RedBull™ je napisal/-a:Jst sem proti tej temi. Pač,če ste ga dobro poznali,bili v stikih,se boste od njega poslovili tako kot se spodobi (ga greste pokropiti ter na pogreb) ne pa da se to objavlja po forumu itd. in se potem notri oglašajo še osebo,ki ne vedo,za koga se gre.
Ob smrti,bodo pa že domači poskrbeli,za osmrtnice in vse ostalo.
eclipse_R je napisal/-a:Jst pa predlagam še, da se ne bi uporabljalo kratic R.I.P. .. če že izrazite sožalje v slovenskem jezikuje bolj spošljivo do preminulih.. Ko nekomu v živo izrečete sožalje sigurno ne rečete R.I.P., oz. Rest in Peace
RedBull™ je napisal/-a:Jst sem proti tej temi. Pač,če ste ga dobro poznali,bili v stikih,se boste od njega poslovili tako kot se spodobi (ga greste pokropiti ter na pogreb) ne pa da se to objavlja po forumu itd. in se potem notri oglašajo še osebo,ki ne vedo,za koga se gre.
Spyker je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:Jst sem proti tej temi. Pač,če ste ga dobro poznali,bili v stikih,se boste od njega poslovili tako kot se spodobi (ga greste pokropiti ter na pogreb) ne pa da se to objavlja po forumu itd. in se potem notri oglašajo še osebo,ki ne vedo,za koga se gre.
Nimam več kaj dodati, se popolnoma strinjam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov