igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Uporaba sklopke...

Napisal/-a IcEm4n Pe okt 24, 2008 3:00 pm

Odprem današnji Dnevnik na strani od Svet vozil (pod vprašanja bralcev) in kaj vidim:

"Vsakodnevno v prometu uporabljam sklopko, vendar ne vem, čemu služi?"

A se folk norca dela?

P.S.: Sem že iskal na spletni strani od Dnevnika, pa tega nisem najdu (da bi prilepil link od tega neumnega vprašanja).
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe okt 24, 2008 3:49 pm

Evo sem kar skeniral, da se lahko še ostali malo nasmejejo :D

Slika
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Pe okt 24, 2008 4:53 pm

brez besed

:jao:

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Pe okt 24, 2008 5:23 pm

Morda pa misli, kaj sklopka "naredi" oz. kako deluje.... :?: :idea:

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Pe okt 24, 2008 5:54 pm

js bi temu odgovoru, tu je pa tistu za brisalce uklaplat.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe okt 24, 2008 6:00 pm

ijuvan je napisal/-a:Morda pa misli, kaj sklopka "naredi" oz. kako deluje.... :?: :idea:

pomoje tudi

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Pe okt 24, 2008 6:40 pm

R 26 je napisal/-a:js bi temu odgovoru, tu je pa tistu za brisalce uklaplat.

:rofl
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Pe okt 24, 2008 6:50 pm

pa folk se prov norce iz sebe dela al kaj :D
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

fleko
Novinec

Napisal/-a fleko Pe okt 24, 2008 7:28 pm

ne sej dejansko so ljudje tok ''neumni''
enkrat sm prfoksu za slovo pokazu cilinder od kosilnce in prašu če ve kaj je to in prbou amortizer tko ....

Uporabniški avatar
AuDi™
Nov uporabnik

Kraj: GO

Napisal/-a AuDi™ Pe okt 24, 2008 8:28 pm

Ja pismo, morte vedet da niso vsi eksperti na vseh podrocjih. Ti na primer obvladas vse kar zadeva mehaniko in zdej tist ko ne ve kako stvar povezano s tem, je neumen? Ok, so splosne stvari, katere je res, ce ne druzga, koristno da vemo, sam spet ne mors tko posplosevat.

Kako bo clovk zvedu kej, ce ne vprasa. Dobro, tip res ni mogu najt bolj diskretn nacin, kako prit do iskane informacije. Prej kot v casopis bi, ce nima glih interneta, ja primo za knjigo :?: :P

ajd lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe okt 24, 2008 9:40 pm

Sej logično, da vsi lih nismo povsod vsevedni. Ta je vprašal ČEMU SLUŽI sklopka in ne KAKO DELUJE sklopka. Če pa ne ve, da jo mora uporabljat pri speljevanju in prestavljanju, se pa loh tud vprašaš, kako je človk sploh naredil izpit.
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Pe okt 24, 2008 9:56 pm

Ja jasno ga je zanimalo kaj se zgodi ko on pritisne na oni pedal, ne pa zakaj ta pedal sploh ma. Pac se ni najbolj pravilno izrazil. Glede na to kako nekateri pisete tu gori se jaz ne bi nic smejal...
Slika

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Re: Uporaba sklopke...

Napisal/-a KARL ABARTH So okt 25, 2008 9:26 am

IcEm4n je napisal/-a:Odprem današnji Dnevnik na strani od Svet vozil (pod vprašanja bralcev) in kaj vidim:

A se folk norca dela?

P.S.: Sem že iskal na spletni strani od Dnevnika, pa tega nisem najdu (da bi prilepil link od tega neumnega vprašanja).

Ne vem kdo se bolj norca dela. To je dejansko stanje in zato ni treba odpirat teme, pa se norca delat iz ljudi, ki ne vedo "skrivnosti" sklopke.

Bi znal ti brez uporabe iskalnika razložit kaj je t.i. dvojna sklopka, pa npr. pri katerem avtu je možno prestavljat brez uporabe sklopke ?

V tolažbo : nisi edini na forum-u.

Vsi se učimo, celo življenje.

In zato se ni treba smejat in norca delat iz nekoga, ki preprosto vpraša karkoli o stvari, ki jo ti poznaš in ti je "zadeva" do potankosti jasna.

Nihče ni popoln.

LP

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Re: Uporaba sklopke...

Napisal/-a JEREMIJA79 So okt 25, 2008 10:29 am

KARL ABARTH je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Odprem današnji Dnevnik na strani od Svet vozil (pod vprašanja bralcev) in kaj vidim:

A se folk norca dela?

Ne vem kdo se bolj norca dela. To je dejansko stanje in zato ni treba odpirat teme, pa se norca delat iz ljudi, ki ne vedo "skrivnosti" sklopke.

Bi znal ti brez uporabe iskalnika razložit kaj je t.i. dvojna sklopka, pa npr. pri katerem avtu je možno prestavljat brez uporabe sklopke ?

V tolažbo : nisi edini na forum-u.

Vsi se učimo, celo življenje.

In zato se ni treba smejat in norca delat iz nekoga, ki preprosto vpraša karkoli o stvari, ki jo ti poznaš in ti je "zadeva" do potankosti jasna.

Nihče ni popoln.

LP

Točno tako... Poznam nekoga,ki se mu niti približno ne sanja kaj sklopka je in čemu služi ima pa zadosti denarja da si lahko kupi avto o katerem nekateri samo sanjamo.In iz tega sledi,da mu ni potrebno vedeti (ker ni v istem plačilnem razredu kot avtomehanik) in se za to kako deluje sklopka niti ne sekira... :idea:

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So okt 25, 2008 11:25 am

Fantje ne se začet kregat, npr. mene osebno je vprašanje nasmejalo, ker sem se takoj ko sem ga prebral spomnil na eno izmed bolj zanimivih vprašanj na a.comu

kaktus je napisal/-a:jst mam tut eno vprašanje glede zaviranja z motorjem, ki se ne tiče točno te teme.
na cpp-ju so nam povedal, da ko zaviraš z motorjem, ne smeš stisniti sklopke.
mene pa zanima, kaj bi se naredilo, če bi jo?
sklepam, da bi prišlo do večje okvare motorja.

lp Pero

:D
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
AuDi™
Nov uporabnik

Kraj: GO

Napisal/-a AuDi™ So okt 25, 2008 11:48 am

Ja to so pac tipicna zacetniska vprasanja. Sem prepricana da se bo tale fant (zaviranje, sklopka) cez nekaj casa, ko bo voznjo ze nekoliko bolj obvladal, sam smejal drugim ko bojo sprasevali podobne ali kar iste stvari. Pozabijo pa da nekoc tega tudi sami niso vedeli..
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov