Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Zahtevam pojasnilo!

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 2:34 pm

Imajo morda moderatorji "dovoljenje za predrznost"?
RegY je napisal/-a:d.j.: voziš hyundaička? si zainteresiran se včlanit v klub? če si na obe vprašanji odgovoril z NE, pol se odstrani iz tega foruma

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

Glede na to, da sem jaz na tem forumu že skoraj od začetka in ni bilo problemov z moje strani mislim, da je tole višek nesramnosti, sploh pa če gre za moderatorja! Mislite, da je to način, da boste uredili forum???
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So feb 26, 2005 2:40 pm

Če mene vprašaš...... to ni blo najlepš od Regyja :?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So feb 26, 2005 2:47 pm

jah v tej temi je vsak mislil drugačen model....fora je pa samo ta,da nekdo ne prebere celega posta oz. ga površno preleti potem pa pride do nesporazumov....itak se lahko to vsakemu dogodi....glede regy-vega posta se pa ne bom vtikal....
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So feb 26, 2005 2:57 pm

D.J. , lej sej on je pomoje mislu da se odstraniš iz njihovega foruma,ki so si ga tukaj ustvarili, kot Hyundai forum :roll:

sam res ne vem v čem je fora,da zdaj ko kao pač ne voziš hjundaja,pa ne smeš pisat nič notr,to je men čisto mem :? .

Zanima me pa to zakaj si ga pol ne zapasvordirajo ,tako kot imajo nekateri drugi podforumi tuki,pa nej majo svojega ;)

Glede Regy-ja , je pa tud men ene par postov brisu,pa nism mislu nč slabega,tko da Regy je zgleda hitre jeze :D
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c So feb 26, 2005 3:01 pm

mal kruta je bla tale ja....ampak mislm da ni blo tko mišljeno kukr je za prebrat pa kukr se zdi
SlikaSlika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 3:09 pm

killah bee: točno tako jaz mislim! Če je njihov forum v katerega ostali ne smemo pisat naj ga zaprejo in bo! In nikjer ne piše, da ne bi smeli normalni uporabniki pisat - če se mislijo itak tako strogo politiko, nej se potem vsaj pravila jasno napiše :?

BlazB
Nov uporabnik

Napisal/-a BlazB So feb 26, 2005 3:09 pm

Smrkc smrkc ja fantek najbolj da ga gres atiju pa mamici zatozit, k si tko bogi. :)

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas So feb 26, 2005 3:10 pm

BlazB je napisal/-a:Smrkc smrkc ja fantek najbolj da ga gres atiju pa mamici zatozit, k si tko bogi. :)

ti pa si itak talent

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 3:18 pm

Lepo povedano Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind So feb 26, 2005 3:28 pm

borut007 je napisal/-a: Se moderatorji bojite drug drugega? :?

ali pa jih je pac preprosto prevec :) :lol: hehe
pa se pol ne morjo zment....al pa pac mislijo da imajo s tem ko so moderatorji ˝vecje mozgane˝ :) pa da so pol bolj pametni na nase probleme z tezavam :)
Lp

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke So feb 26, 2005 3:31 pm

pugi405 je napisal/-a:Če mene vprašaš...... to ni blo najlepš od Regyja :?

se strinjam. moderatorji bi naj bili za vzgled ostalim uporabnikom, kar se obnašanja tiče.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So feb 26, 2005 3:33 pm

pa dej nehejte spet vsi pametni bit...pocakmo da se Regy pove zakaj je to napisov, pol se bo pa debatiralo, ne pa da sedaj vsak ki nima kaj pocet napise: "moderatoji ne znajo, slabi so itd itd" :evil: :evil:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 26, 2005 3:48 pm

da obrazložim glede hyundai foruma

to smo pustili odprto za tiste, ki imajo interes za klub ali vozila hyundai, ne pa za tiste, ki nimate pojma o hyundaičkih, ne poznate niti približno zgodovine (pred ponyjem), pa nimate interesa do našega kluba nasploh

torej: tisti del foruma je namenjen samo voznikom avtomobilom iz te korejske firme in ČLANOM hyundai kluba, ne pa voznikom ostalih znamk

lep pozdrav, mojih postov pa ne mislim opravičevat, sploh ne problematičnim userjem

pa še nekaj... kot predsednik tega kluba in edini moderator tistega foruma, mislim, da imam pravico to odstranit, kajne?

pa domžalčan je zelo lepo napisal, kaj ni potrebno menda posebej razlagat

domzalcan21 je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:d.j.: voziš hyundaička? si zainteresiran se včlanit v klub? če si na obe vprašanji odgovoril z NE, pol se odstrani iz tega foruma

Hyundai Klub Slovenija
Odprt za vse (člane in simpatizerje)
Ureja: RegY

še je potrebna dodatna razlaga, al morejo res bit pravila za vsak forum posebej napisana?
Slika

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica So feb 26, 2005 4:05 pm

na forumu pise:
Odprt za vse (člane in simpatizerje)

no kul, sledi tvoja razlaga:
to smo pustili odprto za tiste, ki imajo interes za klub ali vozila hyundai,....

aha, tut v redu. kaj pa pol pravis:
torej: tisti del foruma je namenjen samo voznikom avtomobilom iz te korejske firme in ČLANOM hyundai kluba,ne pa voznikom ostalih znamk

mmmm, regy, oprosti, i'm retarted, za koga je zdej hyundai forum????

aja regy, men se zdi da si ti zaradi nas tuki in ne mi zaradi tebe. get it??? ce noces bit moderator to bo kdo z veseljem zamenjal...

lp
juhica

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 26, 2005 4:08 pm

em... ta forum je nastal iz moje pobude, če pa se ne strinjate z njim, pa lahko dam anketo, pa ga lahko odstranimo, meni ni noben problem. bo pač hyundai klub, ko bo enkrat uraden imel čisto svoj forum in bodo se lahko včlanli samo vozniki hyundaija, ki jih bomo poznali osebno in bo preverjeno, da res vozijo korejca

če vam je to želja, meni to ni problem naredit, ker itak vidim, da se na tem forumu ne da normalno pogovarjat, kjer so lahko prisotni vsi uporabniki - morda je v klubskih forumih, kjer se vsi poznajo, malo boljše (batine lahko hitro letijo na kakem sestanku :twisted: )
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So feb 26, 2005 4:11 pm

Regy, Domžalčan je verjetno to napisal tebi,kjer jasno piše forum odprt za vse

Jest se ne mislim kregat,samo mislim ,da ti ne moreš vedet kdo je simpatizer te znamke in kdo je provokatror, v uni temi pa D.J. ni nič takega napisal ,da si ga ti tako okaral,

če pa kdo kaj neumnega vpraša ali pa napiše,ga ni treba takoj ocenit kot neinteresenta in ,da smeti v temi,lahko se mu pač pove da se moti in opozori,samo ne na takšen način kot si ti naredil,

vseeno je to forum kjer se izmenjujejo mnenja,mnenja pa se včasih krešejo med sabo,zato prihaja do konfliktov med uporabniki,samo takšne malenkostne konflikte se rešuje na drugačen način in definitivno ne na tako represiven način ;)

pa mislim da D.J. ni problematičen uporabnik foruma,
ne moreš primerjat recimo njega in pa Trobca,ki bi ga lahko ocenil za problematičnega
:D

treba si je vzet malo bl u izzy te stvari in ne osebno jemat stvari , ki se pišejo po forumih!

LP , mejte se radi še naprej Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
Roky Accent
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Zahtevam pojasnilo!

Napisal/-a Roky Accent So feb 26, 2005 4:13 pm

Pozdravljeni!

Regy jaz dam tebi čisto prav ker se bomo lahko le tako skomplementirali skupaj in vedeli eden za drugega ne da so na forumu potem vsi ostali, ki niso predvideni za tja.

Regy za številko pa se ti opravičujem ampak ne najdem je več, poskušam pa jo dobiti in upam, da jo ta teden dobim in se kontaktirama. a velja?

ko pa dobim številko pa lahko grema osebno do onga tipa pa se zmenima, pa poiščema kje točno je.

Uživaj pa se slišima.Rok
Hyundai company

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica So feb 26, 2005 4:15 pm

ja regy, ne da se normalno pogovarjat. to ze dolgo vemo. lahko bi bil pa kot moderator vsaj tolk da bi pokazal zakaj si moderator in d.j. z par lepimi besedami (bi se pac prisilil) napisal, da je del foruma samo za voznike h. in clane kluba in da ga prosis naj ne pise vanj. potem te teme tukaj ne bi bilo, d.j. bi sicer bil uzaljen in bi ze iskal novega hjundaja, ti pa bi izpadel vsekaj drugega kot si. ampak to je moje skromno mnenje ki ne steje prakticno nic. oglasil sem se, ker ima nekaj moderatorjev na tem (in tudi drugih forumih) probleme s svojo vsemogocnostjo in obnasanjem. in prav od moderatorjev je odvisno, ali bo forum na nivoju ali ne. kako je s tem forumom pa vsi vemo. ni slab, dalec od tega, nekaj vec nivoja pa si le zasluzi.
se enkrat. moderator ni enako uporabnik.

lp
juhica
Zadnjič spremenil juhica, dne So feb 26, 2005 4:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica So feb 26, 2005 4:17 pm

Roky Accent, objektivnost na nivoju. :cry:
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov