Uporabniki, ki so res obvladali »sceno« so se zaradi velike količine »brezveznih« postov pomaknili v ozadje
speedfreak je napisal/-a:Mejbi je mac štromar po poklicu pa ma tok rad žarnice?![]()
No resno, maš popolnoma prav ampak boljše da se tole zaklene ker bo spet en vsesplošni kreg in mlatenje prazne slame nažalost.
nebivedu je napisal/-a:Glede tega, da so odšli dobri uporabniki drugam, kaj ste pa potem vi, ki ste tukaj ostali - slabi uporabniki?
Za moje pojme je nekako takole - sami ste uporabniki, pa dvignite debate na nivo, tiste pod nivojem pa ignorirajte in bodo zginile, ker jih nihče ne bo upošteval.
Škrat je napisal/-a:Že kar nekaj časa spremljam forum in sem vsak dan sem bolj razočaran nad forumom. V preteklosti je bilo na forumu veliko dobrih postov in uporabnikov, ki so poste in svoja mnenja pisali predvsem iz lastnih izkušenj.
Danes je velika večina postov samo nabijanje števila postov, brez prave vrednosti in uporabnih informacij. Uporabniki, ki so res obvladali »sceno« so se zaradi velike količine »brezveznih« postov pomaknili v ozadje in sedaj sodelujejo samo še uporabniki, ki nimajo kaj delat in cele dneve visijo na forumu ter tekmujejo kdo bo imel večje število objav, seveda brez kakršnihkoli izkušenj. Svoje objave v večini pišejo iz svojega znanja pridobljenega na internetu in v revijah.
Torej forum je prišel do te faze, namesto da bi izvedel kaj uporabnih informacij izveš kdo ima daljšega…spolni organ namreč.
Še beseda ali dve o administratorjih oz. moderatorjih. Admini in modi naj bi v osnovi skrbeli za red na forumu in neko nenapisano atmosfero, ki bi dala forumu svoj zaščitni znak. Kar nekaj moderatorjev na tem forumu pa prevečkrat napiše zelo provokantne objave in s tem se kasneje začne razvijati debata v kregarijo. Tudi največji na forumu Mactron vse prevečkrat uporablja njemu zelo všečne žarnice. Včasih izpadejo zelo zaničljivo! Veliko njegovih postov je zelo dobrih in ima veliko znanja o avtomobilizmu, samo včasih bi moral svoj post 2x prebrat preden ga objavi.
To je samo moje mnenje, upam da ni preveč subjektivno
Pa lep pozdrav!
Pavel_P je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Glede tega, da so odšli dobri uporabniki drugam, kaj ste pa potem vi, ki ste tukaj ostali - slabi uporabniki?
Za moje pojme je nekako takole - sami ste uporabniki, pa dvignite debate na nivo, tiste pod nivojem pa ignorirajte in bodo zginile, ker jih nihče ne bo upošteval.
Uporabniki, ki nis(m)o tako odlično tehnično podkovani za težje tehnične debate. Naprimer an....
Ja lej, lol, če je tudi 1/5 takih ki bi radi dvignili nivo, misliš da če bo 1/5 ignorirala ostale 4/5, ki bojo med sabo veselo debatirali in še opazili ne bodo, da se bo kej spremenilo? nič
nebivedu je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Glede tega, da so odšli dobri uporabniki drugam, kaj ste pa potem vi, ki ste tukaj ostali - slabi uporabniki?
Uporabniki, ki nis(m)o tako odlično tehnično podkovani za težje tehnične debate. Naprimer an....
Ja lej, lol, če je tudi 1/5 takih ki bi radi dvignili nivo, misliš da če bo 1/5 ignorirala ostale 4/5, ki bojo med sabo veselo debatirali in še opazili ne bodo, da se bo kej spremenilo? nič
Nas je kar nekaj na tem forumu, ki veselo šraufamo avtomobile vsak dan. Seveda pa niti nočemo gledat teme z naslovom Pomoč, pomoč. Jaz osebno moram kot moderator sicer pogledat, zakaj se gre v taki temi, vendar večinoma zanalašč ne odgovorim, pa vem odgovor na zastavljeno vprašanje. Človek naj se nauči postavit pravilen naslov, da že iz tega veš o čem se bo v temi govorilo.
nebivedu je napisal/-a:Na splošno pa je avtomobilzem.com postal zelo ali celo preveč splošen forum in na njem je možno dobit teme iz aktualnih dnevnikov in hkrati čisto brezvezne teme o tem kakšne joške ima kaka naša dečva iz sveta zabave. Meni osebno to ne paše zraven in bi ukinil temi nima veze z avtomobilizmom in zabavni kotiček. Poleg tega bi vsako temo, ki nima veze z avtomobilizmom brisal, prav tako tiste teme, ki nimajo dobro zastavljenega naslova. Pomoč, pomoč vsekakor ni naslov, ki paše pod avtomobilizem.
Pa če hočeš nekaj spremenit in sem se recimo spravil na par tistih, ki so res štalo delal, se je večina uporabnikov usula name, češ, kaj se pa grem in podobno. Od takrat naprej tudi ne utemeljujem stvari, ki jih počnem....
Pavel_P je napisal/-a:Zato bi bilo pa fino da bi se izcimilo kej iz tistega dogovarjanja zadnjič za bolj strog forum. Pravila bi se pač poostrila in ne bi bilo treba nič razlagat. Seveda pa da bi vsi modi delovali enotno. Če ne pa pilleta za moda pa da vidmo ko se bo povprečna starost na a.com zvišala za 10.... na 25
Škrat je napisal/-a:Že kar nekaj časa spremljam forum in sem vsak dan sem bolj razočaran nad forumom. V preteklosti je bilo na forumu veliko dobrih postov in uporabnikov, ki so poste in svoja mnenja pisali predvsem iz lastnih izkušenj.
Danes je velika večina postov samo nabijanje števila postov, brez prave vrednosti in uporabnih informacij. Uporabniki, ki so res obvladali »sceno« so se zaradi velike količine »brezveznih« postov pomaknili v ozadje in sedaj sodelujejo samo še uporabniki, ki nimajo kaj delat in cele dneve visijo na forumu ter tekmujejo kdo bo imel večje število objav, seveda brez kakršnihkoli izkušenj. Svoje objave v večini pišejo iz svojega znanja pridobljenega na internetu in v revijah.
Torej forum je prišel do te faze, namesto da bi izvedel kaj uporabnih informacij izveš kdo ima daljšega…spolni organ namreč.
Še beseda ali dve o administratorjih oz. moderatorjih. Admini in modi naj bi v osnovi skrbeli za red na forumu in neko nenapisano atmosfero, ki bi dala forumu svoj zaščitni znak. Kar nekaj moderatorjev na tem forumu pa prevečkrat napiše zelo provokantne objave in s tem se kasneje začne razvijati debata v kregarijo. Tudi največji na forumu Mactron vse prevečkrat uporablja njemu zelo všečne žarnice. Včasih izpadejo zelo zaničljivo! Veliko njegovih postov je zelo dobrih in ima veliko znanja o avtomobilizmu, samo včasih bi moral svoj post 2x prebrat preden ga objavi.
To je samo moje mnenje, upam da ni preveč subjektivno
Pa lep pozdrav!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost