Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

posrečeno

Napisal/-a sm56 To jul 26, 2005 9:36 pm

ste pa posrečeni, madona. napišem vam, kj lahko pripsevate k boljši cestni kulturi, vmes malo ošvrknem ene par mandeljcev (morda moram povedati, da s tem nikogar ne žalim, morda pa žalim, ker moram to povedati, hehe), ki niso čisto razumeli za kaj gre in so smetili s svojimi pripombami, pa me najprej en mod hoče vreči s foruma, nato pa dobim neko piko, za katero se mi ne da gledati, kaj sploh pomeni. kao nek pravilnik. pa vi ste res posrečena grupa! še dobro, da je tole virtualna zadeva. saj v živo bi človek kar zbežal...
no, zdaj pa zaklenite, da ne bo spet kdo pameten.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 To jul 26, 2005 9:54 pm

o jej...točko pa maš... :P :P
niti ni slaba ideja...res ne...
pa tut jz sm včasih cepec na cesti in se tega sramujem, sam se trudim, da je bolš

anonimus
Nov uporabnik

Napisal/-a anonimus To jul 26, 2005 9:56 pm

Hja, SM56, tko je to tle gor... Ne smeš prav nobenga okrcat in bog ne daj da človek predlaga kaj pametnga, dobi takoj "opozorilo"...

Glede na to da je govora o prometni kulturi, pa bom dodal še svoje mnenje: Če bi se spremenila na boljš najprej sploh kultura razprav, nato pa še kultura vožnje pri 50%udeležencev tega foruma, bi bil to ogromn napredek... Pa ne zame in zate, ampak za vse nas!!!

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a sm56 To jul 26, 2005 10:11 pm

si bom malo v zobe skočil, ampak te pametne može, ki so si z modrostjo, pravo mero in zrelostjo prislužili značko mod, naj opozorim na debato, ki teče o varnosti kolesarjev. če pa tam ni nebuloz in žaljenj in nestrpnosti (saj v temah, ki se mi jih ne da brati je verjetno tega še več) za en kazenski oddelek, potem pa... pa enih virtualnih gobcov razbitih, pa kolesarjev povoženih... prava morija, ti veleumi se pa spravijo name, ki me je tudi nestrpnost pisanj tam spodbudila, da odprem debato o kulturi vožnje. pa saj vi ste kot ruparji, ki obtožijo tiste, ki ugotovovijo kakšno mizogino ali rasistično, da so sami nestrpni.
tale forum postaja vreden, da se sesuje sam vase. (ni bilo vedno tako.)

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 26, 2005 10:31 pm

A bi blo možno na A.com dobiti nemoderirani kotiček kjer modiji ne bi gušili 100/uro nekaj like smetišče/peskovnik itd..... S tem se ne bi kvaliteta foruma nič spremenila (bognedaj na slabše) sam... itaq.... če bi blo po moje... je tolk šrota na forumu, da bi jst skoz modre kartone zraven quote-a prtisku, sam se mi ne da..... :roll: :roll: :roll:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr jul 27, 2005 12:19 am

Meni se zdi ideja zelo dobra, ker se mi zdi da je defenzivna vožnja in vožnja o omejitvah velika redkost.pa z omejitvami ne mislim hitrostnih ampak tudi ostale omejitve.pojdite pogledat samo v btc kjer frajerji z bmwji driftajo po rondojih tudi ob 2 popoldan ko je polno prometa in mislijo da so žive legende.človek dobi kar občutek da to počneo, ker jih drugi gledajo in ne zaradi lastnega užitka :roll: ni mi pa jasno o čem bi se pogovarjali v forumu kulturne vožnje in strpnosti.nekdo pride in npr napiše: sem jože novak in danes sem čez prehod spustil 2 stari mami,3 šolarje, in 2 mamici z vozičkom od katerih sem eno spustil, ker je imela bele hlače...ostali pa: bravo jože ti si frajer....np malo karikirano ampak vseeno.vsi vemo kaj je prav, ampak dejanja so tista, ki kažejo kaj in kdo smo ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Re: posrečeno

Napisal/-a RegY Sr jul 27, 2005 12:53 am

sm56 je napisal/-a:ste pa posrečeni, madona. napišem vam, kj lahko pripsevate k boljši cestni kulturi, vmes malo ošvrknem ene par mandeljcev (morda moram povedati, da s tem nikogar ne žalim, morda pa žalim, ker moram to povedati, hehe), ki niso čisto razumeli za kaj gre in so smetili s svojimi pripombami, pa me najprej en mod hoče vreči s foruma, nato pa dobim neko piko, za katero se mi ne da gledati, kaj sploh pomeni. kao nek pravilnik. pa vi ste res posrečena grupa! še dobro, da je tole virtualna zadeva. saj v živo bi človek kar zbežal...
no, zdaj pa zaklenite, da ne bo spet kdo pameten.

bom komentiral raje samo tvoj prvi post in zaklenil temo

s tem bi si sedaj lahko prislužil že drugo opozorilo, ker si že ZOPET kršil pravilnik (člen 5.1.), ki ga najdeš TUKAJ, a ti bom to samo povedal, da si preberi pravilnik, ker si verjetno opazil, da se ga dokaj strogo (vsaj nekateri) modi držimo in ti dal tokrat ustno opozorilo.

sem tudi napisal, da ob naslednji posodobitvi oz dodajanju bomo upoštevali tvoj predlog (verjemi, nisi edini, ki daje predloge za nova področja), a si to verjetno spregledal.

moderatorji se trudimo, da bi pregledali vse teme in vse forume, a nam to ponavadi ne uspeva, zato vas (vse uporabnike) ponovno naprošam, da če kje najdete kak po vašem mnenju nasproti pravilniku/sporen post, kliknite poleg gumba quote modro tipko in nekaj malega napišite, ter se nam bo v mod. kotičku odprla tema, ki je pa 100% ne bomo spregledali.

hvala za razumevanje in LP

LOCKED (again)
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost