IcEm4n je napisal/-a:Odprem današnji Dnevnik na strani od Svet vozil (pod vprašanja bralcev) in kaj vidim:
"Vsakodnevno v prometu uporabljam sklopko, vendar ne vem, čemu služi?"
A se folk norca dela?
P.S.: Sem že iskal na spletni strani od Dnevnika, pa tega nisem najdu (da bi prilepil link od tega neumnega vprašanja).
KARL ABARTH je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Odprem današnji Dnevnik na strani od Svet vozil (pod vprašanja bralcev) in kaj vidim:
"Vsakodnevno v prometu uporabljam sklopko, vendar ne vem, čemu služi?"
A se folk norca dela?
P.S.: Sem že iskal na spletni strani od Dnevnika, pa tega nisem najdu (da bi prilepil link od tega neumnega vprašanja).
Ne vem kdo se bolj norca dela. To je dejansko stanje in zato ni treba odpirat teme, pa se norca delat iz ljudi, ki ne vedo "skrivnosti" sklopke.
Bi znal ti brez uporabe iskalnika razložit kaj je t.i. dvojna sklopka, pa npr. pri katerem avtu je možno prestavljat brez uporabe sklopke ?
V tolažbo : nisi edini na forum-u.
Vsi se učimo, celo življenje.
In zato se ni treba smejat in norca delat iz nekoga, ki preprosto vpraša karkoli o stvari, ki jo ti poznaš in ti je "zadeva" do potankosti jasna.
Nihče ni popoln.
LP
kaktus je napisal/-a:jst mam tut eno vprašanje glede zaviranja z motorjem, ki se ne tiče točno te teme.
na cpp-ju so nam povedal, da ko zaviraš z motorjem, ne smeš stisniti sklopke.
mene pa zanima, kaj bi se naredilo, če bi jo?
sklepam, da bi prišlo do večje okvare motorja.
lp Pero
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov