Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

iskanje po avtorju

Napisal/-a pocesnkII So okt 31, 2009 10:21 am

mislim da nisem edini ki je mneja da je tale iskalnik na a.com v pizdi, daš npr iskanje po AVTORJU se pravi da je to nekdo ki je temo na novo odpru, in pol ti najde se vse ostale teme kje je ta nekdo kaj napisal. tako potem iščeš neko temo katere veš avtorja lahko celi dan.
mislim da bi bilo dobro tale iskalnik malo posodobiti ali pa na novo spisat, ker taksen kot je sedaj ni nič
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So okt 31, 2009 11:16 am

Te pa google uporabljaj ce ti ni vsec ta iskalnik. Tak jaz delam =)
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So okt 31, 2009 11:28 am

pocesnikII: Predno se zacnes takole sirokoustit povej primer... pa ti povem, da tudi ce
ima uporabnik n-postov ti bom od njih izbral tiste teme, ki jih isces...

Ce ti ne znas uporabljat iskalnika se ne pomeni, da je slab...

Torej primer: http://www.avtomobilizem.com/forum/search.php
v zgornje okno napises besedo katero isces in npr: ABS, AirBag... pac karkoli isces.
Spodnja vrstica je namenjena uporabniku in npr: svoje uporabnisko ime

V kolikor ne ves, kje se stvar nahaja (kateri koticek) pustis opcijo vse

Sedaj pa kliknes isci in naslo ti bo zelo malo tem oz. samo tiste kjer je uporabnik
sodeloval s to besedo.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Napisal/-a pocesnkII So okt 31, 2009 11:57 am

ja ze samo npr na drugem forumu das notr samo avtorja in ti vrze vn samo teme katere ja omenjeni avtor, ne pa 20 in več strani nepotrebne solate. kar pa za vaš iskalnik nemorem reči

jaz npr, dam pod opcijo iskanje po avtorju : PocesnkII in mi bo vrglovn VSE teme v katerih sem sodeloval. kar pa ni pravilno. če se opcija imenuje ''iskanje po avtorju'' pol to pomeni da ti more izpisati samo teme katere sem jaz(ali bilokateri iskani avtor) avtor. tko da tole bi bilo pametno mal popravit. ker to kar sedaj vn mece iskalni je ''iskanje uporabnikovih sporoči''

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht So okt 31, 2009 12:26 pm

kaj pa ce kliknes na profil uporabnika pa na gumb oz. tam ko je napisano Najdi vsa sporočila od ______??? in se ti odprejo izkljucno odgovori v temah uporabnika, kjer je ______ le ta uporabnik pisal ...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So okt 31, 2009 12:56 pm

RoZleht je napisal/-a:kaj pa ce kliknes na profil uporabnika pa na gumb oz. tam ko je napisano Najdi vsa sporočila od ______??? in se ti odprejo izkljucno odgovori v temah uporabnika, kjer je ______ le ta uporabnik pisal ...

Verjetno isce kere teme je odpr iskan avtor. In ne kere poste je objavo? Ce prav razumem?
Slika

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Napisal/-a pocesnkII So okt 31, 2009 2:00 pm

MatejW je napisal/-a:
RoZleht je napisal/-a:kaj pa ce kliknes na profil uporabnika pa na gumb oz. tam ko je napisano Najdi vsa sporočila od ______??? in se ti odprejo izkljucno odgovori v temah uporabnika, kjer je ______ le ta uporabnik pisal ...

Verjetno isce kere teme je odpr iskan avtor. In ne kere poste je objavo? Ce prav razumem?

točno tako
in tega vaš preljubi iskalnik nedopušča oz je narobe sprogramiran oz. zavaja ljudstvo ko pise da ''iskanje po avtorju'' in pol se izkaze da to no to.

p.s. zavajanje ljudstva z lazno dokumentacijo in podobno šaro je KAZNIVO---->tolk v vednost. :!:

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So okt 31, 2009 2:08 pm

pocesnkII je napisal/-a:točno tako
in tega vaš preljubi iskalnik nedopušča oz je narobe sprogramiran oz. zavaja ljudstvo ko pise da ''iskanje po avtorju'' in pol se izkaze da to no to.

p.s. zavajanje ljudstva z lazno dokumentacijo in podobno šaro je KAZNIVO---->tolk v vednost. :!:

prehud si ti:):):)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron So okt 31, 2009 2:27 pm

pocesnikII: Tole tvoje zadnje bom raje spregledal, ker je prevec mocno izrazeno... iz ene skrajnosti
gres v drugo... Avtor kot oseba kot uporabnik tega portala/foruma je v besedi AVTOR vsega - tem
in postov
malo si preberi zgornji iskalni niz.. isci po besedah koga? (v podnizu se vedno enako polje)
avtorja. Zdaj se pa loti iskanja in mir.

V kolikor bi rad iskal avtorja po temah... imas se eno varianto in sicer enak postopek kot zgoraj
le, da ne napises nobene besede, pac pa le izberes podrocje in spodaj radio button teme.

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Napisal/-a pocesnkII So okt 31, 2009 4:53 pm

MacTron je napisal/-a:
V kolikor bi rad iskal avtorja po temah... imas se eno varianto in sicer enak postopek kot zgoraj
le, da ne napises nobene besede, pac pa le izberes podrocje in spodaj radio button teme.

ma hujsi ste ko neke babnice ki stalno svojo plat vrtijo
tudi ce dam zgorja omenjeni postopek mi neda SAMO avtorja teme vn ampak se vedno 3/4 nepotrebne solate, povsot kjer je kako besedico napisu. jaz mislim da za taksen dokaj znan forum bi si lahko privoščili malo bolši brskalnik oz iskalnik

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Napisal/-a MacTron So okt 31, 2009 5:51 pm

pocesnikII: Iz ure v uro spreminjas svoje mnenje, najprej je bilo krivo avtorstvo, nato
se je nekje v tvoj glavi znaslo, da se isce samo po temah avtorja in sedaj, ko sem ti
vse to obrazlozil pa prides ven z zgornjim neumestnim.... samo ustavi se, ker hodis po
zelo tanki crti... ze z zgornjo malo prevec hudo obtozbo brez, da bi prej prebral kaj pise.

Se enkrat... ce ne znas iskati kar pomeni naslednje:
iskáti íščem nedov., íščite in iščíte (á í) 1. prizadevati si priti do česa

potem ti noben iskalnik ne bo pomagal (niti google) pa prosim, da se mi umirs s taksim pristopom.
Popolnoma lahko je najti avtorja teme le malo iznajdljivosti, ampak je ocitno ti nimas.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So okt 31, 2009 8:57 pm

@pocenskII: mogoče res nimaš blokade pri km/h a če boš tako nadaljeval jo boš imel na a.com ...
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost