sm56 je napisal/-a:ste pa posrečeni, madona. napišem vam, kj lahko pripsevate k boljši cestni kulturi, vmes malo ošvrknem ene par mandeljcev (morda moram povedati, da s tem nikogar ne žalim, morda pa žalim, ker moram to povedati, hehe), ki niso čisto razumeli za kaj gre in so smetili s svojimi pripombami, pa me najprej en mod hoče vreči s foruma, nato pa dobim neko piko, za katero se mi ne da gledati, kaj sploh pomeni. kao nek pravilnik. pa vi ste res posrečena grupa! še dobro, da je tole virtualna zadeva. saj v živo bi človek kar zbežal...
no, zdaj pa zaklenite, da ne bo spet kdo pameten.
bom komentiral raje samo tvoj prvi post in zaklenil temo
s tem bi si sedaj lahko prislužil že drugo opozorilo, ker si že ZOPET kršil pravilnik (člen 5.1.), ki ga najdeš
TUKAJ, a ti bom to samo povedal, da si preberi pravilnik, ker si verjetno opazil, da se ga dokaj strogo (vsaj nekateri) modi držimo in ti dal tokrat ustno opozorilo.
sem tudi napisal, da ob naslednji posodobitvi oz dodajanju bomo upoštevali tvoj predlog (verjemi, nisi edini, ki daje predloge za nova področja), a si to verjetno spregledal.
moderatorji se trudimo, da bi pregledali vse teme in vse forume, a nam to ponavadi ne uspeva, zato vas (vse uporabnike) ponovno naprošam, da če kje najdete kak po vašem mnenju nasproti pravilniku/sporen post, kliknite poleg gumba quote modro tipko in nekaj malega napišite, ter se nam bo v mod. kotičku odprla tema, ki je pa 100% ne bomo spregledali.
hvala za razumevanje in LP
LOCKED (again)