Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

:idea:

Napisal/-a sm56 Po jul 25, 2005 7:01 pm

predlagam ustanovitev rubrike: VOZNIKOVA KULTURA IN NAVADE. Forum ima oddelek s predpisi, kjer pravniki in policisti večinoma dodajajo potrebno sol na pregret ton ostalih delov foruma. Ker se mi zdi, da je med mladimi, ki so glavni odjemalci foruma, defenzivna vožnja, spoštovanje do šibkejših v prometu ipd, razumljena kot "babja" stvar in imajo občutek, da se jim režejo j***a, če morajo voziti po pravilih (malo sem grob), bi bila tak predel (s primernimi moderatorji, s politiko, da se vse, kar sodi v prometno nestrpnost prestavlja v ta del) na začetku pljunek v morje, ampak "škola odvaja" kot pravijo na jugu in ni hudič, da se kerga v mesecih&letih kaj prime. Pa še spvcp lahko pritegnete zraven, ministrstvo za botra, saj ste podjetni fantje...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po jul 25, 2005 7:14 pm

spet...
na podlagi nekaterih obsojaš vso mladino :roll:

ok potem bom pa jaz vas oldtimerje obsojal, na podlagi moje majke ker vozi tako da spiš zraven in čist zalepljena na šipo
starčki ne znate več vozit...jaz bi vam izpite pojemal :roll:

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jul 25, 2005 7:30 pm

Mnoga mladina vozi katastrofalno. Ampak spet..posploševanje. V prejšnjem tednu, recimo da sem naredil cca. 500 km. (prej več kot manj), sem naletel na mislim da 5 primerov idiotske vožnje starejših voznikov. Vozim po AC, dam desni smerokaz, se s 120 km/h vključim na le tega in začnem zavirat. Naenkrat pred mano zavije (skoraj v moj avto + skoraj na koncu odcepa) nek starejši gospod - seveda brez kakršenga koli smerokaza. Na naslednjem križišču ga spet ni dal..navadn.Takih in še hujših primerov je mnogo. Nevem..zakaj bi etiketirali mlade voznike.
Zadnjič spremenil CST™accim, dne To jul 26, 2005 1:13 am, skupaj popravljeno 1 krat.

sm56
Nov uporabnik

Napisal/-a sm56 Po jul 25, 2005 7:32 pm

saj ne predlagam sprejetje zakona, zaboga! in namenjen bi bil vsem, ki imajo prekratkega tiča in jim to dela probleme, da boš zadovoljen. tudi starim. pa btw, sem verjetno čisto tvojih let, pa samo opažam razloge, zakva si vse folk kupuje avto (da bi relativno hitro in varno prišel prišel od točk a do b je ne nekje pri repu).
ker ti spadaš med tiste, ki ve, kako se npr. vozi v skand. državah, ker veš ves čas, da si leteča nevarnost, pač ne spadaš med tiste, ki bi jim bil ta del foruma namenjen. in meni je čisto prav tako.

sm56
Nov uporabnik

Napisal/-a sm56 Po jul 25, 2005 7:40 pm

accim, gre za neformalni del prometa, ne za predpise. ne zabijam, ker "preveč gonjo". tudi jaz ne grem 130, če imam prazno cesto, ampak, ko bom pa naletel na promet, bom pa tam nekje al pa celo spodaj, ampak ker imajo občutek, da so v svoji dnevni sobi.
gre za to, da spustiš koga čez cesto, da se nasmejiš čez volan, če je nekdo živčen, da umirjaš promet in imaš toliko j**c, da ne podležeš prtiskom zadaj, blendanju, da boš kolesarja počakal, dokler ne dobiš čistine, da ne boš mlademu vozniku, ki je še malo cagau, fakiča kazal, da mu boš ob piru pritrdil, ko bo rekel, da je šel samo 140 po AC. take sem imel v mislih...

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jul 25, 2005 7:42 pm

eeee vidiš. poglej lahko prašaš koga ki me pozna - ponavadi spustim pešce normalno čez cesto ! vedno! v križiščih tudi pogosto pustim nekomu prednost, pa čeprav je nima! danes sm med vožnjo 2x naletel na čudne komentarje u avtu..zakaj sm ga spustu. zakaj pa ne..tko da.. :roll:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po jul 25, 2005 7:54 pm

sm56 nimaš počiščen čist tko kot bi mogu imet, ne kupujejo vsi hitrih avtov zarad mejhnih tičev, kot si se izrazu ;)

Kr neki tole, pa brez zamere ;)

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po jul 25, 2005 7:58 pm

eh če ma počasen avto zdaj pa misli da ma velikega tiča :lol:
hec hec

samo zdi se mi čist brezveze
saj maš splošna debata pa se tam debatira vedno :roll:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po jul 25, 2005 9:25 pm

Djeco nobenega effekta nebo kvecjem en koticek vec za kreganje :D

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po jul 25, 2005 10:04 pm

mogoče bi pa bla lahko kakšna rubrika v stilu sm pomagu zmedenmu tujcu k ni vedu kam zavit
in ne samo kako sm vozu 240+
mogoče pa bi takšna ''tekmovalna'' tema v forumu prispevala k bolšemi kulturi na cestah
sam na tem forumu bi težko dosegel neko pozitivno naravnano politiko
lp

sm56
Nov uporabnik

Napisal/-a sm56 To jul 26, 2005 8:25 am

FireSTORM je napisal/-a:eh če ma počasen avto zdaj pa misli da ma velikega tiča :lol:
hec hec

nisi najbolj pametno povedal: dolgega tiča ma, pa mu ni treba imet dolgega avta. pa ima čisto slučajno, ker drugi tako hočejo, tudi ta drugo. saj vem, da nas je malo v glavo zrelejših, ki mislimo tako kot accim ali kljukec, prav zato pa predlagam takšen forum. če ne bi raznih bistrihfirestormov srečeval vsak dan na cesti, si ne bi jemal časa za tole...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To jul 26, 2005 8:33 am

Iz te rubrike ne bo nič, ker je že zdej preveč rubrik in je forum rahlo nepregledem. Prej ko se bo kaj ustvarlo se bo kaj ukinlo.

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb To jul 26, 2005 8:42 am

@sm56: te čist podpiram

Čedalje bolj ugotavljam, da je na tem forumu veliko nestrpnežev, ki uporabljajo cesto za izražanje in zadovoljevanje svojega ega.

Čedalje več opisov tujih grehov se konča z: jaz bi ga na gobec, jaz bi mu avto razbil...

Vsi vedite, da ste vsi bili nekoč mladi in neizkušeni vozniki in da boste vsi nekoč (če boste i meli srečo) stari "mečkači" na cesti.

Če bi se vsi malo umirili, pa se tud nad sabo mal zamislili in se vsakič, ko vidijo greh na cesti vprašali, če tud sami kdaj kakega storijo, ne bi bilo toliko sranja in nestrpnosti na cesti kot je je. Ko greste z avtom na pot, komplekse in jezo pustite doma. Če je ne morte, pa ostante z njo in se zabarikadirajte v bajto dokler se ne pomirite.

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda To jul 26, 2005 9:06 am

mene pa edino moti ta nov zakon, ki govori da lahko mladostnik z 16 letom dela začetniški izpit za avto. to pomeni, da lahko od 16 in pol leta naprej vozi avtomobil v spremstvu staršev, kar je že videno v USA, ampak pri nas? ampak vseeno si poglejte neumme jenkije, kaj počno, ko dobijo avto v roke?!? pa mislim, da pri nas ne bo nič drugače. a mi lahko kdo trdi, da bo vsak, ponavljam VSAK stariš, ki bo imel 16letnika vedno šel npr. po cigarete ali pa v trgovino s svojim otrokom (poudarek je na otroku), ali pa mu bo raje rekel: daj pelji se mi po čike!...
po sebi vem, na kaj smo mislili ko smo bili 16, pa kaj bi delal z avtem, če bi ga lahko mel...
PS to ne pomeni da so vsi 16 letniki takšni, ampak jih je pa zadosti, da se določena stvar slabo konča...

sm56
Nov uporabnik

Napisal/-a sm56 To jul 26, 2005 9:10 am

McLaren je napisal/-a:Iz te rubrike ne bo nič, ker je že zdej preveč rubrik in je forum rahlo nepregledem. Prej ko se bo kaj ustvarlo se bo kaj ukinlo.

žalostno. upam, da boste ukinili kakšno, kjer razni mclarni kažejo fakiče tistim, ki ne dosegajo njihovega navora in moči. in vakuuma v glavi.
pa naj se a.com še naprej tazvija v peskovnik za zafrustrirance...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To jul 26, 2005 9:31 am

svadreb je napisal/-a:@sm56: te čist podpiram

Čedalje bolj ugotavljam, da je na tem forumu veliko nestrpnežev, ki uporabljajo cesto za izražanje in zadovoljevanje svojega ega.

Čedalje več opisov tujih grehov se konča z: jaz bi ga na gobec, jaz bi mu avto razbil...

ej s tem se pa tud jest strinjam... ;) vsak bi nekej razbijal, enga na gobec, ene nalepke limal na avto pa tko...

kaj falus a ne morš k te neki razpizdi, 3 globok udihnt, pa reč sam pr seb, al pa na glas, pač bod budala, delej kar hoč, jest ne bom, pa bom s tem pametnejši pa boljši od tebe...

sj je velik šans za razpid se, sam je škoda, časa, živcev... pač bod flegma... jest vem da sm, pač parkirej čez dva parkirišča, si pač budala, jest bom pa 50m stran, pa se bom mal premigal, pa bom na boljšem... pel se 200 po avtocest, pa seuš razbu, al pa te bo kaps ustavu, pa nej te... sj veš kaj delaš... :P maš normalne ljudi, pa maš budale... najbl jim pomaga da jih sploh ne opazš... bl ko jih vidš, bl fajn se jim zdi, in zmer slabše je...
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 26, 2005 9:36 am

Ljudje to je samo počitniško dolgočasje,ko ni nič pametnega za počet,pol se pa take dogajajo :D
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To jul 26, 2005 11:23 am

sm56 je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Iz te rubrike ne bo nič, ker je že zdej preveč rubrik in je forum rahlo nepregledem. Prej ko se bo kaj ustvarlo se bo kaj ukinlo.

žalostno. upam, da boste ukinili kakšno, kjer razni mclarni kažejo fakiče tistim, ki ne dosegajo njihovega navora in moči. in vakuuma v glavi.

Kaj je tvoj problem? Če ti ni všeč lahko odideš takoj. Noben te ne ovira. Moderatorji ti lahko celo pomagamo.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To jul 26, 2005 3:05 pm

McLaren je napisal/-a:
sm56 je napisal/-a:

Kaj je tvoj problem? Če ti ni všeč lahko odideš takoj. Noben te ne ovira. Moderatorji ti lahko celo pomagamo.

mclaren tvoje početje v tem primeru pa ne odobravem
sam zato ker si ''moderator z lovoriko'' nisi oz nebi smel imeti večjih pravic od ostalih uporabnikov, saj to tvoje pisanje že skoraj meji na grožnjo
lp

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ To jul 26, 2005 3:26 pm

sm56 je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:eh če ma počasen avto zdaj pa misli da ma velikega tiča :lol:
hec hec

nisi najbolj pametno povedal: dolgega tiča ma, pa mu ni treba imet dolgega avta. pa ima čisto slučajno, ker drugi tako hočejo, tudi ta drugo. saj vem, da nas je malo v glavo zrelejših, ki mislimo tako kot accim ali kljukec, prav zato pa predlagam takšen forum. če ne bi raznih bistrihfirestormov srečeval vsak dan na cesti, si ne bi jemal časa za tole...

Pejt žalt nekoga drugega, mene ni treba, ker ne veš kdo sem, niti ne kako vozim ;) še manj pa kakšen avto imam...

Tko, da predlagam, da mal razmisliš preden pišeš...verjemi, da bo bolje za nas vse, ker ne bo brezvezne kregarije na forumu...sicer se pa ne mislm spuščat u debato...

Mah škoda tipk :D

L.p. Bistri...
555
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov