Napisal/-a Habir Pe maj 27, 2005 10:11 am
žal predčasno zaprta s strani regija, rad bi le sporočil to, pa zaklente...
Jaz sem dobil opozorilo zarad tega
The reasons for this are numerous, this warning is received because of this post:
če bo to kdo bral si bo mislu svoje, pejt fotra vprašat.....
Zato mi ne očitat vsega da sem kriv, ja to je uno tam, tko si reku, neee točno to je!!! Jaz nism žalil s tem nikogar, kaj sem pa skušal povedat je pa to, kar je napisal BlackWind, sam da je on dal na koncu smile. Sem 100% če bi ga jaz dal bi blo pa ok. Tisto kar je pa blo naprej, je pa šlo za interno zadevo in tako kot je men borut007 napisal da sem mulc, ki se ne brije..no in jaz sem mu odgovoril na istem nivoju. Rad bi pa posebej opozoril, da s tem nočem potlačit drugih not!
No zdej pa še uno tvoje pisanje....
1. Jaz sem odprlu temo ker nism vedu sploh komu naj se pritožim, zato mi ni treba pisat naj se naučim uporabljat kategorije!
2. Grožnja da naj ne pi.z.dim ker bom dobil še enega mi pa res lepo dene!!! To samo dokazuje tvoje prosto početje, popolnoma svojeglavo početje....
3. Glede črk, pisal sem z velikimi, ker sem bil jezn ob tem kar sem dobil brez kakršne razlage in hej pisal bom tako kot jaz verjamem da je primerno, s tem sem skušal pojasniti stanje v katerem sem bil in pomembnost sporočila.
4. Še enkrat tvoje vulgarno vedenje naj bom vesel da sem dobil samo enega, ufff...marsikej bi reku ampak nism ta tip...
5. Jaz vem da jih rabim 10 opozoril da sem banan, ampak tukaj se ne gre za opozorilo samo, temveč pomen tega opozorila, ki sem ga dojel ampak kaj mi gre pa najbolj v nos je pa že prej omenjeno prosto početje in ne samo to, temveč tudi obnašanje moderatorja po mili volje, brez da bi mel možnost pritožbe nad njegovim početjem!!
LJUDJE TEGA FORUMA NE BOM OBISKOVAL VEČ, SEJ VEM NEKATERI BODO REKL SUPER. VEM PA KAJ BOM NAREDU, ŠEL BOM NA DRUG FORUM, TAM KJER VELJA HIERARHIČNI RED IN Z VESELJEM DELIL NEPRIJETNO IZKUŠNJO Z DRUGIMI, VSE V ČAST MODERATORJA G. PUGIJA. RAZLOG ZAKAJ GREM JE PA PREPROST, VEM DA SE BO TO DOGAJAL TUD V BODOČE. TO POMENI DA MORAM PAZIT KAJ GOVORIM, ŠE ENKRAT PONAVLJAM, JAZ SEM BIL OPOZORJEN ZA TISTO ZGORAJ IN NE ZA NADALJNE POSTE. SEJ VEM DA MI BOŠ TUD TO METAL ZDEJ V OČI, AMPAK NIMA SMISLA ŽE GREM.
LP