Svoje želje mu lahko posredujete na:
http://bozicek.kicks-ass.net/

BTW: Božička zanima tudi kaj bi bilo lahko narobe s sanmi, saj letos nekam trokirajo

LP
Vince
Zok je napisal/-a:men prnes ene 4 murcielagote (2 za destruction derby, pa enga za rezervo), eno nakladalko (pa evri notr namest sena), bat (z obrocki) za aprilio AF1 125, Sport Production cilinder, carbon racing membrane, 38 mm uplinjac z ovalnim difuzorjem (Dell'Orto, racing program, poliran od znotraj), Giannelli kompleten izpuh, nov Rotax Type 257 agregat s pripadajocim uplinjacem (enih 45 mm), komplet gum (Dunlop Sportmax 110/65 ZR17 & 140/65 ZR17), Polini Kit 180 (jebiga, js rad sraufam!), pa registracijo mi placi, pa BMWja 318i, tist k ga je fotko prodal namest da bi ga men dal, mi nazaj prpel (zimske radosti & stuff), pa 6 DLS 15-colarjev, takih k jih ma jure v klijotu (po 2 v 2 murcielagota, pa 2 v bemflna, za sneg zjutri dol strest), 6 Lanzar Rack fersterkerje, 6 tovornjakarskih akumulatorjev, 12-kanalno RV napravo, Graupner JetCat (al pa 3, k sm bl slab pilot), Impuls Sport 4WD (al pa 3, k sm bl slab sofer), Plazma displej enih 4 metre diagonale pa RGB vhod,...
darwin je napisal/-a:Kok so eni skromni:Zok je napisal/-a:men prnes ene 4 murcielagote (2 za destruction derby, pa enga za rezervo), eno nakladalko (pa evri notr namest sena), bat (z obrocki) za aprilio AF1 125, Sport Production cilinder, carbon racing membrane, 38 mm uplinjac z ovalnim difuzorjem (Dell'Orto, racing program, poliran od znotraj), Giannelli kompleten izpuh, nov Rotax Type 257 agregat s pripadajocim uplinjacem (enih 45 mm), komplet gum (Dunlop Sportmax 110/65 ZR17 & 140/65 ZR17), Polini Kit 180 (j***ga, js rad sraufam!), pa registracijo mi placi, pa BMWja 318i, tist k ga je fotko prodal namest da bi ga men dal, mi nazaj prpel (zimske radosti & stuff), pa 6 DLS 15-colarjev, takih k jih ma jure v klijotu (po 2 v 2 murcielagota, pa 2 v bemflna, za sneg zjutri dol strest), 6 Lanzar Rack fersterkerje, 6 tovornjakarskih akumulatorjev, 12-kanalno RV napravo, Graupner JetCat (al pa 3, k sm bl slab pilot), Impuls Sport 4WD (al pa 3, k sm bl slab sofer), Plazma displej enih 4 metre diagonale pa RGB vhod,...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov