MatejW je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Mislim, da smo se o tem že pomenili:
Energetik81 je napisal/-a:@FBR - 1h vožnje z 80km/h pomeni razdaljo 80km...

lp
.... in še vedno ni pisalo da ima z 1L vode domet osemdesetih kilometrov...
FBR je napisal/-a:Piše da se z 1l vode pelješ eno uro 80km na Uro!
FBR je napisal/-a:Ne, bistvo napisanega ni enako 80 prevoženim kilometrom...pa tuhtaj...
No, te pa da čujemo po tvoje, kolko poti opravi avto v eni uri, če se celo uro vozi z hitrostjo 80kmh in pri tem porabi nič več kot "liter vode"?
Da končamo te to...
Da se ne boš naquotal...
Najprej si preberi prvo izjavo Energetika81, potem pa povej koliko dometa imaš z litrom vode
In da res končam... ker se mi ne da več preganjat...
Jaz imam tudi porabo 3l/100km pri hotrosti 100kmh z 6. prestavo. Kar pa ne pomeni da je moj domet avta 100km s 3litri nafte... (ker načeloma bi potem lahko rekel, da je moj domet neskončen.... seveda pri vožnji v brzini v dolino brez gasa... get the point) ...torej ne naredim 100 kilometrov s 3 litri nikoli in nikdar...
In ravno tako je tam pisalo da se pelje 1h pri hitrosti 80kmh z 1 litrom vode... kar pa ne pomeni da narediš z 1 litrom 80 kilometrov pri normalni vožnji... torej z 1 litrom se ne pelješ 80 kilometrov
...kakor koli že. Zadevo je površno posplošil in nametal kost, ki pa jo ni 2X prej preveril.