, 2005 1:45 am

......ja....dol z moderatorji!! ....... :roll: :roll:

:rofl :rofl :rofl :rofl
The MAN

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca To feb 01, 2005 1:46 am

Pugi je napisal/-a:Sj bo vidu tole grožnjo, zdj se itak forum neki predeluje,tko da so admini skoz gor... Te bo naspenkov, ker si ga tko grdo okregov :twisted:

js bi pač rd samo avto pdodau, k pomoje večina klele sploh neve kaj je to PM je bolš da spodaj napiše kaj ga še zanima in da se mu lepo odgovori, samo tkole pač to ne gre.

tko da TIST k lahk to kj zrihta da se bo lahko odgovarjal na pouste pos rubriko PRODAM naj to zrihta pa bo mr, k mene je te fan raskurl pa pomoje nism edini, samo da js se upam napisat :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 2:02 am

1katrca=1hudec :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To feb 01, 2005 6:40 am

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=26288

Preberte to pol se pa razburjajte. Pa dejte se malo bolj originalne naslove tem spomnit.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To feb 01, 2005 7:36 am

čist u redu je tole z oglasi.....pa dej ke si še vidu avto prodajat....pa da bi se po forumu menu.....pa bla,bla,bla.....tist k te bo po forumu sprašvau kašn je avto ga sigurn ne bo kupu.....če pa koga res zanima ti bo že javu na pm al te pa poklicu če si številko objavu....pa se boste pol po telefonu menl naprej.....konc koncev je to le avto in ne le kilo kruha.....drgač si pa mal poglej kam so se razvile debate v raznih oglasih.....npr.....se neki prodaja....dve strani naprej je pa govora o čist neki tatretmu...ponavad je pa še tko da en neki prodaja...pa se zmer najde eden al pa dva k zasvinata temo z raznim šimfanjem pa da to ne košta tolk pa ne vem kaj še :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To feb 01, 2005 8:57 am

golf_c: je povedal svoje..... če mi hoč kej jebat alpa kermu uredniku mi/mu povej v faco... če maš problem - obstaja email info AFNA avtomobilizem.com, sam uglavnm je že vse razložen kle... potrpte še mau, bo bolje ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To feb 01, 2005 8:59 am

_VeNoM_ je napisal/-a:tako je to če ti je vsak drug moderator

a res? Pomoje nam jih še primanjkuje glede na vaše izjave ki jih dovolmo...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To feb 01, 2005 9:07 am

ice, jst ti tud vse po spisku je*** :lol:

hec stari ;)

fak, sploh ne vem kdaj smo se nazajdnje vidl kej.. :)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To feb 01, 2005 9:10 am

NastyGirl je napisal/-a:rekl so da se sprasuje in naprej dogovarja preko PM-jev....

katrca mislm da grdo od tebe če si napisu da j*** matr tko kr usm zame si sam še bol glup vn padu k se pizdiš tko javno....

kot druga pa neka pravila niso zaston.... kaj bi blo če bi hotu kr vsak po svoje neki praskat :roll:

pa kot tretjic celo ŽENSKA pozna ta pravila..... :twisted:

pa LP
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost