igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 15, 2003 5:46 pm

RegY je napisal/-a:jaz nimam foruma čez, sem samo moderator dveh tem na forumu ;)

če je kdo kako zadevo dal, si to dal ti, nisem pa ziher ali lahko administratorji tudi ta "dovoljenja za pristop" podeljujejo

:? Jst 100% nisem dal tega dovoljenja, sej nisem čorav :lol:
pa tud gledat sem šou, če je sličajn kak nov uporabnik zravn, pa ni... :? :?

uglavnem, neki sumljivga se dogaja :!: :evil:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka Po dec 15, 2003 6:17 pm

ja obstajajo tud zlo fine fore na racun tipov...kot je naprimer omenu o menjavi olja hehe ta je huda ....zenske hitr izbrskat to foro pa jo kle gor napopat :D :D :D no pac jz se ne sekiram kaj pravte, pac eni pravjo da vozm dobr drugi pac ne tko to je nimas kej zarad kaksnega k se ne strinja z mojo voznjo se ne mislm :cry: un k mu ne odgovarja moja voznja nej se pa ne voz z mano....jah tko jz mislm :)
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To dec 16, 2003 5:11 am

Men se zdi da vse skupi izvira bolj iz psihološkega smisla.Ko smo puncam (ženskam) odobrili enakopravnost(sam jih cenim pa naj so blond al pa ne,ker nikol ne veš kaj se skriva v glavi).Ampak fora je u tem da če se moški med sabo skregamo,se pogovorimo (včasih tudi stepemo),napijemo...... Če pa nekdo reče nekaj proti ženski... je pa že ogenj u strehi.
Poleg tega nam tipom včasih ni težk priznat nekaj, kar smo nardil totaln butasto.
Men na primer je že DIZL ne vem kokkrat vgasno pri speljevanju :shock: :wink: pa se ne sekiram.Da ne pišem kake bedarije sem delal kot začetnik (pa jih še zdej včasih).
Sam zanima me kok punc(žensk) bi to priznalo.
Tle pač velja prepričanje za ženske: mi smo bolše od moških
za moške : mi smo bolši od žensk
In dokler bo tko ne bomo enakopravni.
Sarcy ti bi namest da si se razburla pa si življenje skrajšala za deset let(zarad živcev) napisala kako bedasto in noro dogodivščino.Verjemi da bi mel več od tega kot pa da se razburjaš :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix To dec 16, 2003 7:19 am

Res je škoda, da se punce tako kategorično vržete razburjat zaradi enih for. :(
Ej, dekleta! Dajte izbrskat kako foro na račun nas moških, pa boste vidle, da bodo reakcije na foro čisto drugačne. 8)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To dec 16, 2003 7:41 am

saj vsi vemo, da je bog naredil adama, kot prototip, žensko pa perfekcijo

ampak pri tem naredil eno napako: uporabil je edino kost, ki nima mozga :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

saj veste... LOCKED ;)
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov