Hahaha jaz pa sem mislil, da "Maji" govorijo resnico...naj bi blo 12.12.2012
Še sreča, da nam tale ženica pomaga...zdej mam še cel lajf pred sabo...

snoopek je napisal/-a:no, pol mi pa povej kje si ti to slišu da bo čez 2 leti 3 svetovna vojna? me res zanima po čem to sklepaš. vojna je lahka jutri če si en zmisli ne pa točno čez 2 leti...
gold hamster je napisal/-a:A leta 5079 bo konec sveta![]()
Hahaha jaz pa sem mislil, da "Maji" govorijo resnico...naj bi blo 12.12.2012
Še sreča, da nam tale ženica pomaga...zdej mam še cel lajf pred sabo...
rožijo celo govorice o tem, da jo je v času druge svetovne vojne obiskal Adolf Hitler, ki naj bi njeno hišo zapustil vidno razburjen, saj naj bi mu Baba napovedala njegov neslavni konec.
nebivedu je napisal/-a:PiWPiW je napisal/-a:sej, vsi se lepo smejete ko se pa bo kaj takega zgodilo (ker se tudi bo) pa bo cel jok in stok. vsi preveč razmišljate da vam bo dobro še naprej, resnica pa je ta da tako naprej ne more it! ne rečem da te prerokbe so kr neki, sam to da bo WW3 se ve že en lep čas! ne rabite verjet, sam z trezno glavo narediš 2+2 in ti je hitro jasno kam hodi vse skupaj. kot drugo folk ima čisto zmanipulirane možgane ravno zaradi tega da ne šteka!
Ti, kakšne gobice si pa ti jedu?
PiWPiW je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:Ma dejte no! Tudi za leto 2000 so vsi paniko zganjali, da bo konec sveta in veliko sekt se je obredno pripravljalo na "onostranstvo"..
No, sedaj je leto 2008, pa še to se naglo izteka..
za leto 2000 so rekli da bo konec zaradi računalnikov in ne zaradi drugih dejavnikov!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov