ni nobena žalitev. Fak, zdej se opozorila talajo tko k bombončki al kajFrajer jaz sem se bril k si ti še z lulčkom po pesku risal....
Shatzy je napisal/-a:Neki druzga mi gre v nos, in sicer Habirjevo opozorilo, ki ni na mestu, kerni nobena žalitev. Fak, zdej se opozorila talajo tko k bombončki al kajFrajer jaz sem se bril k si ti še z lulčkom po pesku risal....
W|zz je napisal/-a:Regy, kako si se pa ti znebu opozorila? To ni fer![]()
Pugi je napisal/-a:jafak
Slide je napisal/-a:dejte raj mal pogledat kake kretenske teme folk odpira, pa tam talajte opozorila, ne pa za to če se 2 v eni temi zmerjata???
...bom kar pugija citiral, ker mi je tale njegov "stavek" všeč...
jafak
McLaren je napisal/-a:Slide je napisal/-a:dejte raj mal pogledat kake kretenske teme folk odpira, pa tam talajte opozorila, ne pa za to če se 2 v eni temi zmerjata???
...bom kar pugija citiral, ker mi je tale njegov "stavek" všeč...
jafak
Jaz zarad kretenskih tem ne bom dajal opozorila. Seveda dokler so za kretensko temo normalne (za kakršne koli grožnje, rasne nestrpnosti itd pa bom uporabniko vsekakor dal karton ali dva, v kolikor se to ponovi ban)!
Če pa človek odpre temo o Mercedesu (ali Hondi, VW, Renaultu vseeno je) in napiše svoje občutke (kakršni koli že so) mu pa jaz NE BOM dal opozorila. Temo bom zaklenu (tako kot sem tisto) in je to to.
To so moji kriteriji. Kakšne imajo drugi moderatorji ne vem.
Če hočš te loh že zdj nabodm na golfa, sam škoda avta za tazga debila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost