igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Predlog

Napisal/-a blazz To feb 10, 2004 5:13 pm

Imam vse predlog za tiste ki dajete filmčke na svoje strani oz. na druge serverje. Če je možnost dajte vržt v .zip da bomo lahko tud na delovnem mestu kej zdaunloudal, k nam zdaj --->acces denied by your administrator :twisted:

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName To feb 10, 2004 11:19 pm

ok se bom potrudu pa dal se .zip filetke zram.. ampak v prihodnje.. ker za nazaj se mi pa res ne da gledat kaj vse morm zazipat.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr feb 11, 2004 7:46 am

NoName je napisal/-a:ok se bom potrudu pa dal se .zip filetke zram.. ampak v prihodnje.. ker za nazaj se mi pa res ne da gledat kaj vse morm zazipat.

sej ti ni treba zipat, samo preimenuj jih: film.mpg v film.mpg.zip Rešeno
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Sr feb 11, 2004 8:22 am

tenkju verimač :D

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Sr feb 11, 2004 9:03 pm

Kakšne administratoje mate to... :roll:

P.S. Hvala za idejo :wink:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Sr feb 11, 2004 9:56 pm

Ja take, da so nam prepovedal oz. onemogočili daunloudat datoteke z končnicami, ki so v uporabi v media-svetu (od .mp3 do .wma) Npr. enkrat sem jih zalotu, da wma še ni bila skenslana in sem potegnu dol kokr se je dal, ker so jo drug dan že zaklenil. Zaenkrat (tok, tok, tok) še ne gledajo v zipe in te nam je omogočeno dol vlečt ker velikrat rabimo kakšne upgrade za sofware, navodila itd. No, sej v bistvu se da vse dol potegnt razen media datotek. Vendar pa bi le rad kdaj med malico pogledal kakšen filmček ki je v vseh odgovorih ful hvaljen pol mi pa vrže acces denied. No pa tud nage babe lohk še gledamo :twisted:

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Če feb 12, 2004 12:47 am

ejga blaz.. a mas mogoc dostop do ssl konekcij? al pa lahk mogoc postavis vpn z zunanjim svetom? al pa ... preveri ce nimas transparent proxyja. pocekiraj
tools>internet tools>connections>lan settings in ce je spodaj 'use a proxy server...' izklopljen, pol uporabljate verjetno transparent proxy. ce je vklopljen ga preprosto izklopi pa poskusi znova... mogoc bi se dal nastavit tud kak ssl proxy kje zunaj vase mreze, v tem primeru bi vklopil proxy support pa naslovil kak zunanji ssl proxy server (sploh ne vem ce bi delal), potem varianta b je ta, da bi postavil vpn s kako masino nekje zunaj.. ipsec bi bil najlepsi.. ampak ne vem ce bi delal ce uporabljate navaden nat. pptp vpn bi po vseh pravilih mogel delati. za kaka podrobnejsa navodila me kontaktiraj na ircu ali pm
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Če feb 12, 2004 8:20 am

WTF :shock: :shock: :shock:

Zdej si mi pa naložu ej sm komaj spelou :P
Ne, proxy ni vkloplen, kaj več pa tud zastopu nisem :oops:
Jaz se ne bi šel kakšnih extremov, saj če nekdo nekaj spravla nekam na server mu ni taka reč spremenit končnice ali pač!?!?
Ma saj večino stvari itak dobimo po majlu sam mal me jezi k zabavni kotiček pregledujem, pa so komentarji ful odbiti jest pa scene ne morem pogledat.

Hvala za pomoč in dobro voljo vseeno!!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov