Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Pohvale forumu A.com

Napisal/-a Caterham Sr jan 18, 2006 12:00 am

Zadnje case veliko berem kako so ljudje nezadovoljni z upravljanjem foruma in portala, zato sm se odlocil da enkrat za spremembo napisem pohvale vsem moderatorjem in administratorjem, ki skrbijo da portale deluje tekoce in hitro. Predvsem me navdusuje to, da stran privablja vedno več uporabnikov, tudi tistih ki se nimajo vozniskih dovoljenj, da si lahko naberejo cimvec izkusenj preden stopijo v džunglo ki se imenuje promet. Veliko ljudi ne pozna vseh funkcij tega foruma s katerimi lahko vestno pomagajo moderatorjem (modri gumbek) in s tem posredno ustvarjajo red in zadovoljstvo za use uporabnike saj ni lahko prebrati in "lektorirati" vseh 556.000 objav. ;) Pohvalil bi tudi nov izgled foruma (je ze kar nekaj casa, ampak je res napreden) ter majhne spremembe(sprememba barve crk v črno, ki je lazje berljiva) ki se nenehno dogajajo katere mogoce ne opazi veliko uporabnikov. Sama odprtost administratorjev do sprememb in predlogov pa le se potrjuje, kaksen odnos imajo do foruma in do uporabnikov...zelo pozitiven.

LP

P.S. Iskalec ni pod besedo pohvala, pohvale nasel nicesar kar bi se navezovalo na forum, tako da ce sem slucajno spregledal temo v kateri se odvija taka debata se opravicujem in posipam s pepelom...

edit: stevilo objav x2 ;)
Zadnjič spremenil Caterham, dne Sr jan 18, 2006 12:37 am, skupaj popravljeno 2 krat.
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay Sr jan 18, 2006 12:05 am

:clapclap :clapclap :clapclap
Dobr si povedu. Res forum je zelo urejen, moderatorji in administratorji
dobr rihtajo zadevo :D

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jan 18, 2006 12:12 am

Povale enako iz moje strani! Vidi se da se trudite! Napredek je več kot očiten.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jan 18, 2006 12:28 am

Temo zaklepam, vsi dobite kartone. :x
Slika

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jan 18, 2006 12:31 am

Pugi a sm jz tut lahko tvoj prjatu:) hihi nene resno sm mislu s komentarjem

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr jan 18, 2006 12:41 am

oj...še jaz...super se je popravil forum...sm se zanč bala k sm sprašvala za zvočnike kak me bodo vsi popluval pa so bli vsi tko kul prjazni....tko da...le tako naprej...fantje in par deklet

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jan 18, 2006 12:55 am

_PaPy_ je napisal/-a:Pugi a sm jz tut lahko tvoj prjatu:) hihi nene resno sm mislu s komentarjem

Jes nimam prjatlov. Sestavili so me v franciji iz mađarskih in taiwanskih delov. Mam sicer ECU, samo ne podpira socialnih stikov. Če imaš kako vprašanje lahko odgovorim, drugega mi trenutno software ne dopušča. Seveda pa sm opremljen z rumenimi in rdečimi kartoni, zato watch your step!!
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr jan 18, 2006 7:33 am

Oosebno imam zelo dobre izkusnje s forumom...nasla s pomocjo avtomobilizma avto, nasla veliko novih kolegov, uporabnih nasvetov in tudi neumnosti, ki se jim rada nasmejem (marsikatero tudi sama prispevam :oops: ....). Veliko se jih razburja nad moderatorji, z njimi se nisem imela problemov (razen obvsetila, da animiran gif v podpisu ni dovoljen, kar bi lahko ze sama vedela, ce bi si prej prebrala pravilnik... :roll: ), mislim da se trudijo, res pa je, da so njihve napake bolj pod drobnogledom kot nase, ki jih na dan naredimo veliko prevec (predvsem off-topic-i, ki so se zaceli tud ze v tej temi...). Posebne pohvale gredo subaru podforumu (Nebivedu, sej vem, da vcasih zabluzimo, hvala k si potpezljiv in nas usmeris, ce je potrebno :D ), prav vesela sem nad uporabniki tega podforuma, tako veliko dobrih kolegov v tako kratkem casu, res fejst fantje in dekleta, da je kot da bi zadela na lotu... :lol: Meni osebno a.com pomeni vec pozitivnega kot negativnega, od raznih prerekanj a se distanciram, ker vedno bodo nesoglasja, nima smisla vsiljevati svoj pogled, ce to ne bo nicesar spremenilo. Tisti, ki bo zelel vedeti, si bo ze pomagal z napisanim in bo nasel kaj zase.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Sr jan 18, 2006 7:45 am

This forum totally rulz. Ko sem na netu grem avtomatsko počekirat kaj se dogaja. Osebno imam same dobre izkušnje, saj vedno ko sem imel kakšno vprašanje, sem dobil tudi odgovore. Svaka čast moderatorjem, saj tako velik forum ni lahko moderirat. Keep on the good work.
Hellig Usvart

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jan 18, 2006 8:17 am

pa sej ni res ...a sanjam a prov vidm ;)

pugi daj gmh...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr jan 18, 2006 9:49 am

nardmo anketo o najbol priljubljenem moderatorju :?:

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Sr jan 18, 2006 9:56 am

Če se spomnim na septemberski padec foruma, me še zmer kr mal trese :?
Tko da vsaka čast vsem, ki švicate in pucate nepotreben "špeh" na tem forumu in skrbite da deluje brezhibno in hitro. LP
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Sr jan 18, 2006 10:10 am

Pohvale tudi z moje strani ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr jan 18, 2006 10:12 am

Forum je dober, se pa najdejo "talenti" povsod in posledično tudi tu. To je treba vzeti v zakup in debatirati na nivoju, brez žaljivk (če se le da :P ).
Ne maram pa tega, da nekateri (ni jih malo) pišejo nekaj za brez veze (nabijanje postov) , sploh ne berejo objav in samo nekonstruktivno kritizirajo.
Ostalim pohvale, od članov bi izpostavil predvsem pureTNT-ja in joie de vivre-ja, ki imata razčiščeno kaj je inteligentna komunikacija in menim, da k nivoju veliko pripomoreta. To sta dva na hitro iz glave, vas je več takih in tako je prav. Od moderatorjev pohvale Bimmerju za znanje zakonodaje.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jan 18, 2006 10:51 am

Kaj če bi svak mesec izbirali najboljšega moderatorja preko ankete, ni slab idejo tko bo vsaj tekmovalnost večja.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr jan 18, 2006 10:53 am

_PaPy_ je napisal/-a:Kaj če bi svak mesec izbirali najboljšega moderatorja preko ankete, ni slab idejo tko bo vsaj tekmovalnost večja.

V čem: v talanju kartonov :EE
Slika

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Sr jan 18, 2006 8:24 pm

killah bee je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:Kaj če bi svak mesec izbirali najboljšega moderatorja preko ankete, ni slab idejo tko bo vsaj tekmovalnost večja.

V čem: v talanju kartonov :EE

Hihi....pomoje bi pugi zmagu ze takoj...;)

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr jan 18, 2006 11:07 pm

noup... mislim, da bi jaz... če bi se šlo za kartone :?

drgač pa najbolj priljubljen pa definitivno bi jaz bil zadnji :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Sr jan 18, 2006 11:11 pm

regy owna z kartonči :twisted: pa pohvale avtorju za tole temo ;)

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 18, 2006 11:16 pm

lepo za spremembo malo brat pohvale!
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost