Jurchi je napisal/-a:MapleLeaf je napisal/-a:Templar je napisal/-a:Opiram (sicer mislim da ponovno ampak se NE sekiram :P ) temo kjer se resno sprašujem o ocenah ki jih imajo nekateri uporabniki!
Pa boste rekli zakaj! Poglejte recimo rezultate! Imaš uporabnike ki so v avto vložili veliko lastnega truda ročnega dela, unikatnosti (Katrca, Robertos, itd)pa imata oceno oba pod 6.6, na drugi strani pa se pribija stock avtomobilom in raznim Puntotom s pioner radijem in podaljškom iz baumaxa čez 7!!!
Kaj ti sploh ves kake blatis,
res mi ni jasno kako se ocenjuje da ima katerca vec tock kot pa recimo kaksen Audi za 4 MIO SIt + polno opremo recimo od Laneta ali pa Audi odMakya, kot pa katrca za 30k SIT z odrezanimi fedri pa na blef postrihana!
Osnovna cena avtomobila sploh ne bi smel bit odločujoč faktor....pomembno je kako in v čem je avto drugačen (lepši, boljši) od enakega stock avta....če se seveda ocenjuje styling in tuning in ne avto sam po sebi.
Se pa strinjam, da so določeni "dragi" avti v salonu prenizko ocenjeni, ampak to velja tut za nekaj "poceni" avtov.
Maplif,lej boli mene k... kolk je avto vreden od koga,vredno je tisto kar s svojimi rokami kupiš,konec koncev je pa avto na 4 kolesih,dela na bencin ali dizel,prostora ima za 4-5 ali več oseb,torej je prevozno sredstvo in sigurno ni vredno par milijonov,človek to ti je že skor cel flet,se ti tega zavedaš,pripelje te pa od točke A do B vsaki avto,tud uni za 300k SIT kot tisti za 4Mio SIT,pa velikrat sem videl avtomobile za 5+ MIO ko so stali ob AC z odprtimi haubami,jest sem se pa u jajčku Fiesti peljal mimo BTW: vredna je bla ene 80k
Drugo je spet to,koliko ti lastnega dela uložiš v avto in probaš sam kaj narediti oz. spremeniti,ne pa kot nekateri,miljon u žepu pa u štacuno,kupi in montiri
Sploh pa si videl uno katrco za 30k,sploh veš da ima ta katrca dražjo barvo gor kot ma tvoj avto,pa da je bilo veliko truda vanjo uloženo,če ti tega ne znaš ceniti,bogi ti.
Tak ,da ne prbijat takih
LP Killah