igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr avg 20, 2008 10:35 pm

nebivedu je napisal/-a:Ljudje, ki kupijo in potem vozijo tak avto, se ne sprašujejo o porabi razen, če so slovenci. Te pa ponavadi kupijo avto, da so najboljši na vasi, potem pa 7 ali več let otepajo zelje in krompir, da lahko obroke za lizing plačujejo. Samo zato, da imajo boljši avto od soseda.

Word... :!:

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Sr avg 20, 2008 11:39 pm

nebivedu je napisal/-a:Ljudje, ki kupijo in potem vozijo tak avto, se ne sprašujejo o porabi razen, če so slovenci. Te pa ponavadi kupijo avto, da so najboljši na vasi, potem pa 7 ali več let otepajo zelje in krompir, da lahko obroke za lizing plačujejo. Samo zato, da imajo boljši avto od soseda.

... in tankajo za 10€, ker za več ni-ni...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če avg 21, 2008 2:38 am

nizki finis a? :)

nism pa dojel kaj si zdej ti? nek big shot rajko liga poslovnez al programer, al oboje ali nic od tega?

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Če avg 21, 2008 8:56 am

programer je napisal/-a:Ne bom se hvalil kaj imam in kaj nimam, ker to se nikogar ne tiče.
Laži tvoji mamici pa atku.

Star sem 23 let. Sem podjetnik, prijatelj Rajka Hrvatiča in Franca Riemerja ter njegovega sina Primož Riemerja.

Koga imaš ti za norca? :roll: :roll: :roll: :roll:
Eh saj vseeno.Če si ti preveč napihnjen in ti starši niso privzgojili niti malo spoštovanja do drugih in misliš,da si glavni vasi,je čisto vseeno čigav prijatelj si.Nosi se ti pa tvoja visokost,ker taki kot si ti mi grejo na bruhanje.Pomoje si komaj čakal,da nekdo izprovocira(pobudnik si pa bil ti) in se lahko potem pohvališ s svojem družbenim statusom.Pa mene sploh ne briga kaj si in pa kak ti je z rožicami postlano(bi ti privoščil),ampak tvoje obnašanje ni za nikamor.In to naredi človeka,ne pa neko preseravanje.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če avg 21, 2008 11:47 am

JEREMIJA79 je napisal/-a:Nekateri tlele ste res asi da odgovarjate na take provokacije...Ti Voith pa se res obnašaš kot da si pojedel znanje sveta to je bilo razvidno že v eni temi(ti dobro veš kateri)... :idea:

sej js sm pojedu znanje sveta drgac :lol: si podvomil kdaj v to al kaj? :>

noja, ce smo odkriti, spostujem tiste, ki so spostovanja v mojih oceh vredni.
ti pac ne spadas med njih. je zadost korekten odgovor? :D
nimam pa problema s spuscanjem na vas nivo, ker me to zabava in kratkocasi ;)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če avg 21, 2008 12:01 pm

PiWPiW je napisal/-a:aja, TT je kao neki več kot ostali avti. mogoče zaradi oblike, sigurno ne pa zaradi tehnologije. meni je kr slabo naredilo ko sm videl na bloku motorja na veliko VW.

Okej to je vsaki kuri jasno da je 1.8T od Volkswagen AG, ne samo od audija, ne vem zakaj si moral to še posebej gledat. Pa da ti je slabo ob enem od bolj priznanih in priljubljenih motorjev za tunanje je tudi kar zanimivo..

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Če avg 21, 2008 3:50 pm

Voith je napisal/-a:
JEREMIJA79 je napisal/-a:Nekateri tlele ste res asi da odgovarjate na take provokacije...Ti Voith pa se res obnašaš kot da si pojedel znanje sveta to je bilo razvidno že v eni temi(ti dobro veš kateri)... :idea:

sej js sm pojedu znanje sveta drgac :lol: si podvomil kdaj v to al kaj? :>

noja, ce smo odkriti, spostujem tiste, ki so spostovanja v mojih oceh vredni.
ti pac ne spadas med njih. je zadost korekten odgovor? :D
nimam pa problema s spuscanjem na vas nivo, ker me to zabava in kratkocasi ;)

To,da se obnašaš kot da si pojedel znanje sveta ne pomeni nič drugega kot skriti kompleks!!! Glede spoštovanja pa tako(ne vem če imaš dobro razdelane pojme).Spoštovanje je čustvo in če človeka nikoli nisi videl in z njim nisi imel odnosa kakršen koli bi to že bil ga ne moreš spoštovati kar je v najinem primeru še dobro...
Kar se pa tiče nivoja se mi dozdeva,da se ko pišeš za ta forum DVIGNEŠ s svojega nivoja.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če avg 21, 2008 4:50 pm

programer je napisal/-a:Se strinjam s tabo _Pancho_ ! Ni vreden ta forum, da kakšen post napišem sploh ma vseeno bom odgovoril na vprašanje in se tudi sam pohvalil kakor to počnejo drugi.

Star sem 23 let. Sem podjetnik, prijatelj Rajka Hrvatiča in Franca Riemerja ter njegovega sina Primož Riemerja.

Kot se vsi zelo hvalite sem se odločil, da se bom tudi sam pohvalil: peljal že z Lamborginijem Rajka Hrvatiča, Bentleyem ter z MAYBACH-om Franca Riemerja.

Poznam tudi Joc Pečečnika s katerim sva včasih delala velike projekte!

Zadovoljni?

Ne jih poslušat ker so ti fovš!

Če ti manjka še denarja si ga sposodi pri prijateljih, pa pojdi kupit avto.

Pa raje pojdi direktno v salon pa reci da kupuješ Porscheja in te zanima predvsem poraba preden ga kupiš. Tam ti bodo znali povedat ;)

Potem pa drug teden prilepi tvoje slike z Poršom.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr sep 17, 2008 6:11 pm

2.5 motor v poršu, že v šatrtu prešvoh. Pil ti bo 10l, pa če ga boš gonu alpa ne povprečna bo skos 10l-11, kar je spremeljivo. No če ne dirkaš pa da gradiš na imiĐu poj kr 2.5, drgač pa raje več

LoL na hvalo

:lol:
Slika Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov