FireSTORM je napisal/-a:eh če ma počasen avto zdaj pa misli da ma velikega tiča![]()
hec hec
samo zdi se mi čist brezveze
saj maš splošna debata pa se tam debatira vedno
McLaren je napisal/-a:Iz te rubrike ne bo nič, ker je že zdej preveč rubrik in je forum rahlo nepregledem. Prej ko se bo kaj ustvarlo se bo kaj ukinlo.
svadreb je napisal/-a:@sm56: te čist podpiram
Čedalje bolj ugotavljam, da je na tem forumu veliko nestrpnežev, ki uporabljajo cesto za izražanje in zadovoljevanje svojega ega.
Čedalje več opisov tujih grehov se konča z: jaz bi ga na gobec, jaz bi mu avto razbil...
sm56 je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Iz te rubrike ne bo nič, ker je že zdej preveč rubrik in je forum rahlo nepregledem. Prej ko se bo kaj ustvarlo se bo kaj ukinlo.
žalostno. upam, da boste ukinili kakšno, kjer razni mclarni kažejo fakiče tistim, ki ne dosegajo njihovega navora in moči. in vakuuma v glavi.
pa naj se a.com še naprej tazvija v peskovnik za zafrustrirance...
McLaren je napisal/-a:sm56 je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Iz te rubrike ne bo nič, ker je že zdej preveč rubrik in je forum rahlo nepregledem. Prej ko se bo kaj ustvarlo se bo kaj ukinlo.
žalostno. upam, da boste ukinili kakšno, kjer razni mclarni kažejo fakiče tistim, ki ne dosegajo njihovega navora in moči. in vakuuma v glavi.
pa naj se a.com še naprej tazvija v peskovnik za zafrustrirance...
Kaj je tvoj problem? Če ti ni všeč lahko odideš takoj. Noben te ne ovira. Moderatorji ti lahko celo pomagamo.
sm56 je napisal/-a:FireSTORM je napisal/-a:eh če ma počasen avto zdaj pa misli da ma velikega tiča![]()
hec hec
samo zdi se mi čist brezveze
saj maš splošna debata pa se tam debatira vedno
nisi najbolj pametno povedal: dolgega tiča ma, pa mu ni treba imet dolgega avta. pa ima čisto slučajno, ker drugi tako hočejo, tudi ta drugo. saj vem, da nas je malo v glavo zrelejših, ki mislimo tako kot accim ali kljukec, prav zato pa predlagam takšen forum. če ne bi raznih bistrihfirestormov srečeval vsak dan na cesti, si ne bi jemal časa za tole...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov