Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

R.I.P. tema

Napisal/-a dj_em Ne avg 20, 2006 10:08 pm

lepo bi bilo če bi spomini na preminule uporabnike ostal del foruma.. da se vsi spomnimo dobrega in ne slabega....

predkratkim je preminil uporabnik Carzi... od tu tudi ideja da se kaj takega ustvari... da vedno ko odpremo a.com stran se spomnimo da moramo s svojim življenjem ravnati spoštljivo in da imamo le eno....

Še bolje bi bilo narediti podforum.....
R.I.P.
notri pa vsako temo za vsakega preminulega sliko ter avto ki ga je imel ter slike vsega kar b spadalo zraven kot je sožalja itd....

lp

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne avg 20, 2006 10:14 pm

se strinjam s tabo

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne avg 20, 2006 10:31 pm

Že nekaj časa ni več med nami uporabnika in mojega sodelavca Ciro04, imel je pa rumenga hjundaja Coupeja. Tip je bil en večjih faconarjev kar sem jih poznal :cry:
R.I.P. Dejan
Za predlog pa 100% podpiram :!:
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne avg 20, 2006 10:34 pm

Jst pa predlagam še, da se ne bi uporabljalo kratic R.I.P. .. če že izrazite sožalje v slovenskem jeziku ;) je bolj spošljivo do preminulih.. Ko nekomu v živo izrečete sožalje sigurno ne rečete R.I.P., oz. Rest in Peace

lp
Slika

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne avg 20, 2006 10:39 pm

KAVKAPUB-a tudi že en lep čas ni več :cry:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po avg 21, 2006 12:27 am

se strinjam z tem bi bilo lepo od nas da bi usaj eno malekost naredl....tkod a podpiram ta predlog!!!
Slika

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Po avg 21, 2006 12:34 am

AudiRSboy je napisal/-a:se strinjam z tem bi bilo lepo od nas da bi usaj eno malekost naredl....tkod a podpiram ta predlog!!!

x2
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po avg 21, 2006 12:57 am

Crazy počivaj v miru

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Po avg 21, 2006 6:53 am

AudiQUATTRO je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:se strinjam z tem bi bilo lepo od nas da bi usaj eno malekost naredl....tkod a podpiram ta predlog!!!

x2

x3

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Po avg 21, 2006 8:48 am

se tudi jaz strinjam! ;)

audi__racing
Nov uporabnik

Napisal/-a audi__racing Po avg 21, 2006 9:36 am

x5!
Zadnjič spremenil audi__racing, dne Po avg 21, 2006 11:53 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po avg 21, 2006 4:50 pm

Jst sem proti tej temi. Pač,če ste ga dobro poznali,bili v stikih,se boste od njega poslovili tako kot se spodobi (ga greste pokropiti ter na pogreb) ne pa da se to objavlja po forumu itd. in se potem notri oglašajo še osebo,ki ne vedo,za koga se gre.

Ob smrti,bodo pa že domači poskrbeli,za osmrtnice in vse ostalo.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po avg 21, 2006 4:56 pm

RedBull™ je napisal/-a:Jst sem proti tej temi. Pač,če ste ga dobro poznali,bili v stikih,se boste od njega poslovili tako kot se spodobi (ga greste pokropiti ter na pogreb) ne pa da se to objavlja po forumu itd. in se potem notri oglašajo še osebo,ki ne vedo,za koga se gre.

Tud meni se zdi bolši tak.... Se pač objavi v njegovi temi, da je pač umrl in konc.. Sprijaznat se je treba, tak al drugač... :?

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Po avg 21, 2006 6:52 pm

se strinjan
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po avg 21, 2006 7:11 pm

fantje, to je avtomobilistični forum, ne pa prostor kjer se objavljajo osmrtnice in izražajo sožalja. pač se zgodi da kateri od uporabnikov premine, ampak spet jih ni tako veliko(hvala bogu), da bi morali imeti posebno področje, morda kakšno temo (v zabavnem kotičku :P ), pa še tista bi bila bolj prazna. to pa lahko odpre kateri od vas, sicer pa se strinjam z RedBull™. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To avg 22, 2006 12:47 pm

"Preveč je belih rož ob cestah, na njih zapisanih bridkosti, namesto smeha in radosti, spomin v tišini onemi," poje ansambel Vrisk in kako prav ima. Prepogosto izvemo, da je na naših cestah ponovno ugasnilo človekovo življenje, prepogosto ob robu ceste vidimo rože in sveče in še ne do konca posušene solze žalosti.
Žal mi je za vse, ki so na cesti prezgodaj zaprli svoje oči. Žal mi je za njihove svojce in ostale ljudi, ki so jih imeli radi.
Toda podforuma za umrle uporabnike pa jaz ne bi odpiral. Čeprav je lepo ohranjati spomin na mrtve, se mi v tej obliki vseeno ne zdi primerno. Nekako preveč morbidno bi mi bilo vsakič, ko odprem forum zagledati tak forum. Tako, kot pravi RedBull; stisk roke žalujočim, biti jim v oporo ter prisotnost na pogrebu, je resnično najbolj pravilen in najlepši izkaz spoštovanja do umrlega. Tudi na forumu se seveda sme povedati, da je nekdo, ki ga je soustvarjal umrl, toda to se lahko pove v mnogih drugih forumih in ni potrebe, da se za to odpira nov del.

eclipse_R je napisal/-a:Jst pa predlagam še, da se ne bi uporabljalo kratic R.I.P. .. če že izrazite sožalje v slovenskem jeziku ;) je bolj spošljivo do preminulih.. Ko nekomu v živo izrečete sožalje sigurno ne rečete R.I.P., oz. Rest in Peace

Bolj v vednost, kot karkoli drugega. R.I.P. je sicer res lahko tudi kratica angleške fraze Rest in Peace, toda prvotne besede, katere predstavlja so precej starejše od teh angleških. Kratico so uporabljali že antični Rimljani. Requiescat in pace (beri: rekviéscat in páce) so strnili v R.I.P. in napisali na krsto umrlega. Prevod latinske fraze je "naj počiva v miru" oz. v angleščini "may he rest in peace." Konjuktiv namesto inperativa torej.
Je pa res, da je popolnoma nekaj drugega, ali sožalje izrečeš v svojem maternem jeziku ali v tujem.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To avg 22, 2006 1:41 pm

darwin se popolnoma strinjam z tabo.
zelo lepo obrazloženo.Respect :)

so primernejša mesta za umrle in ne forum o avtomobilizmu

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr avg 23, 2006 9:19 am

RedBull™ je napisal/-a:Jst sem proti tej temi. Pač,če ste ga dobro poznali,bili v stikih,se boste od njega poslovili tako kot se spodobi (ga greste pokropiti ter na pogreb) ne pa da se to objavlja po forumu itd. in se potem notri oglašajo še osebo,ki ne vedo,za koga se gre.

Nimam več kaj dodati, se popolnoma strinjam.

Uporabniški avatar
tuning 4 ever
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a tuning 4 ever Sr avg 23, 2006 9:57 am

Spyker je napisal/-a:

Nimam več kaj dodati, se popolnoma strinjam.

se podpisem
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov